Home    High Tech    On the go met je multimediatablet

On the go met je multimediatablet

Wil jij overal waar je komt de mogelijkheid hebben om te werken? Of net om lekker onderuit te zakken met een film of serie? Wil je zowel on- als offline aan de slag kunnen? En dat zonder veel gedoe en gezeul? Kies dan voor een multi-inzetbare multimediatablet. Die is niet alleen super praktisch en betaalbaar, maar neem je ook zo mee in je rugzak, handtas of zelfs je jaszak. Handig!

Door Vanden Borre Magazine

door | 3 september | High Tech

Net zoals bij een laptop moet je een aantal dingen in het achterhoofd houden bij het kiezen van de tablet die perfect bij je past: het type, het gewicht, de grootte van het scherm, de rekenkracht en het besturingssysteem. Ook de batterijduur is belangrijk. Zeker als je van plan bent om je tablet vaak onderweg te gebruiken.

Wifi of no wifi?

Sommige tablets kunnen enkel verbinding maken met een bestaande wifi-verbinding (bijv. bij je thuis, op je kantoor of via een openbare wifi-hotspot), andere tablets beschikken over wifi én mobiel internet, zodat je altijd en overal aan de slag kan. Tablets met 3G of 4G hebben een simkaartslot, zodat ze net als je smartphone gebruik kunnen maken van het mobiele internet.

Wist je dat je tablets vaak in een pakket kan kopen?

Net zoals het geval is voor onze laptops en fototoestellen kan jij je favoriete tablet vaak in een voordeelpack kopen. Je betaalt dan een vaste prijs voor je tablet, inclusief accessoires zodat je meteen aan de slag kan.

Ken je de Samsung Galaxy Tab S7 en S7+ al?

Dat zijn twee nieuwe premiumtablets waarop je van film geniet alsof je in de cinema zit, dankzij het AMOLED-scherm en quad speakers met Dolby Atmos-geluid. En maak daar gerust een marathon van want met 15 u (voor de S7) en 14 u autonomie (voor de S7+) kan je een hele dag chillen – of werken – zonder stopcontact in de buurt. Met deze tablets mis je bovendien nooit nog een flard informatie. Je legt het vast met de 13 + 5 MPx (voorkant) of 8 MPx (achterkant) camera’s of noteert het met de bijgeleverde pen. Snel iets doorsturen of opslaan? Ook dat is geen probleem dankzij de WIFI 6-verbinding of USB C 3.1.

Meer informatie over onze diensten en producten? Lees er alles over in ons Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.

Samsung Galaxy Tab S7-tablets

Samsung Galaxy Tab S7+-tablets

In hetzelfde thema

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptop

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptop

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptopDe Aspire Vero laptop van Acer is gemaakt van gerecycled materiaal. Maar is deze laptop wel even efficiënt als duurzaam? Om dat te weten te komen, heeft onze designer Dylan hem getest. Goedgekeurd of niet? Ontdek zijn verdict...

Wij hebben een Chromebook getest

Wij hebben een Chromebook getest

Ben je op zoek naar een lichte, snelle en gebruiksvriendelijke laptop? Dan is een Chromebook die ik onlangs mocht testen misschien wel iets voor jou. In dit artikel lees je alles over mijn ervaring!  Eerste blik op de Chromebook Het ontwerp van het toestel is...

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printerHP omschrijft zijn Envy Inspire-modellen als dé thuisprinter voor alles wat je nodig hebt. De “printer voor elk gezin” zou handig zijn voor het werk, voor school en voor mooie creaties, allemaal van thuis uit. Toen ik...