Home    In de keuken    3 geschenkideeën voor de fabulous foodie

3 geschenkideeën voor de fabulous foodie

door | dec 10, 2018 | In de keuken

Ben je op zoek naar een heerlijk geschenk voor een chef, een hobbykok of een echte levensgenieter? Wij verzamelden ter inspiratie alvast drie culinaire topcadeaus – stuk voor stuk keukenpareltjes om duimen en vingers bij af te likken!

Krachtig pureren in een spatvrije keuken

De MultiQuick 9 staafmixer van Braun is een echte game changer in het gamma. Dankzij de gepatenteerde ACTIVEBlade-technologie – waarbij zowel de voet als de messen op en neer bewegen – garandeert hij een ongezien resultaat. En met het dubbel zo grote snijoppervlak mix je zelfs vaste ingrediënten als kokosnoot en chocolade extra fijn met extra veel controle. Alles om creatief te zijn in de keuken, zonder beperkingen.Staafmixer, Braun MultiQuick 9, ACTIVEBlade-technologie

Even veelzijdig als de chef zelf

Koken, bakken of grillen: alles is mogelijk met de R-860S combimagnetron van Sharp. Het toestel is voorzien van Flat Tray Cooking waarbij je geen draaiplateau gebruikt. Dat zorgt voor een grotere capaciteit van 25 liter in een compact design. Bovendien maakt de R-860S je het leven in de keuken wel heel makkelijk: met de 15 automatische kookprogramma’s kies je het voedingsmiddel, geef je het gewicht in en de oven bepaalt de kooktijd en de methode.Sharp R 860S Combimagnetron, Flat Tray Cooking, 25 liter, 15 automatische kookprogramma's

Voor oneindig veel verschillende koffies

De slimline NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima cupmachine van Krups bereidt meer dan 30 verschillende dranken – van espresso en cappuccino tot lungo en latte macchiato of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken.

Met het waterreservoir van 1,2 liter past hij perfect in elke keuken, en toch zorgt het hogedruksysteem tot 15 bar voor een professioneel resultaat en een heerlijk dikke melkschuimlaag. Smakelijk!

Op zoek naar meer informatie over onze producten of extra cadeau-inspiratie? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!