Home    High Tech    SMARTPHONESPECIAL: haal alles uit je toestellen met de laatste nieuwe technologie

SMARTPHONESPECIAL: haal alles uit je toestellen met de laatste nieuwe technologie

door | dec 12, 2019 | High Tech

Is het tijd voor een upgrade van je hobby, werk of infrastructuur? Deze nieuwe releases helpen je alles uit je toestellen te halen.

SLIMMER WERKEN

Onze smartphones slaan al onze belangrijke informatie op – van onze agenda’s tot onze to do-lists en onze mooiste foto’s. Logisch dus, dat ze steeds slimmer moeten worden om al die taken aan te kunnen. En dan steken zelfs de oude rotten in het vak een tandje bij.

HEAVY-DUTY CREATIVITEIT

Laat je creativiteit de vrije loop met de Nokia 7.2. Maak schitterende foto’s, bekijk je video’s in HDR en gebruik je smartphone tot wel twee dagen met één laadbeurt. Dankzij de Android 9 Pie-software blijft alles intussen vlotjes draaien.

Nokia, Nokia 7.2, fotokwaliteit, video's in HDR, twee dagen met één laadbeurt, androi 9 pie-software

TWEE KEER ZOVEEL SCHERM

De slimme LG G8X ThinQ beschikt over twee schermen die met elkaar communiceren voor vlotte multitasking. Sms’en terwijl je een video bekijkt of AI-geoptimaliseerde foto’s maken terwijl je door een presentatie scrollt: het kan allemaal, zonder te schakelen tussen apps. Met het freestop-scharnier draai je het scherm om of vergrendel je het onder elke hoek.

LG, G8X ThinQ, twee schermen, multitasking, freestop-scharnier, draai je scherm, vergrendelen

SNELLER OPLADEN

Powerbanks, car chargers, kabels in alle kleuren en maten en laadstations in clubs en winkels: in het digitale tijdperk is batterijduur het nieuwe goud. Eén van onze favorieten in het rijtje? De volledig draadloze lader. Perfect voor op je bureau, in de keuken of op je nachtkastje.

ENERGIEBOOST

Deze Samsung draadloze lader werkt voor alle Qi-compatibele smartphones, inclusief de Galaxy Note 10, de Apple iPhone 8 en de iPhone X. Laad bij met je smartphone in een horizontale of verticale positie, zodat je intussen kan blijven genieten van je favoriete content.

BETER BESCHERMEN

Een leuk hoesje, een extra stevige screen protector en een goede dosis voorzichtigheid zijn vaak genoeg om je smartphone te beschermen. En als er toch iets misgaat? Dan zijn er interessante verzekeringsopties die ervoor zorgen dat je je ook dan geen zorgen moet maken.

ONBREEKBAAR

Bevestig de Azuri Tempered Glass screen protector snel en eenvoudig op je scherm en bescherm je toestel tegen oppervlakteschade zoals krassen en zelfs grotere schade die kan ontstaan bij vallen en stoten. Je scherm blijft kristalhelder en ook de aanraakgevoeligheid wordt niet beïnvloed.

Azuri, tempered glass, screen protector, bescherm je toestel, oppervlakteschade, krassen, grotere schade, vallen, stoten, kristalhelder

DE SFAM-VERZEKERING: VOOR ALS ER TOCH IETS MISLOOPT

Je smartphone beschadigd? Dankzij de SFAM-verzekering is je toestel beschermd bij schade, diefstal en zelfs verlies. De service-uitbreiding dekt zelfs aanvullende diensten zoals het gebruik van een vervangtoestel, de huur van een tweede smartphone of tablet over heel de wereld in geval van een ramp, het recupereren van data en een express-vervangservice! Voor absolute gemoedsrust, wat er ook gebeurt. Je kan een SFAM-verzekering afsluiten tot 30 dagen na aankoop. Ontdek alle tarieven, aanbiedingen en meer op vandenborre.be!