Home    High Tech    Voetbal kijken op groot scherm?

Voetbal kijken op groot scherm?

Het EK is het ideale moment om een nieuwe tv in huis te halen die groot en goed genoeg is om samen van de mooiste voetbalwedstrijden te genieten. Neo QLED of OLED-schermtechnologie? Aan jou de keuze! Laat je inspireren door de tv’s die onze experts voor jou selecteerden, zodat jij straks met de beste beeldkwaliteit voor onze Rode Duivels kunt supporteren.

Door Vanden Borre Magazine

Bewonder het EK op je OLED tv

Ga helemaal op in het scherpe, verfijnde beeld met natuurlijke kleuren van de elegante Philips 65OLED855. De OLED tv voorziet je favoriete voetbalwedstrijden van levensechte diepte en supervloeiende bewegingen. Een pass, een kopstoot en een goal kwam nog nooit zo hard binnen … in je woonkamer!

> Verkrijgbaar in 55 of 65 inch.

Bewonder het EK op je Neo QLED tv

Samsung is de eerste die een tv lanceert met NEO QLED. De nieuwe technologie schenkt je de allerbeste beelden tijdens het tv-kijken, spelen, werken en communiceren met je liefsten. De beelden blinken uit in detail, contrast en helderheid. Kijk, en ontdek het verschil zelf!

> Verkrijgbaar in 65 inch of meer.

Voetbal streamen op al je schermen

Moeiteloos voetbal streamen op meerdere schermen? Geen probleem met een wifi-versterker of wifi-repeater zoals TP-Link DECO P9 (3-pack) . Deze wifi-repeater is een makkelijke  en moeiteloze oplossing voor snelle en stabiele wifi in elke hoek van je huis. Deco werkt niet zoals een traditionele router met wifi uit één kastje, maar met verschillende wifi-punten die je door je huis verspreidt, en dat zonder kabels. Installeert snel en simpel met de gratis app!

Tip: bekijk meerdere voetbalwedstrijden op meerdere schermen via de app van je favoriete tv-zender op je tv, tablet of smartphone.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in het Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

Philips OLED855

Samsung Neo QLED

TP-LINK DECO P9

In hetzelfde thema

Wij hebben een Chromebook getest

Wij hebben een Chromebook getest

Ben je op zoek naar een lichte, snelle en gebruiksvriendelijke laptop? Dan is een Chromebook die ik onlangs mocht testen misschien wel iets voor jou. In dit artikel lees je alles over mijn ervaring!  Eerste blik op de Chromebook Het ontwerp van het toestel is...

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printerHP omschrijft zijn Envy Inspire-modellen als dé thuisprinter voor alles wat je nodig hebt. De “printer voor elk gezin” zou handig zijn voor het werk, voor school en voor mooie creaties, allemaal van thuis uit. Toen ik...

Hoe maak je tijdens de vakantie plezier met de kinderen?

Hoe maak je tijdens de vakantie plezier met de kinderen?

Blijf je thuis tijdens de schoolvakantie? Of ga je op reis, maar ben je bang dat de verveling onderweg naar je bestemming zal toeslaan? Geen paniek: met onze tips vliegt de tijd voorbij. Maak je klaar voor een donders leuke vakantie ... en geniet van elk...