Must-haves voor de moderne kantoornomade

Ga jij tegenwoordig ook als kantoornomade door het leven? Je werkt gewoon overal waar je je laptop in goede omstandigheden kan neerplanten en waar het lekker warm is, de koffie oké is en de wifi het nooit laat afweten. En met deze topproducten erbij wordt het gegarandeerd helemáál een succes!
Door Vanden Borre Magazine

door | 20 december | High Tech

Ode aan de verticale muis

Met de Lift Vertical Ergonomic-muis van Logitech werk je de hele dag door in alle comfort. De optimale hoek van 57° biedt je de natuurlijke handdrukpositie. De zacht getextureerde handgreep, met 4 gemakkelijk bereikbare knoppen, heeft zelfs een knusse duimsteun. Zo wordt je pols minder belast en nemen je arm en bovenlichaam een meer ontspannen houding aan. Wat dan weer je productiviteit heel sterk ten goede komt. De Lift is verkrijgbaar in drie tijdloze kleuren: Graphite, Off-white en Rose. Er is ook een versie voor linkshandigen.

 

Het thuisnetwerk van vandaag en morgen

TP)link

Het TP-Link Deco X50 3-Pack AX3000 is de makkelijkste manier om in elke hoek van je woning een krachtig wifisignaal te verkrijgen. Bij dit Smart Mesh Wifi 6-systeem wordt je telefoon of tablet automatisch verbonden met de dichtstbijzijnde Deco-unit. Daardoor ben je altijd zeker van een stabiele online ervaring. De innovatieve wifi 6-technologie zorgt voor een nog betere dekking (tot 604 m2) en snelheden tot 3000 Mbps.

 

Tijd om naar Chromebook te switchen

De HP Chromebook x360 14b heeft het allemaal. Je hebt je courante productiviteits-apps altijd bij de hand. Je hebt onbeperkt toegang tot je favoriete video- en muziek-apps, zowel online als offline. Dankzij de automatische updates beschik je permanent over de nieuwste software zonder ooit te worden onderbroken. En met de ingebouwde virusbeveiliging zijn je kostbare data op elk moment in goede handen.

 

De ultieme databeheerder

De Samsung SSD T7 SHIELD 1 TB haalt een leessnelheid tot 1.050 MB/s en een schrijfsnelheid tot 1.000 MB/s. Hij is daarmee bijna 9,5x vlugger dan een externe HDD. Met een IP65-rating voor water- en stofbestendigheid en een valbestendigheid tot 3 meter is hij bovendien veel robuuster. Je vindt deze stoere knaap in twee fraaie kleuren: Black en Beige. De zwarte uitvoering bestaat ook in 2 TB-versie. Dankzij de twee bijgeleverde kabels verbind je je SSD even vlot met USB-C als met USB-A.

 

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in ons Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

Logitech_M650_Signature

Logitech muis Lift Vertical Ergo

TP-link

TP-Link Deco X50 3-Pack AX3000

HP-chromebook

HP Chromebook X360 14

Samsung-shield

Samsung externe harde schijf SSD T7

In hetzelfde thema

Drone DJI Mini 3 Fly More Combo: de test

Drone DJI Mini 3 Fly More Combo: de test

De slogan “So Fly” van de DJI Mini 3 spreekt tot de verbeelding. Lukt het ook voor mij, een beginnende piloot, om vlot met de drone te vliegen en prachtige beelden vast te leggen? Je ontdekt het hier.Unboxing Wat er allemaal in je doos zit, hangt af van het pack dat...

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

De Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes beloven gebruikscomfort, een helder geluid en premium actieve ruisonderdrukking. Maar lossen ze die verwachtingen ook in? Dat heb ik voor jou getest. Hieronder ontdek je mijn bevindingen!Eerste blik op de oortjes De verpakking is...

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?De Motorola Edge 30 Ultra belooft haarscherpe foto's (zelfs 's nachts!), een supersnelle processor, video's met indrukwekkende geluidskwaliteit en een uitstekende connectiviteit. Ik heb hem de hele week grondig...