Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Je televisie is niet langer een eenvoudig scherm maar een deel van je interieur, een bron van entertainment, een manier om met vrienden en familie te communiceren of met collega’s samen te werken. Neo QLED, de nieuwste schermtechnologie van Samsung, is ontwikkeld als antwoord op al deze nieuwe gebruikersvragen. Maar wat is Neo QLED exact … en wat zijn de troeven? Let’s find out!

Door Vanden Borre Magazine

Wat is Neo QLED?

Na OLED en QLED ontwikkelde Samsung Neo QLED. Het is een volledig nieuwe schermtechnologie, die een quantumsprong voorwaarts oplevert in beeldkwaliteit. De Quantum Mini LED is 40 x kleiner dan een conventionele LED. Een extra lens om het licht te focussen is overbodig, dankzij een unieke microlaag die het licht nauwkeurig leidt en ongewenst licht blokkeert. Ook de behuizing om de LED te monteren is overbodig. Dankzij deze nieuwe lichtbron geniet je van nog meer contrast en komen zowel donkere als heldere beelden nog beter tot leven.

4 troeven Neo QLED

Troef 1: Beeldkwaliteit

Neo QLED is een immense sprong vooruit in beeldkwaliteit. Dankzij Quantum Matrix Technologie heeft je tv ultranauwkeurige controle over contrast en helderheid.

Troef 2: Design

Het Infinity Screen bevrijdt je tv van een zichtbaar kader en dankzij het Infinity One Design is hij superdun van top tot teen. Kortom, het is beeld in zijn puurste vorm.

Troef 3: Audio

Object Tracking Sound zorgt voor geluid dat de actie volgt op je scherm. SpaceFitSound verbetert het geluid op basis van de ruimte en dankzij Q-Symphony werken je tv en soundbar samen in harmonie.

Troef 4: Smart

Stream eenvoudig de nieuwste films op je tv. Met PC on TV kan je op het grote scherm comfortabel werken op afstand. En dankzij Webcam support kan je moeiteloos videobellen.

Tip: kom de QN800A en QN93A van Samsung bewonderen in jouw dichtstbijzijnde Vanden Borre.

 Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

SAMSUNG QLED 8K 75 POUCES QE75QN800ATXXN

SAMSUNG QLED 4K 65 POUCES QE65QN93AATXXN

In hetzelfde thema

Leef slim, draag een smartwatch

Leef slim, draag een smartwatch

Kijk niet te veel naar het aantal jaren op je teller. Kijk liever hoe je zo lang mogelijk fit en gezond kan blijven. En geniet intussen voluit van een actief leven waarin je af en toe een sportieve grens verlegt. Daar kunnen deze voortreffelijke smartwatches je alvast...

Multimedia: laptops, thuisnetwerken en externe SSD’s

Multimedia: laptops, thuisnetwerken en externe SSD’s

Valt de werkdag thuis of op verplaatsing je soms behoorlijk zwaar? Wedden dat het met de juiste multimedia en een aangepaste technologische omkadering al een pak beter lukt? Investeer in een slim en snel thuisnetwerk Dit draadloze en energiezuinige Smart Mesh Wifi...

Test: Microsoft Surface Pro 9 tablet pc

Test: Microsoft Surface Pro 9 tablet pc

Ik mocht 3 weken lang de blauwe ‘Sapphire’ Surface Pro 9 van Microsoft testen. Hieronder vertel ik je alles over de test van deze tablet pc, die je met een magnetisch toetsenbord in een handomdraai omtovert tot een laptop!Unboxing Wanneer ik de stijlvolle, sobere en...