Home    High Tech    GIFT GUIDE: entertainment on the go

GIFT GUIDE: entertainment on the go

door | dec 12, 2019 | Beeld & Geluid, High Tech

Het perfecte cadeau voor de muziekliefhebber? Met een paar draadloze earbuds geef je dit eindejaar extra veel flexibiliteit. Wij verzamelden alvast onze favorieten!

Swingson True

Verbind de draadloze oortjes van Swingson met eender welk bluetoothapparaat en bedien ze makkelijk dankzij de ingebouwde knoppen – zowel om muziek af te spelen als om een oproep te beantwoorden. De earbuds hebben een autonomie van 3,5 uur en zijn extra lichtperfect voor tijdens het sporten.

 

Samsung Galaxy Buds

Stream via bluetooth draadloos muziek vanaf je smartphone of tablet. De earbuds van Samsung werden afgesteld door geluidsexperts van AKG, voor een rijk en gedetailleerd geluid. En wil je muziek luisteren zonder volledig afgesloten te zijn van de omgeving? Dankzij de Ambient Sound-modus hoor je nog steeds het geluid van buitenaf.

Samsung, Galaxy buds, bluetooth, draadloos muziek afspelen, ambient sound-modus

Fresh ‘N Rebel Twins True Wireless

De Twins True Wireless-earbuds van Fresh ’n Rebel zijn extra klein om perfect in je oor te passen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei unieke kleuren zodat je ze kan combineren met elke outfit, stijl of stemming. Haal de Twins-earbuds uit de stylish oplaadcase, tik erop om je muziek af te spelen en ervaar de vrijheid van True Wireless.

Fresh'n rebel, Twins, wireless ear buds, draadloze oortjes, klein, verkrijgbaar in verschillende kleuren, earbuds, stylish oplaadcase

Snapcard: het ultieme cadeauidee

Nieuw bij Vanden Borre: SnapCard, een unieke cadeaukaart die verschillende vormen kan aannemen. Geef gamingkrediet, een online abonnement, streaming en heel wat andere handige cadeaus. Ontdek alle kaarten nu in één van onze winkels of op vandenborre.be.