Home    High Tech    Welke Microsoft Office-versie kiezen?

Welke Microsoft Office-versie kiezen?

door | mei 5, 2015 | High Tech

Op zoek naar de Office-versie die het beste aan je behoeften voldoet? Hoeveel gebruikers zijn er toegestaan? Welke applicaties zijn er geïntegreerd? Zijn er andere voordelen? Bekijk ons overzicht om de juiste keuze te maken:

O365_Home_NL

Office 365 Home Premium

Installeer de software op maximaal 5 pc’s of Mac-computers, op 5 tablets (Windows, Android en iPad), en op Windows-, iOS- en Android-smartphones. Deze versie wordt aangeboden als jaarlijkse licentie en bevat alle Office-applicaties. Je beschikt bovendien over 1 TB bijkomende online opslagruimte per gebruiker (maximaal 5 gebruikers) en 60 Skype-minuten naar vaste lijnen per maand. Is er een nieuwe Office-versie beschikbaar? Dan krijg je automatisch de update.

 

Office 365 Personal

Gebruik Office op 1 pc of Mac-computer, een Windows-, Android-tablet of iPad en op je smartphone. Je geniet van dezelfde voordelen als voor Office 365 Home Premium, maar voor één gebruiker.

O365_Personal_Boxshot_L-ANG_FR_RGB-205x300

Office Home & Student

Verbaas je klasgenotren en leerkrachten met je presentaties. Gebruik Word- of Excel-sjablonen of natuurlijk de nieuwe breedschermsjablonen van PowerPoint. Zet je ideeën zo om in overtuigende presentaties. Maak ook goede notities dankzij de OneNote-notitieblokken. Schrijf, typ, klik of swype! Deel notitieboeken en maak groepswerk eenvoudiger. Sla je bestanden online op zodat je er ook onderweg toegang tot hebt. Nodig medestudenten of vrienden uit om bestanden te bekijken of te bewerken.
20160831_01_nl

Office Home & Business

20160831_02_nl
Stem de planning thuis en op je werk perfect op elkaar af en behoud zo een duidelijk overzicht. Hoe? Via e-mail, gedeelde agenda’s en takenlijsten in Outlook. Ook bij deze versie van Office kan je bestanden online opslaan en heb je er onderweg toegang toe. Collega’s kunnen zo bijvoorbeeld nog snel iets aanpassen of bekijken. Met Word, PowerPoint, OneNote en Outlook is deze Office-software een zeer geschikte versie voor zelfstandigen en kleine kantoren.