Home    High Tech    Toppers voor de hedendaagse kantoornomade

Toppers voor de hedendaagse kantoornomade

Heb je niet langer een vaste werkplek? Plant je je laptop gewoon neer waar dat jou het best uitkomt? Dankzij deze superstille muis en compacte draagbare schijf ben je voortaan overal even productief. In je home office is een vaste huistelefoon dan weer geen overbodige luxe.

Door Vanden Borre Magazine

door | 22 september | High Tech

De ultieme muis voor de opperste concentratie

Zo stil als een muis? Met de Logitech Pebble M350 BT MOUSE PK een waarheid als een koe! In de klas, de koffiebar of de bieb: klikken en scrollen doe je voortaan volstrekt geruisloos. Zelfs het brede, rubberen scrollwiel maakt geen enkel geluid. Vergeleken met de Logitech M170 is de Logitech Pebble M350 dan ook liefst 90% stiller! En toch trackt deze supermuis uiterst snel en nauwkeurig, op tafel én in bed.

Extra troef: deze extra dunne muis past perfect in elke handpalm. 

Klein van stuk, maar een megagroot geheugen

De compacte, draagbare schijf SSD T7 van Samsung is zonder meer dé nieuwe standaard voor extern geheugen. Licht en klein (ongeveer het formaat van een bankkaart), past deze kanjer in elke broekzak. Met haar buitengewone snelheid, stevige metalen behuizing en wachtwoordbeveiliging kan je in alle comfort en veiligheid ook grote databestanden in een handvol seconden overzetten en opslaan. SSD staat trouwens voor Solid State Drive: dat betekent dat er geen bewegende onderdelen zijn.

Tip: Verkrijgbaar in 500 GB, 1 TB, 2 TB en Touch versie (met vingerafdrukbescherming). 

Phone home office

Is je thuisbureau voor jou het nieuwe walhalla? Dan kan je wel een goeie draadloze huistelefoon gebruiken. De Gigaset CL 390 is alvast een prima keuze. Met zijn contrastrijke, goed leesbare scherm is bellen meer dan ooit een waar genot. Aan je oor én in handsfree modus is de geluidskwaliteit optimaal. Het telefoonboek biedt plaats aan 150 contacten en je hebt liefst 14 verschillende ringtones. Hallo, ben je al onderweg?

Tip: Ga je voor Satellite Grey, Lucent White, Purist Blue of Cantaloupe? Voor elk interieur heeft de Gigaset CL 390 wel een aangepaste kleur.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

LOGITECH PEBBLE M350 BT MOUSE PK

SAMSUNG SSD T7 1TB

GIGASET CL 390 GREY

In hetzelfde thema

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptop

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptop

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptopDe Aspire Vero laptop van Acer is gemaakt van gerecycled materiaal. Maar is deze laptop wel even efficiënt als duurzaam? Om dat te weten te komen, heeft onze designer Dylan hem getest. Goedgekeurd of niet? Ontdek zijn verdict...

Wij hebben een Chromebook getest

Wij hebben een Chromebook getest

Ben je op zoek naar een lichte, snelle en gebruiksvriendelijke laptop? Dan is een Chromebook die ik onlangs mocht testen misschien wel iets voor jou. In dit artikel lees je alles over mijn ervaring!  Eerste blik op de Chromebook Het ontwerp van het toestel is...

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printerHP omschrijft zijn Envy Inspire-modellen als dé thuisprinter voor alles wat je nodig hebt. De “printer voor elk gezin” zou handig zijn voor het werk, voor school en voor mooie creaties, allemaal van thuis uit. Toen ik...