Home    High Tech    Volop vakantie!

Volop vakantie!

door | aug 22, 2017 | High Tech

Augustus: wat een een magisch woord, toch? Synoniem voor zomer, zon, vakantie … Kortom, tijd om te relaxen. Ontdek hier 8 tips om volop te genieten van deze tweede zomermaand.

1. Iedereen in de tuin

Tijd voor een tuinfeest! Wat muziek betreft zit je alvast goed met de draagbare en draadloze bluetoothluidsprekers UE Boom 2 of UE Wonderboom. Deze speaker verdeelt het geluid over 360°, de batterijen gaan extra lang mee en het toestel is waterbestendig. Sfeer verzekerd!
ultimate-ears_wonderboom-lila_8507376_1

2. Comfortabele oortjes

Sporten met muziek is supermotiverend. Zeker met de sportieve oortjes Jabra Sport Pace Blue: ze zijn uitgerust met verschillende apps en hebben een perfecte pasvorm. Zo blijven ze stevig in je oor zitten, zelfs wanneer je sport.

3. En dansen maar

Ballet voor volwassenen, da’s hip en dé manier bij uitstek om op een leuke manier soepel en in vorm te blijven.
jabra_sport-pace-blue_8508011_1

4. IJs- en ijskoud

Waarom geen ijskoude cocktails als aperitief? Recept: mix je favoriete cocktail, giet hem in waterijsjesvormen en vries ze enkele uren in in de Samsung RB 34 K 6032 SS/EF. Haal ze er dan uit, verdeel onder je gasten en het feest kan beginnen!
samsung_rb-34-k-6032-ss-ef_8550484_7

5. Bye bye pollen

Iedereen die allergisch is aan pollen mag gerust zijn: een luchtzuiveraar zoals de Philips AC2887/10 detecteert nauwkeurig allergene deeltjes, ook al zijn ze kleiner dan 2,5 µm. Bovendien kan hij zijn debiet verhogen om het aantal deeltjes tot een minimum te herleiden. Slim!

6. Detox

Profiteer van alle zomerfruit en -groenten om een stevige detoxkuur te volgen. Da’s een echte energieboost en ideaal om enkele overtollige kilo’s te verliezen!

7. Haal adem tegen stress

Wist je dit al? Goed ademhalen vermindert stress, helpt je je energie beter te beheren en verbetert de concentratie. Dus: zeker dat jij goed ademhaalt?
VDB_2017_Allergenenshutterstock_534371446-300x199

8. Versheid op elke verdieping

Geen zomer zonder BBQ en geen BBQ zonder kwaliteitskoelkast om je vlees, groenten en verschillende bereidingen te bewaren voor je tot actie overgaat. De Miele K 34223I verbruikt weinig, koelt snel af met de functie ‘Super Koelen’ en heeft vijf in de hoogte verstelbare legplaten zodat je genoeg plaats kan maken voor een geslaagd feestje.

Dit artikel is in een langere versie verschenen in het magazine van Vanden Borre. Lees snel ons zomernummer.

VDB_2017_Koelkast