Home    In de keuken    5 zomerse must haves

5 zomerse must haves

Geniet tijdens het EK van de zon en een goed boek met je nieuwe e-reader of ga sporten met je nieuwe sporthorloge. Sluit jezelf vervolgens af van al dat gejuich en getier met je nieuwe earbuds. Aaah, profiteer eindelijk van die welverdiende rust in je hoofd en hart, dankzij onze zomerse must haves!

 

Door Vanden Borre Magazine

De eerste e-BBQ

Geen zin om met zakken houtskool of flessen gas te sleuren? Haal een e-BBQ in huis zoals de veilige SeverinSEVO. De elektrische barbecue werkt sneller dan een houtskoolbarbecue en wordt heter dan een gasbarbecue. Kortom, deze SEVO verandert de toekomst van grillen met één druk op de knop.

Vamos a la plancha

De Lagrange Plancha Pro is een publiekslieveling. Gebruik deze mobiele plancha om je favoriete vlees, vis en groenten te grillen. Waar en wanneer je maar wil! De robuuste doch ergonomische plancha van 33 op 45 centimeter is geschikt voor 4 à 6 personen en kan temperaturen van 50 tot 300°C aan voor een heel precieze cuisson. Inclusief handig vetopvangbakje, spatel en receptenboekje.

Stijlvolle smartwatch

Ontdek Fitbit Luxe:  de stijlvolle tracker die je helpt om de juiste balans te vinden tussen werk en ontspanning. Hou je lichamelijke én geestelijke gezondheid (nl. je hartritme, je menstruatiecyclus, …) in de gaten, zodat je elke dag weer optimaal functioneert. Registreer slaap, stress en activiteiten en creëer momenten van rust voor een betere jij.

Draadloze earbuds

De draadloze earbuds Twins 2 van Fresh ‘N Rebel schenken je uren kristalhelder luisterplezier. Gebruik bluetooth om je earbuds draadloos te verbinden met je favoriete device (bv. je smartwatch, je smartphone, je smart tv, …) en luister in alle vrijheid naar je favoriete muziek, podcast, serie, film, … of vriend(in). Tip: het bewaardoosje dient om je Twins te bewaren én op te laden. Top, toch?

Hoesje voor je e-reader

Koop een hoesje voor je e-reader of tablet. Zo’n hoesje is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Gecko Covers hoesjes beschermen je favoriete toestel tegen weer en wind, zoals het geval is bij deze Gecko Luxe cover voor je Kobo Clara HD. Verkrijgbaar in 2 kleuren. Ook verkrijgbaar voor andere e-readers en tablets.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

SEVERIN SEVO PG8105

LAGRANGE PLANCHA PRO BLACK 219002

FITBIT LUXE

FRESH ‘N REBEL TWINS 2

GECKO CLARA HD LUXE COVER

In hetzelfde thema

Voetbal kijken op groot scherm?

Voetbal kijken op groot scherm?

Het EK is het ideale moment om een nieuwe tv in huis te halen die groot en goed genoeg is om samen van de mooiste voetbalwedstrijden te genieten. Neo QLED of OLED-schermtechnologie? Aan jou de keuze! Laat je inspireren door de tv’s die onze experts voor jou...

Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Je televisie is niet langer een eenvoudig scherm maar een deel van je interieur, een bron van entertainment, een manier om met vrienden en familie te communiceren of met collega’s samen te werken. Neo QLED, de nieuwste schermtechnologie van Samsung, is ontwikkeld als...

6 dingen die je moet weten over OPPO Find X3

6 dingen die je moet weten over OPPO Find X3

Na de lancering van de smartphone serie Find X en Find X2 gooit OPPO opnieuw hoge ogen met Find X3. Ontdek de 6 voornaamste troeven van de Find X3 Pro, die het op vele vlakken beter doet dan zijn voorgangers ... Een groot scherm Het toestel heeft een 6,7 inch...

Hoe sluit je een computer aan op een tv?

Hoe sluit je een computer aan op een tv?

Fan van Youtube? En wil je je video's heel graag op een groter scherm bekijken? Of beluister je je Spotify-playlists vanaf je computer, terwijl je tv eigenlijk uitstekende luidsprekers heeft? En als je je pc nu eens zou aansluiten op je tv? Wij hebben daarvoor enkele...