Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches van de Samsung Galaxy Watch 6-serie het verschil maken tegenover de voorgaande edities.

Door Vanden Borre Magazine

door | 9 september | High Tech

Elegant, snel en intuïtief: Galaxy Tab S9 Series

Neem je Samsung Galaxy S9-tablet gewoon overal met je mee: door het Dynamic AMOLED 2X-display met Vision Booster ben je namelijk altijd zeker van een helder en scherp beeld. De Snapdragon 8 Gen2-chipset haalt met zijn vloeiende respons en HDR-scènes in realistische kleuren het beste uit je games. En de langere levensduur van de batterij, de verbeterde S Pen en de talloze slimme functionaliteiten voor grotere tabletschermen geven ook je productiviteit een stevige boost. Tot slot: hoewel deze Samsung-tablets vederlicht zijn, zijn ze door het Armor Aluminium werkelijk oersterk.

 

Meer power, meer entertainment: Samsung Galaxy Z Fold5

De Galaxy Z Fold5 koppelt het gemak van een smartphone aan de veelzijdigheid van een laptop. De nieuwe Snapdragon 8 Gen2-chipset maakt hem krachtiger, efficiënter en duurzamer dan zijn voorganger. Volledig opengevouwen, krijg je een groter en helder 7,6″-display waarop je elk detail kan zien. Halfopen beschik je over 2 schermen: terwijl je op het bovenste bijvoorbeeld een film kijkt, heb je op het onderste toegang tot je apps. Dichtgevouwen past hij met zijn unieke en strakke design perfect in je broekzak. Je kan kiezen tussen drie unieke kleuren: Phantom Black, Cream en Icy Blue.

 

Op maat van actieve contentmakers: Galaxy Z Flip5

Met de Galaxy Z Flip5 toon je wie je echt bent. Zijn grote troef is het functionele Flex Window van liefst 3,4″ in dichtgevouwen toestand. Dat is bijna dubbel zo groot als bij zijn voorganger en leent zich prima tot berichten checken en filmpjes kijken. In Flex Mode (halfopen) maak je de allerbeste handsfree selfies en video’s. Helemaal open, ontvouwt zich een 6,7″-scherm. Je apps passen zich naadloos aan aan de grootte van je scherm en garanderen je zo de best mogelijke ervaring. Tot slot kan je het iconische premium design naar hartenlust personaliseren. De Samsung Galaxy Z Flip5 is verkrijgbaar in vier kleuren: Graphite, Lavender, Cream en Mint.

 

Train en blijf gezond: Samsung Galaxy Watch 6 Series

Met een smartwatch uit de Galaxy Watch 6-reeks (Watch6 en Watch6 Classic, telkens beschikbaar in small en large) haal je tegelijk een gezondheidscoach en een personal trainer in huis. Je krijgt in één oogopslag inzicht in je fysieke toestand en hebt toegang tot meer dan 90 work-outs. De gepersonaliseerde hartslagzones stellen je in staat om nog gerichter te trainen. Het scherm is 20% groter dan bij de vorige reeks, de Exynos W930-processor is 18% sneller, het geheugen werd fors uitgebreid en dankzij de langere levensduur van de batterij kan je de hele dag blijven doorgaan. Goed om te weten: de Samsung Galaxy Watches zijn gemaakt van titanium en daardoor extreem goed bestand tegen vallen, roesten en nattigheid.

 

In het Vanden Borre Magazine en op vandenborre.be ontdek je nog veel meer features van de allernieuwste Samsung Galaxy-series.

Samsung Galaxy Tab S9 WiFi

SAMSUNG SMARTPHONE GALAXY Z FOLD 5 5G 256GB CREAM

SAMSUNG SMARTPHONE GALAXY Z FLIP 5 5G 256GB GRAPHITE

Samsung Galaxy Watch6 Series

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...