Home    High Tech    De onmisbare smartphone voor de eventmanager

De onmisbare smartphone voor de eventmanager

door | nov 21, 2017 | High Tech

Voor een evenementorganisator is communicatie vitaal. Alles staat of valt met de smartphone die het werk in goede banen leidt: afspraken, reservaties, back-upplannen … Capucine vertelt waarom ze haar gsm koos.


Altijd op zoek naar een verrassing

Capucine organiseert klantenevents. Ze gaat op zoek naar ongewone locaties, originele concepten of verrassende artiesten. “Ik probeer altijd een wow-effect te creëren, want zo blijft de boodschap het best hangen.”

“Als het marketingteam in mijn bedrijf tevreden is, dan heeft het event zijn doel bereikt: klanten een product laten ontdekken, ze een leuke tijd bezorgen en een band smeden met de commerciële ploeg.”

Mijn smartphone maakt alles mogelijk

“Zonder smartphone zou ik mijn job niet kunnen doen”, vertelt Capucine. Ze koos de Samsung Galaxy J7 2017, een snelle krachtpatser met 3 GB RAM-geheugen, 16 GB interne opslagruimte die je nog eens kan uitbreiden met een MicroSD-kaart.De nieuwe samsung J7
“Je neemt er prachtige foto’s mee,” toont de eventmanager trots, “zelfs bij zwak licht. Zo documenteer ik mooi al onze evenementen. En de batterij gaat ook lang mee, want je kan je agenda, notificaties en de tijd checken zonder je telefoon uit de slaapstand te halen. Da’s ook belangrijk.”

Veilig bovendien

“Het toestel is bovendien heel goed beveiligd. Ontgrendelen doe ik en ik alleen met mijn vingerafdruk. Zo kan ik met een gerust hart mijn smartphone even aan de kant leggen terwijl ik een podium of zaal klaarzet.”

Ben je op zoek naar tools die jouw beroep efficiënter maken? Je vindt meer over deze en andere professionele oplossingen in het Vanden Borre herfstmagazine.