Voetbal kijken op groot scherm?

Het EK is het ideale moment om een nieuwe tv in huis te halen die groot en goed genoeg is om samen van de mooiste voetbalwedstrijden te genieten. Neo QLED of OLED-schermtechnologie? Aan jou de keuze! Laat je inspireren door de tv’s die onze experts voor jou selecteerden, zodat jij straks met de beste beeldkwaliteit voor onze Rode Duivels kunt supporteren.

Door Vanden Borre Magazine

Bewonder het EK op je OLED tv

Ga helemaal op in het scherpe, verfijnde beeld met natuurlijke kleuren van de elegante Philips 65OLED855. De OLED tv voorziet je favoriete voetbalwedstrijden van levensechte diepte en supervloeiende bewegingen. Een pass, een kopstoot en een goal kwam nog nooit zo hard binnen … in je woonkamer!

> Verkrijgbaar in 55 of 65 inch.

Bewonder het EK op je Neo QLED tv

Samsung is de eerste die een tv lanceert met NEO QLED. De nieuwe technologie schenkt je de allerbeste beelden tijdens het tv-kijken, spelen, werken en communiceren met je liefsten. De beelden blinken uit in detail, contrast en helderheid. Kijk, en ontdek het verschil zelf!

> Verkrijgbaar in 65 inch of meer.

Voetbal streamen op al je schermen

Moeiteloos voetbal streamen op meerdere schermen? Geen probleem met een wifi-versterker of wifi-repeater zoals TP-Link DECO P9 (3-pack) . Deze wifi-repeater is een makkelijke  en moeiteloze oplossing voor snelle en stabiele wifi in elke hoek van je huis. Deco werkt niet zoals een traditionele router met wifi uit één kastje, maar met verschillende wifi-punten die je door je huis verspreidt, en dat zonder kabels. Installeert snel en simpel met de gratis app!

Tip: bekijk meerdere voetbalwedstrijden op meerdere schermen via de app van je favoriete tv-zender op je tv, tablet of smartphone.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in het Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

Philips OLED855

Samsung Neo QLED

TP-LINK DECO P9

In hetzelfde thema

Leef slim, draag een smartwatch

Leef slim, draag een smartwatch

Kijk niet te veel naar het aantal jaren op je teller. Kijk liever hoe je zo lang mogelijk fit en gezond kan blijven. En geniet intussen voluit van een actief leven waarin je af en toe een sportieve grens verlegt. Daar kunnen deze voortreffelijke smartwatches je alvast...

Multimedia: laptops, thuisnetwerken en externe SSD’s

Multimedia: laptops, thuisnetwerken en externe SSD’s

Valt de werkdag thuis of op verplaatsing je soms behoorlijk zwaar? Wedden dat het met de juiste multimedia en een aangepaste technologische omkadering al een pak beter lukt? Investeer in een slim en snel thuisnetwerk Dit draadloze en energiezuinige Smart Mesh Wifi...

Test: Microsoft Surface Pro 9 tablet pc

Test: Microsoft Surface Pro 9 tablet pc

Ik mocht 3 weken lang de blauwe ‘Sapphire’ Surface Pro 9 van Microsoft testen. Hieronder vertel ik je alles over de test van deze tablet pc, die je met een magnetisch toetsenbord in een handomdraai omtovert tot een laptop!Unboxing Wanneer ik de stijlvolle, sobere en...