Home    In de keuken    3 geschenkideeën voor de coffee lover

3 geschenkideeën voor de coffee lover

door | mei 9, 2019 | In de keuken

Is je mama een echte cafeïnelover, of lust je zelf wel een heerlijk kopje verse koffie? Onze experts verzamelden alvast de drie meest professionele koffiemachines van het moment – van cups tot pads en bonen. Het perfecte moederdaggeschenk voor mama, of gewoon voor jezelf!

1. Een extra intense koffie-ervaring

Door de verschillende waterdrukniveaus van de SENSEO® Viva Café Duo Select regel je de intensiteit van je koffie naar jouw smaak. Het Crema Plus-systeem zorgt voor een perfect crèmelaagje en de koffieboosttechnologie haalt alles uit je pad. Leuke extra: de Philips Viva Café Duo Select is de enige coffeepadmachine die twee kopjes tegelijk zet.

2. Perfecte koffie tot in de details

Evidence YY4190FD van KRUPS werd ontworpen om te genieten van de perfecte koffie. Met het Quattro Force-systeem zet je heerlijke koffiebereidingen van boon tot kopje. De vijftien programma’s maken alles van espresso en one-touch cappuccino tot heerlijke latte’s en zelfs theedranken. Bovendien past de Evidence YY4190FD met zijn stijlvolle ontwerp in elke keuken.

3. Een professionele barista binnen handbereik

De Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® volautomatische koffiecupmachine is uitgerust met twee professionele extractiemethodes: Espresso Boost, voor intensere espresso’s, en Delicate Brew, voor uitgebalanceerde kopjes koffie. Daarnaast personaliseer je het formaat én de temperatuur van je koffie snel en eenvoudig met de NESCAFÉ® Dolce Gusto®-app die via bluetooth met de machine is verbonden. Perfecte koffie gevonden? Sla je voorkeuren op en programmeer de bereiding op het tijdstip dat het best bij je past.

Op zoek naar meer informatie over onze producten of extra cadeau-inspiratie voor Moederdag? Je vindt het allemaal in de nieuwe editie van het Vanden Borre Magazine!

Of bekijk mama’s favorieten: de leukste cadeaus gekozen door mama’s, voor mama’s.