Home    High Tech    Technologie op de skipiste

Technologie op de skipiste

door | jan 30, 2019 | High Tech

Vertrek je naar de bergen voor enkele zalige dagen op de skipiste? Wij stelden een lijst samen met leuke toestellen die je op vakantie kunt meenemen. Zo wordt je ervaring ongetwijfeld nog leuker en intenser.

20150202_ActionCam

Action Cam

Maak de avonturier in jezelf wakker. Met een action cam leg je al je avonturen tijdens het skiën of snowboarden vast voor later. Herbekijk spectaculaire afdalingen en deel ze met de wereld in slechts enkele kliks. Bovendien zijn de meeste action cams waterdicht, stofdicht en schokbestendig, zodat ze de meest extreme omstandigheden aankunnen.


20150202_smartwatch

Smartwatch

Een smartwatch is superhandig als je de skipistes opgaat. Zonder je smartphone uit je zak  te moeten halen zie je wanneer je een oproep of sms krijgt, en soms kan je zelfs updates van Facebook of Twitter bekijken. Bovendien kan je je muziek beheren en zelfs bepaalde fysieke resultaten meten. Dat alles vanaf een prachtig scherm aan je pols.

20170223_01

Outdoor-gps

Maak je graag wandelingen in de bergen? Hou je van een stevige fietstocht? Dan is een outdoor-gps iets voor jou. Het compacte toestel helpt je om je route te plannen, je weg terug te vinden of laat je toe te bekijken waar je precies bent. Je kunt zelfs heel wat plezier beleven door aan geocaching te doen.


20170223_02

Fototoestel

Neem zeker ook je fototoestel mee op skivakantie. Bijvoorbeeld een outdoortoestel dat bestand is tegen lage temperaturen. En met de gps-functie kan je je precies herinneren waar je de foto gemaakt hebt.

Vergeet je draadloze hoofdtelefoon of sportoortjes niet mee te nemen, zodat je op en naast de piste altijd kunt genieten van je favoriete muziek.

Handige accessoires
  • Vermijd dat je op de piste met een platte batterij valt. Een powerbank stop je gemakkelijk in je zak en laat je toe je smartphone weer op te laden zonder stopcontact in de buurt.
  • Maak je ervaring met je action cam nog leuker door verschillende accessoires mee te nemen. Je kan hem bijvoorbeeld bevestigen op een helm en met een telescopische arm kan je een breder shot creëren, voor nog spectaculairdere beelden.
  • Laat de ontspanning al beginnen in de auto naar de skipiste. Met een houder voor tablets bevestig je je tablet eenvoudig aan de hoofdsteun en kijk je naar je favoriete films en series.