Home    High Tech    Vier tips voor een vlekkeloze start

Vier tips voor een vlekkeloze start

door | aug 29, 2019 | High Tech

Wil je de start van het nieuwe school- en werkjaar zo vlot mogelijk laten verlopen? De tips van onze experts helpen je alvast op weg!

Een goede voorbereiding is het halve werk

Je optimaal voorbereiden op de drukte die eraan komt, helpt om ze de baas te kunnen. Of het nu gaat over brooddozen labelen, een nieuwe ochtendplanning uitschrijven of zorgen dat al je toestellen perfect werken om er weer tegenaan te kunnen: vooruitdenken werkt!

DEVOLO MAGIC 2 WIFI STARTERKIT

Het MeshWiFi-systeem van de Devolo Magic 2 verbindt alle devolo Magic-adapters tot één groot wifinetwerk, voor een stabiel signaal in elke ruimte – ook op het balkon of in de tuin. De WiFi ac-standaard zorgt voor snelheden tot wel 1200 Mbps en pure digitale vrijheid zonder haperingen.

Mesh Wifi-systeem, Devolo, Magic 2 starterskit, adapters, wifinetwerk, stabiel signaal, tuin, ac-standaard, 1200 Mbps

Less is more

Hoe minder spullen je in huis hebt, hoe efficiënter je je dag kan indelen. Voor alles geldt meer dan ooit: less is more. Minder spullen kopen, maar van een betere, meer hoogwaardige kwaliteit. Met oog voor het milieu en de mens. Zo kan je ook nog eens trots zijn op wat je in huis hebt!

PHILIPS PERFECTCARE ELITE SILENCE

De PerfectCare Elite Plus van Philips is één van de beste strijkijzers met stoomgenerator op de markt. De Silent Steam-technologie maakt strijken stiller dan ooit, terwijl de kracht behouden blijft. Strijk alles van jeans tot zijde zonder temperatuurinstelling – en gegarandeerd zonder vlekken.

Slaaphygiëne is het nieuwe zwart

Elke dag op hetzelfde tijdstip opstaan en gaan slapen, zorgt ervoor dat je een regelmatig slaappatroon opbouwt, waardoor ook je lichaam weet wanneer het tijd is om te gaan slapen. Het resultaat? Je slaapt beter en hebt de volgende dag weer de energie die je nodig hebt om er tegenaan te gaan.

PURE SIESTA S2 GRAPHITE BLACK

Dankzij de DAB/DAB+ en FM-functies van de Pure Siesta S2 word je wakker met je favoriete radiostations in kristalheldere kwaliteit. Op het grote randloze CrystalVue-display lees je de tijd of de radio-informatie zonder problemen af van overal in de ruimte.

wekkerradio, Pure, Siesta S2, DAB/DAB+, FM-functies, CrystalVue-display, radio-informatie

Selfcare is een absolute prioriteit

Vergeet niet om af en toe stil te staan bij wat je zelf nodig hebt, en bouw bewust rustmomenten in. Of dat nu een gezellig etentje met je partner is, een avondje zetelhangen, of wat extra uitgebreide me-time in de badkamer. Geniet ervan!

PHILIPS SHAVER SERIES 6000

De Philips Series 6000 biedt een uitzonderlijk glad scheerresultaat en vermindert huidirritatie aanzienlijk. Dankzij de anti-wrijvingscoating van het Skin Protection-systeem glijdt het apparaat moeiteloos over de huid. Klaar? De Series 6000 is ook nog eens snel en eenvoudig te reinigen.

Philips Series 6000, scheerapparaat, glad resultaat, vermindert huidirritatie, anti-wrijving, Skin Protection-systeem, scheren, draadloos

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de nieuwe editie van Vanden Borre Magazine!