Home    High Tech    Onmisbaar voor de levensgenieter!

Onmisbaar voor de levensgenieter!

door | okt 19, 2017 | High Tech

Wat neem jij mee op citytrip? Onze levensgenieter toont je wat er in zijn trolley zit: alles om te genieten van muziek, je omgeving en je vrienden.

De ideale reisgezel

Als levensgenieter blijf ik niet vaak thuis. Daarom heb ik me de perfecte reisgezel aangeschaft om onderweg te genieten: een HP Spectre X360. Met zijn 360°-toetsenbord volgt deze lichtgewicht convertible (1,3 kg) mijn ritme. Notebookstand om te werken, tabletstand om te surfen en tentstand om samen een filmpje te kijken. Dit aluminium juweeltje is niet alleen mooi, het is ook superkrachtig en ultradun.HP Spectre x360

Alors on danse!

Stop de muziek en mijn wereld valt stil. Vandaar mijn onvoorwaardelijke liefde voor de M-1350 BTC luidspreker (120 watt) van Muse. De geïntegreerde subwoofer trekt moeiteloos elk feestje op gang. Ik speel muziek via USB, cd of bluetooth – of ik tune in op mijn favoriete radiozender. Oh ja, hij laadt ook mijn telefoon op.

De wereld binnen handbereik

Muziek en nieuws in realtime is mijn ding. De Imperial Dabman i200 is een internetradio waardoor ik me overal thuis voel. Even verbinden met de wifi en ik luister in prachtkwaliteit naar de radiozenders van over heel de wereld. Ik twijfelde nog om een Imperial Dabman i200 CD aan te schaffen, want die heeft ook een cd-speler aan boord. Supermakkelijk te bedienen via het verlichte schermpje of met de afstandsbediening.

Say cheese!

Gedeeld genot is dubbel genot. Dus ik houd mijn Motorola Moto G5 Plus smartphone in de aanslag om mijn mooiste belevenissen te fotograferen en met het thuisfront te delen. Ook op de mountainbike of aan het strand, want het toestel is schokbestendig en waterafstotend. Met de 4G-verbinding is dat zo gefikst. Bovendien houd ik mijn werk- en privécommunicatie gescheiden dankzij de twee sim-kaarten.

Ben je eerder een gadgetfreak of een ijdeltuit, dan vind je nog meer hebbedingen die je op het lijf geschreven staan in het Vanden Borre herfstmagazine.