5 zomerse must haves

Geniet tijdens het EK van de zon en een goed boek met je nieuwe e-reader of ga sporten met je nieuwe sporthorloge. Sluit jezelf vervolgens af van al dat gejuich en getier met je nieuwe earbuds. Aaah, profiteer eindelijk van die welverdiende rust in je hoofd en hart, dankzij onze zomerse must haves!

 

Door Vanden Borre Magazine

De eerste e-BBQ

Geen zin om met zakken houtskool of flessen gas te sleuren? Haal een e-BBQ in huis zoals de veilige SeverinSEVO. De elektrische barbecue werkt sneller dan een houtskoolbarbecue en wordt heter dan een gasbarbecue. Kortom, deze SEVO verandert de toekomst van grillen met één druk op de knop.

Vamos a la plancha

De Lagrange Plancha Pro is een publiekslieveling. Gebruik deze mobiele plancha om je favoriete vlees, vis en groenten te grillen. Waar en wanneer je maar wil! De robuuste doch ergonomische plancha van 33 op 45 centimeter is geschikt voor 4 à 6 personen en kan temperaturen van 50 tot 300°C aan voor een heel precieze cuisson. Inclusief handig vetopvangbakje, spatel en receptenboekje.

Stijlvolle smartwatch

Ontdek Fitbit Luxe:  de stijlvolle tracker die je helpt om de juiste balans te vinden tussen werk en ontspanning. Hou je lichamelijke én geestelijke gezondheid (nl. je hartritme, je menstruatiecyclus, …) in de gaten, zodat je elke dag weer optimaal functioneert. Registreer slaap, stress en activiteiten en creëer momenten van rust voor een betere jij.

Draadloze earbuds

De draadloze earbuds Twins 2 van Fresh ‘N Rebel schenken je uren kristalhelder luisterplezier. Gebruik bluetooth om je earbuds draadloos te verbinden met je favoriete device (bv. je smartwatch, je smartphone, je smart tv, …) en luister in alle vrijheid naar je favoriete muziek, podcast, serie, film, … of vriend(in). Tip: het bewaardoosje dient om je Twins te bewaren én op te laden. Top, toch?

Hoesje voor je e-reader

Koop een hoesje voor je e-reader of tablet. Zo’n hoesje is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Gecko Covers hoesjes beschermen je favoriete toestel tegen weer en wind, zoals het geval is bij deze Gecko Luxe cover voor je Kobo Clara HD. Verkrijgbaar in 2 kleuren. Ook verkrijgbaar voor andere e-readers en tablets.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

SEVERIN SEVO PG8105

LAGRANGE PLANCHA PRO BLACK 219002

FITBIT LUXE

FRESH ‘N REBEL TWINS 2

GECKO CLARA HD LUXE COVER

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches...

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

De LG OLED GALLERY TV is aan de beurt om getest te worden! Meer bepaald de LG OLED 55 inch G36. De LG OLED GALLERY TV is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes: 65, 77 & 83 inch. In 2023 is dit model toe aan zijn 3e generatie. Wat hem onderscheidt van de G2 is...