Home    High Tech    Voetbal kijken op groot scherm?

Voetbal kijken op groot scherm?

Het EK is het ideale moment om een nieuwe tv in huis te halen die groot en goed genoeg is om samen van de mooiste voetbalwedstrijden te genieten. Neo QLED of OLED-schermtechnologie? Aan jou de keuze! Laat je inspireren door de tv’s die onze experts voor jou selecteerden, zodat jij straks met de beste beeldkwaliteit voor onze Rode Duivels kunt supporteren.

Door Vanden Borre Magazine

Bewonder het EK op je OLED tv

Ga helemaal op in het scherpe, verfijnde beeld met natuurlijke kleuren van de elegante Philips 65OLED855. De OLED tv voorziet je favoriete voetbalwedstrijden van levensechte diepte en supervloeiende bewegingen. Een pass, een kopstoot en een goal kwam nog nooit zo hard binnen … in je woonkamer!

> Verkrijgbaar in 55 of 65 inch.

Bewonder het EK op je Neo QLED tv

Samsung is de eerste die een tv lanceert met NEO QLED. De nieuwe technologie schenkt je de allerbeste beelden tijdens het tv-kijken, spelen, werken en communiceren met je liefsten. De beelden blinken uit in detail, contrast en helderheid. Kijk, en ontdek het verschil zelf!

> Verkrijgbaar in 65 inch of meer.

Voetbal streamen op al je schermen

Moeiteloos voetbal streamen op meerdere schermen? Geen probleem met een wifi-versterker of wifi-repeater zoals TP-Link DECO P9 (3-pack) . Deze wifi-repeater is een makkelijke  en moeiteloze oplossing voor snelle en stabiele wifi in elke hoek van je huis. Deco werkt niet zoals een traditionele router met wifi uit één kastje, maar met verschillende wifi-punten die je door je huis verspreidt, en dat zonder kabels. Installeert snel en simpel met de gratis app!

Tip: bekijk meerdere voetbalwedstrijden op meerdere schermen via de app van je favoriete tv-zender op je tv, tablet of smartphone.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in het Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

Philips OLED855

Samsung Neo QLED

TP-LINK DECO P9

In hetzelfde thema

Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Je televisie is niet langer een eenvoudig scherm maar een deel van je interieur, een bron van entertainment, een manier om met vrienden en familie te communiceren of met collega’s samen te werken. Neo QLED, de nieuwste schermtechnologie van Samsung, is ontwikkeld als...

6 dingen die je moet weten over OPPO Find X3

6 dingen die je moet weten over OPPO Find X3

Na de lancering van de smartphone serie Find X en Find X2 gooit OPPO opnieuw hoge ogen met Find X3. Ontdek de 6 voornaamste troeven van de Find X3 Pro, die het op vele vlakken beter doet dan zijn voorgangers ... Een groot scherm Het toestel heeft een 6,7 inch...

Hoe sluit je een computer aan op een tv?

Hoe sluit je een computer aan op een tv?

Fan van Youtube? En wil je je video's heel graag op een groter scherm bekijken? Of beluister je je Spotify-playlists vanaf je computer, terwijl je tv eigenlijk uitstekende luidsprekers heeft? En als je je pc nu eens zou aansluiten op je tv? Wij hebben daarvoor enkele...