Home    High Tech    Het vernieuwde Multimedia Service Pack van Vanden Borre

Het vernieuwde Multimedia Service Pack van Vanden Borre

door | aug 27, 2019 | High Tech

Onze trendwatcher Tom houdt de laatste nieuwe ontwikkelingen in de gaten en kiest elk seizoen het meest interessante nieuwtje uit. Deze artikel : het vernieuwde Multimedia Service Pack van Vanden Borre.

“Ik krijg vaak vragen rond de beveiliging van multimediatoestellen. Voor wie de volledige controle wil, raad ik het Multimedia Service Pack van Vanden Borre aan. Daarmee krijg je gratis onbeperkt hulp via de telefonische helpdesk. Nu het pakket vernieuwd is, kan je bovendien rekenen op nog een paar aanvullende diensten: My Security en My Key.”

MY SECURITY

De beste beveiligingssoftware voor 10 multimediatoestellen

“Met My Security krijg je de beste beveiligingssoftware voor tien multimediatoestellen. Zo bescherm je je smartphone, je tablet en je laptop tegen virussen en hackers. Extra handige features: je kan ook je smartphone of tablet opsporen als die verloren raakt én in het pakket zitten een aantal begeleidingstools voor kinderen. Je kan per leeftijdsgroep profielen personaliseren, aangeven welke content niet is toegestaan en zelfs instellen wanneer het bedtijd is! Daar krijg ik vaak positieve feedback over van ouders.”

MY KEY

Minder wachtwoorden, meer beveiliging

“My Key is een app die unieke wachtwoorden genereert en ze voor jou bijhoudt. Je kan de app installeren op tien verschillende toestellen. Via één enkel wachtwoord heb je toegang tot al je andere logingegevens, wachtwoorden, betalingsgegevens en meer. Je hoeft dus nog maar één wachtwoord te onthouden, en My Key doet de rest!”

EXTRA VEILIGHEID?

De F-Secure SENSE-beveiligingsrouter

“De SENSE-beveiligingsrouter biedt snelle wifi en bescherming voor alle activiteiten op je netwerk. Hij blokkeert schadelijke websites en beveiligt al je slimme apparaten tegen cyberaanvallen. Het installeren en beheren van je thuisnetwerk is supereenvoudig met de SENSE-app. Die helpt je bij het configureren van je netwerk en houdt je op de hoogte van de status van elk toestel.”

Meer weten? Surf naar vandenborre.be of log in op je My Vanden Borre-account om onze beveiligingsdiensten te installeren.