Home    High Tech    Onmisbare tools voor de twaalfde man

Onmisbare tools voor de twaalfde man

door | jun 19, 2018 | High Tech

Deze zomer volgen we de prestaties van onze Belgen weer allemaal op onze eigen manier. Maar één ding hebben we allemaal gemeen: als we écht mogen kiezen, zien we alle wedstrijden toch liever op een scherm van de allerhoogste kwaliteit. Zelfs onderweg.

SAMSUNG S9 RED DEVIL EDITION

Samsung_Galaxy_S9

Het Infinity Display van de Galaxy S9 is bijna randloos. Op het scherm van 5,8 inch volg je alle details van de match. Maar de volledig water- en stofbestendige smartphone maakt ook schitterende foto- en video-opnames, zelfs ’s nachts. Inclusief kwalitatieve super slow motion video’s.

Bovendien is de Galaxy S9 uitgerust met een irisscanner, gezichtsherkenningsfunctie en vingerafdruksensor zodat enkel jij hem kan ontgrendelen. Oh, en in de Red Devils Packs vind je nu een leuk extraatje voor je favoriete smartphone!

SONY BRAVIA OLED AF8

Dankzij de strakke Sony BRAVIA OLED AF8 lijkt het alsof je mee in het stadion zit. De 4K HDR X1 Extreme-beeldprocessor zorgt voor een betere kleurnauwkeurigheid, contrast en helderheid. De TRILUMINOSTM-display geeft elke schakering en tint perfect weer, voor een hyperrealistische kleurenweergave. Het geluid komt bij de BRAVIA OLED AF8 van het volledige scherm. Zo garandeert hij dat je helemaal opgaat in de kijkervaring én dat beeld en geluid meer dan ooit in balans zijn.Sony, bravia, oled, AF8, android tv, 4K HDR

Perfect match!

SENNHEISER RS175

sennheiser, headphone, RS175
De Sennheiser RS175 over-ear hoofdtelefoon biedt de ideale combinatie van comfort en prestaties. Hij beschikt over verschillende opties, waaronder de Bass Boost of deSurround-modus en produceert een uniek stereogeluid dat je helemaal kan aanpassen aan je eigen voorkeur. De draadloze Sennheiser RS175 is uitgerust met een innovatieve signaaloverdracht waardoor je vrij kan bewegen en toch kan blijven genieten van een kristalhelder geluid.

 

LG OLED SERIES

LG breidde haar lijn televisies uit met een reeks innovatieve oled-modellen. In totaal werden er met de W8-, G8-, E8- en C8-series negen toestellen met een uniek, flinterdun design aan het gamma toegevoegd. Dankzij de innovatieve Alpha 9-processor geniet je nu van een betere beeldweergave en juistere kleuren vanuit elke hoek. De nieuwe reeksen ondersteunen Dolby Atmos, het surroundsysteem waarbij het geluid zich mee verplaatst met de beelden op het scherm. Met de AI-functionaliteit van het LG WebOS Smart TV-besturingssysteem kan je bovendien rechtstreeks in de afstandsbediening praten om de spraakassistent te activeren. Dankzij de ThinQ®-technologie kan je zo via spraakopdrachten programma-informatie opvragen of zappen naar een ander kanaal. Slim, toch?

LG, oled, oled-series, W8, E8, G8, C8, Alpha 9-processor, smart TV

Snel nog een nieuwe tv bestellen om de match te kunnen volgen? Onze Vanden Borre Red Squad komt hem vandaag nog leveren en aansluiten! Ontdek hier alles over onze WK-expressdienst!