Home    High Tech    Vol energie het schooljaar in

Vol energie het schooljaar in

door | aug 22, 2018 | High Tech

De vakantie is (bijna) voorbij en de drukke werkdagen liggen weer op de loer. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je in je oude gewoonten moet hervallen. Met deze vijf turbotips boost je je humeur en bouw je elke dag een beetje vakantie in!

Begin met een schone lei

Het einde van de zomervakantie is het ideale moment om alle tellers op nul te zetten. Begin met een gezonde detoxkuur, ruim je huis op, of maak komaf met klusjes die je al de hele zomer uitstelt. Niets zo ontspannend als een frisse start, toch?

Blijf bewegen

Neem de trap in plaats van de lift of trek je loopschoenen nog eens aan. Met de Fitbit Versa smartwatch track je de hele dag door je activiteiten en gezondheid. Je kan statistieken opvragen, workouts volgen en reminders instellen die je motiveren om te bewegen. Bovendien biedt de Fitbit Versa ruimte voor meer dan 300 muzieknummers én beschikt hij over een ingebouwde NFC-chip voor mobiele betalingen.

fitbit versa, tracker, fitbit, activity tracker, smartwatch, energie, activiteitsanalyse, slaapanalyse, stappenteller, caloriënmeter

Haal de vakantie in huis

Dipje? Kader een paar van je zomerfoto’s in, organiseer een ouderwetse foto-avond of stel een eigen fotoboek samen. Voor je het weet zit je weer helemaal in de vakantiesfeer!

Gun jezelf voldoende rust

Een gezond slaappatroon is de basis van een gezonde levensstijl. Wil je tracken hoelang je écht slaapt? De hybride Mykronoz ZeTime smartwatch is naast zijn caloriënteller, stappenteller, hartslagmeter en activiteitsanalyse ook voorzien van een slimme slaapmonitor die je slaapcyclus analyseert.

mykronoz, zetime, smartwatch, activity tracker, caloriënteller, slaapanalyse, hartslagmeter, activiteitsanalyse, hybride smartwatch

Geniet van de kleine dingen

Een etentje met vrienden, een gezellig avondje Netflixen of een spontane afterwork met collega’s: soms heb je niet meer nodig om even helemaal op te laden. Geniet ervan!

Je perfecte partner in crime

De Samsung Galaxy A6 is de ideale ondersteuning voor elke dag. De Super AMOLED display zorgt voor een scherper beeld en een meer dynamisch kleurenpalet en is met zijn nieuwe, nog grotere formaat ideaal voor gamen, sms’en, browsen en nog veel meer. Open twee apps tegelijkertijd met App Pair, switch tussen gebruikersaccounts dankzij Dual Messenger en track gezondheidsdata van je wearables rechtstreeks in Samsung Health. Extra hulp nodig? De Bixby personal assistant helpt je met alles van doktersafspraken tot boodschappenlijstjes.
samsung galaxy A6, samsung, smartphone, app pair, dual messenger, track gezondheidsdata, samsung health, bixby personal assistant

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!