Home    High Tech    Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Je televisie is niet langer een eenvoudig scherm maar een deel van je interieur, een bron van entertainment, een manier om met vrienden en familie te communiceren of met collega’s samen te werken. Neo QLED, de nieuwste schermtechnologie van Samsung, is ontwikkeld als antwoord op al deze nieuwe gebruikersvragen. Maar wat is Neo QLED exact … en wat zijn de troeven? Let’s find out!

Door Vanden Borre Magazine

Wat is Neo QLED?

Na OLED en QLED ontwikkelde Samsung Neo QLED. Het is een volledig nieuwe schermtechnologie, die een quantumsprong voorwaarts oplevert in beeldkwaliteit. De Quantum Mini LED is 40 x kleiner dan een conventionele LED. Een extra lens om het licht te focussen is overbodig, dankzij een unieke microlaag die het licht nauwkeurig leidt en ongewenst licht blokkeert. Ook de behuizing om de LED te monteren is overbodig. Dankzij deze nieuwe lichtbron geniet je van nog meer contrast en komen zowel donkere als heldere beelden nog beter tot leven.

4 troeven Neo QLED

Troef 1: Beeldkwaliteit

Neo QLED is een immense sprong vooruit in beeldkwaliteit. Dankzij Quantum Matrix Technologie heeft je tv ultranauwkeurige controle over contrast en helderheid.

Troef 2: Design

Het Infinity Screen bevrijdt je tv van een zichtbaar kader en dankzij het Infinity One Design is hij superdun van top tot teen. Kortom, het is beeld in zijn puurste vorm.

Troef 3: Audio

Object Tracking Sound zorgt voor geluid dat de actie volgt op je scherm. SpaceFitSound verbetert het geluid op basis van de ruimte en dankzij Q-Symphony werken je tv en soundbar samen in harmonie.

Troef 4: Smart

Stream eenvoudig de nieuwste films op je tv. Met PC on TV kan je op het grote scherm comfortabel werken op afstand. En dankzij Webcam support kan je moeiteloos videobellen.

Tip: kom de QN800A en QN93A van Samsung bewonderen in jouw dichtstbijzijnde Vanden Borre.

 Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

SAMSUNG QLED 8K 75 POUCES QE75QN800ATXXN

SAMSUNG QLED 4K 65 POUCES QE65QN93AATXXN

In hetzelfde thema

Een week met de draadloze Bluetooth-oortjes Jabra Elite 3

Een week met de draadloze Bluetooth-oortjes Jabra Elite 3

Met Jabra ben je altijd zeker van een superieure geluidskwaliteit, om naar muziek te luisteren maar vooral om telefoontjes te plegen. Onlangs werd een nieuw gamma gelanceerd, de Jabra Elite 3 oortjes, en ik kreeg de kans om ze te testen. En dat doe ik met plezier,...

Superprofessioneel vloggen, megamakkelijk opladen

Superprofessioneel vloggen, megamakkelijk opladen

Klaar om te knallen met je nieuwe vlogs? Wij selecteerden drie accessoires die het werk van elke vlogger naar een hoger niveau tillen. Zit je intussen weer eens met een platte batterij? Zowel thuis als onderweg kan je terugvallen op slimme opladers die er ook nog eens...

7 nagelnieuwe tablets met een grote T

7 nagelnieuwe tablets met een grote T

Bioscoopzaal, topcamera, vergaderinstrument, presentatietool, gaming room, notitiebook en tekentafel: de tablets van tegenwoordig kunnen werkelijk alles. Wij gidsen je langs 7 hoogkwalitatieve nieuwkomers op de markt.Ongelooflijk veelzijdig, onmiskenbaar iPad Met...