Home    High Tech    Ontdek welke ecobike het beste jou past

Ontdek welke ecobike het beste jou past

Duurzaamheid staat in onze maatschappij steeds hoger op het prioriteitenlijstje. En ook bij Vanden Borre zetten we hier graag op in. Precies daarom zijn we druk bezig met het uitbouwen van ons aanbod elektrische fietsen. Daarvoor doen we onder meer een beroep op het Poolse merk EcoBike. Een kwaliteitsvol en betaalbaar merk met een gevarieerd aanbod.
Door Vanden Borre Magazine

door | 14 september

Traffic Black
Klassieke stadsfiets (10,4 Ah) met een stevig frame, een Greenway-batterij van 36 volt en een motor van 250 watt, waarmee je tot 160 kilometer aan 25 km/u rijdt.

Even Black
Compacte vouwfiets (10,4 Ah) van 21,8 kilogram met een Greenway-batterij van 36 volt en een motor van 250 watt, waarmee je tot 160 kilometer aan 25 km/u rijdt.

S-Cross M of L Black
Sportieve trekkingfiets (13 Ah) voor vrouwen (L) en mannen (M) met een mudguard, een LG-batterij van 36 volt en een motor van 250 watt, waarmee je tot 160 kilometer aan 35 km/u rijdt.

MTB S4 en S5
Robuuste mountainbike (16 Ah) met een LG-batterij van 36 volt en een motor van 250 watt, waarmee je tot 160 kilometer aan 35 km/u rijdt.

Op zoek naar een duurzame EcoBike? Onze experts staan je met raad en daad bij tijdens je zoektocht naar de perfecte e-bike. Spring zeker eens langs in een van onze winkels voor een eerste advies.

Meer informatie over onze diensten en producten? Lees er alles over in ons Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.

ECOBIKE TRAFFIC

ECOBIKE EVEN

ECOBIKE SCROSS M

ECOBIKE SCROSS L

ECOBIKE MTB S4

ECOBIKE MTB S5

In hetzelfde thema

Weg dierenharen met de Bissell CrossWave X7 Plus Pet Pro

Weg dierenharen met de Bissell CrossWave X7 Plus Pet Pro

Bissell omschrijft zijn CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro als de volgende generatie droog- en natreinigers voor huizen met huisdieren. Met een kat en een hond in huis was ik benieuwd naar de resultaten van deze 3-in-1-vloerreiniger. Deel jij mijn...

Getest: de Bissell MultiReach Active 2907N-steelstofzuiger

Getest: de Bissell MultiReach Active 2907N-steelstofzuiger

Ik ben echt een grote fan van steelstofzuigers en onlangs mocht ik een nieuwe Bissell-stofzuiger bij mij thuis uittesten. De 2907N Multireach Active is een 2-in-1 steelstofzuiger die helpt om snel en in alle eenvoud alle vloertypes te stofzuigen in een handomdraai....