Home    High Tech    On the go met je multimediatablet

On the go met je multimediatablet

Wil jij overal waar je komt de mogelijkheid hebben om te werken? Of net om lekker onderuit te zakken met een film of serie? Wil je zowel on- als offline aan de slag kunnen? En dat zonder veel gedoe en gezeul? Kies dan voor een multi-inzetbare multimediatablet. Die is niet alleen super praktisch en betaalbaar, maar neem je ook zo mee in je rugzak, handtas of zelfs je jaszak. Handig!

Door Vanden Borre Magazine

door | 3 september | High Tech

Net zoals bij een laptop moet je een aantal dingen in het achterhoofd houden bij het kiezen van de tablet die perfect bij je past: het type, het gewicht, de grootte van het scherm, de rekenkracht en het besturingssysteem. Ook de batterijduur is belangrijk. Zeker als je van plan bent om je tablet vaak onderweg te gebruiken.

Wifi of no wifi?

Sommige tablets kunnen enkel verbinding maken met een bestaande wifi-verbinding (bijv. bij je thuis, op je kantoor of via een openbare wifi-hotspot), andere tablets beschikken over wifi én mobiel internet, zodat je altijd en overal aan de slag kan. Tablets met 3G of 4G hebben een simkaartslot, zodat ze net als je smartphone gebruik kunnen maken van het mobiele internet.

Wist je dat je tablets vaak in een pakket kan kopen?

Net zoals het geval is voor onze laptops en fototoestellen kan jij je favoriete tablet vaak in een voordeelpack kopen. Je betaalt dan een vaste prijs voor je tablet, inclusief accessoires zodat je meteen aan de slag kan.

Ken je de Samsung Galaxy Tab S7 en S7+ al?

Dat zijn twee nieuwe premiumtablets waarop je van film geniet alsof je in de cinema zit, dankzij het AMOLED-scherm en quad speakers met Dolby Atmos-geluid. En maak daar gerust een marathon van want met 15 u (voor de S7) en 14 u autonomie (voor de S7+) kan je een hele dag chillen – of werken – zonder stopcontact in de buurt. Met deze tablets mis je bovendien nooit nog een flard informatie. Je legt het vast met de 13 + 5 MPx (voorkant) of 8 MPx (achterkant) camera’s of noteert het met de bijgeleverde pen. Snel iets doorsturen of opslaan? Ook dat is geen probleem dankzij de WIFI 6-verbinding of USB C 3.1.

Meer informatie over onze diensten en producten? Lees er alles over in ons Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.

Samsung Galaxy Tab S7-tablets

Samsung Galaxy Tab S7+-tablets

In hetzelfde thema

Op stap met de Samsung Galaxy Buds2 – de test

Op stap met de Samsung Galaxy Buds2 – de test

Als echte muziekliefhebber heb ik de gelegenheid gehad om prachtige hightech oortjes uit te testen: de Samsung Galxy Buds2. Dankzij deze zeer comfortabele oordopjes zou ik helemaal opgaan in mijn work-out en muziek. Aan mij dus om dit te bewijzen! Ontdek snel het...

Een week met de draadloze Bluetooth-oortjes Jabra Elite 3

Een week met de draadloze Bluetooth-oortjes Jabra Elite 3

Met Jabra ben je altijd zeker van een superieure geluidskwaliteit, om naar muziek te luisteren maar vooral om telefoontjes te plegen. Onlangs werd een nieuw gamma gelanceerd, de Jabra Elite 3 oortjes, en ik kreeg de kans om ze te testen. En dat doe ik met plezier,...

Toppers voor de hedendaagse kantoornomade

Toppers voor de hedendaagse kantoornomade

Heb je niet langer een vaste werkplek? Plant je je laptop gewoon neer waar dat jou het best uitkomt? Dankzij deze superstille muis en compacte draagbare schijf ben je voortaan overal even productief. In je home office is een vaste huistelefoon dan weer geen overbodige...

7 nagelnieuwe tablets met een grote T

7 nagelnieuwe tablets met een grote T

Bioscoopzaal, topcamera, vergaderinstrument, presentatietool, gaming room, notitiebook en tekentafel: de tablets van tegenwoordig kunnen werkelijk alles. Wij gidsen je langs 7 hoogkwalitatieve nieuwkomers op de markt.Ongelooflijk veelzijdig, onmiskenbaar iPad Met...