Music sounds better with you … Bij Vanden Borre natuurlijk!

Wanhopig op zoek naar een geschikt moederdagcadeau? Al eens aan een draagbare speaker gedacht? Zon handig hebbeding komt altijd van pas! Elke dag in huis, op feestjes en on the go: het goede leven klinkt gewoon nóg beter als het door een kwalitatieve box wordt gestuurd.

Door Vanden Borre Magazine

Sonos Move: krachtig en robuust

De duurzame Sonos Move-smart speaker verwent je tot elf uur non-stop met een briljante en krachtige sound. Laat je veroveren door het ultrabrede geluidsveld met verrassend diepe bass en kristalheldere hoge tonen. Automatische Trueplay-tuning stemt de sound naadloos af op de omgeving en de afgespeelde content. En met beschermingsgraad IP56 overleeft je Sonos Move-box moeiteloos zelfs je wildste avonturen.

 

Sonos Roam: bescheiden formaat, straf geluid

De baanbrekende Sonos Roam-smart speaker trakteert je tot tien uur lang op een ongemeen rijk en gedetailleerd geluid. Thuis stream je je muziek en podcasts via wifi, onderweg luister je via bluetooth. De bediening verloopt super gemakkelijk met de Sonos-app, je stem of Apple AirPlay 2. Voor een volledig home sound system combineer je heel eenvoudig een aantal Sonos-speakers met elkaar.

 

Sony: draagbaar muzikaal geluk

Beleef onvergetelijke tijden met deze bluetoothspeaker van Sony. En dat zowel op wilde feestjes als in relaxmodus. Met een autonomie van 24 uur moet je je alvast geen zorgen maken over de batterij. Nog niet genoeg? Enkele minuten snelladen en je kan weer 70 minuten verder. Deze stoere box heeft classificatie IP67 en is dus water-, stof-, roest- én schokbestendig. Verkrijgbaar in lichtgrijs en blauw.

 

JBL Pulse 5: geluid dat je ook kan zien

Kleur je leven met de personaliseerbare 360°-lichtshow van de JBL Pulse 5-bluetoothspeaker, perfect synchroon met je favoriete beat. De batterij is goed voor twaalf uur pure, volle JBL Original Pro Sound en pompende basklanken. Dankzij de stevige riem geniet je van de tuin tot het strand van deze flashy stof- enwaterbestendige box. Via PartyBoost koppel je compatibele JBL-luidsprekers aan elkaar voor een nog betere auditieve ervaring.

Wens je meer informatie over de draadloze speakers in ons assortiment? Ontdek er alles over in het Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

Sonos Move-smart speaker

Sonos Roam-smart speaker

Sony Bluetoothspeaker

JBL Pulse 5-Bluetoothspeaker

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches...