Home    High Tech    Onmisbaar voor de ijdeltuit!

Onmisbaar voor de ijdeltuit!

door | okt 27, 2017 | High Tech

Wat neem jij mee op citytrip? Onze ijdeltuit toont je wat er in zijn trolley zit: alles om elegant voor de dag te komen en monden te doen openvallen.

You got the look!

Schoonheid zit in de details. En die heb ik ‘haarfijn’ onder controle met de Braun Multigroomer kit MGK3080. Met acht verschillende accessoires, zoals een neus- en oorhaaropzetstuk of het Gilette Flexball-scheermes, tem ik de haartjes over heel mijn lichaam en natuurlijk ook mijn baard. De krachtige MGK3080-mesjes passen zich aan elk haartype aan. Ik gebruik ‘m onder de douche want hij is waterdicht en de batterij gaat makkelijk 60 minuten mee.

Helemaal gladgestreken

Mijn koffers pakken en erop uit trekken is super, maar de staat waarin mijn kleren uit mijn valies komen, dat is een ander paar mouwen. Geen probleem, met de S-Travel van SteamOne stoom ik de kreuken in een oogwenk uit mijn kledij: hemd aan de zuignap hangen, water vullen en 30 seconden opwarmen en voilà! Eventuele pluisjes verwijder ik met het meegeleverde kleerborsteltje. Klaar om een goede indruk te maken!

Leg schoonheid vast

De mooiste momenten vereeuwig ik liefst met een reflexcamera. Mijn Canon EOS 750D steekt maar liefst 24,2 miljoen pixels in een foto, goed voor een ongelooflijke scherpte en diepte. Het krachtige autofocussysteem volgt het onderwerp, zelfs als het beweegt. En met het Hybrid CMOS AF III-systeem stel ik elk onderwerp in mijn blikveld scherp, veraf of dichtbij. Het menu op het lcd-touchscreen is intuïtief en geeft me een prachtig voorsmaakje van mijn creatie.

De ultieme smartphone

Ik wil genieten van alle details! Met de Xperia XZ Premium van Sony is dat eindelijk mogelijk. Hij heeft als eerste een 4K HDR-scherm waar de kleuren en het contrast van afspringen. De unieke Hi-Res en DSEE HX-technologie geeft muziek weer zoals de artiest het droomde. Het is de ultrasnelle Qualcomm Snapdragon 835-processor die dat allemaal mogelijk maakt. Ik kan niet meer zonder.

Ben je eerder een levensgenieter of een gadgetfreak, dan vind je nog meer hebbedingen die je op het lijf geschreven staan in het Vanden Borre herfstmagazine.