Home    High Tech    On the go met je multimediatablet

On the go met je multimediatablet

Wil jij overal waar je komt de mogelijkheid hebben om te werken? Of net om lekker onderuit te zakken met een film of serie? Wil je zowel on- als offline aan de slag kunnen? En dat zonder veel gedoe en gezeul? Kies dan voor een multi-inzetbare multimediatablet. Die is niet alleen super praktisch en betaalbaar, maar neem je ook zo mee in je rugzak, handtas of zelfs je jaszak. Handig!

Door Vanden Borre Magazine

door | 3 september | High Tech

Net zoals bij een laptop moet je een aantal dingen in het achterhoofd houden bij het kiezen van de tablet die perfect bij je past: het type, het gewicht, de grootte van het scherm, de rekenkracht en het besturingssysteem. Ook de batterijduur is belangrijk. Zeker als je van plan bent om je tablet vaak onderweg te gebruiken.

Wifi of no wifi?

Sommige tablets kunnen enkel verbinding maken met een bestaande wifi-verbinding (bijv. bij je thuis, op je kantoor of via een openbare wifi-hotspot), andere tablets beschikken over wifi én mobiel internet, zodat je altijd en overal aan de slag kan. Tablets met 3G of 4G hebben een simkaartslot, zodat ze net als je smartphone gebruik kunnen maken van het mobiele internet.

Wist je dat je tablets vaak in een pakket kan kopen?

Net zoals het geval is voor onze laptops en fototoestellen kan jij je favoriete tablet vaak in een voordeelpack kopen. Je betaalt dan een vaste prijs voor je tablet, inclusief accessoires zodat je meteen aan de slag kan.

Ken je de Samsung Galaxy Tab S7 en S7+ al?

Dat zijn twee nieuwe premiumtablets waarop je van film geniet alsof je in de cinema zit, dankzij het AMOLED-scherm en quad speakers met Dolby Atmos-geluid. En maak daar gerust een marathon van want met 15 u (voor de S7) en 14 u autonomie (voor de S7+) kan je een hele dag chillen – of werken – zonder stopcontact in de buurt. Met deze tablets mis je bovendien nooit nog een flard informatie. Je legt het vast met de 13 + 5 MPx (voorkant) of 8 MPx (achterkant) camera’s of noteert het met de bijgeleverde pen. Snel iets doorsturen of opslaan? Ook dat is geen probleem dankzij de WIFI 6-verbinding of USB C 3.1.

Meer informatie over onze diensten en producten? Lees er alles over in ons Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.

Samsung Galaxy Tab S7-tablets

Samsung Galaxy Tab S7+-tablets

In hetzelfde thema

Klaar voor een nieuwe generatie tv’s?

Klaar voor een nieuwe generatie tv’s?

Aaah, de winter. Buiten is het koud. Een beetje guur. En de nacht overvalt ons vroeg. Het is weer tijd om samen voor de buis te kruipen dus en met je vrienden, lief of het hele gezin te genieten van je favoriete programma’s, series en films. En dat doen we met steeds...

De beste tv voor je favoriete kerstfilm

De beste tv voor je favoriete kerstfilm

Je wil jezelf of een ander een televisie cadeau geven voor kerst? Wij helpen je alvast met kiezen, want ons team selecteerde een aantal toptelevisies met unieke features waarop Home Alone, The Sound of Music of Die Hard nog beter tot hun recht komen.Er bestaan zoveel...

De Sony Vlog ZV-1 voor jou getest

De Sony Vlog ZV-1 voor jou getest

Deze week kreeg ik de kans om de Sony Vlog ZV-1 uit te proberen, plus het pack dat speciaal werd ontworpen voor vlogfanaten. Wil je weten wat ik ervan vond en of hij wel echt geschikt is om leuke filmpjes te maken? Lees dan zeker verder!In de doos Bij het openen van...

Voor jou getest: de Huawei MatePad-tablet

Voor jou getest: de Huawei MatePad-tablet

Huawei pakt uit met een nieuwe tablet: de Huawei MatePad. En ik pak ze graag uit haar verpakking om ze gedurende twee weken te testen. Voldoet deze strakke multimediatablet met eigen applicatiewinkel aan mijn hoge eisen? Lees het verdict! Unboxing Van zodra ik de...