Home    In de keuken    5 zomerse must haves

5 zomerse must haves

Geniet tijdens het EK van de zon en een goed boek met je nieuwe e-reader of ga sporten met je nieuwe sporthorloge. Sluit jezelf vervolgens af van al dat gejuich en getier met je nieuwe earbuds. Aaah, profiteer eindelijk van die welverdiende rust in je hoofd en hart, dankzij onze zomerse must haves!

 

Door Vanden Borre Magazine

De eerste e-BBQ

Geen zin om met zakken houtskool of flessen gas te sleuren? Haal een e-BBQ in huis zoals de veilige SeverinSEVO. De elektrische barbecue werkt sneller dan een houtskoolbarbecue en wordt heter dan een gasbarbecue. Kortom, deze SEVO verandert de toekomst van grillen met één druk op de knop.

Vamos a la plancha

De Lagrange Plancha Pro is een publiekslieveling. Gebruik deze mobiele plancha om je favoriete vlees, vis en groenten te grillen. Waar en wanneer je maar wil! De robuuste doch ergonomische plancha van 33 op 45 centimeter is geschikt voor 4 à 6 personen en kan temperaturen van 50 tot 300°C aan voor een heel precieze cuisson. Inclusief handig vetopvangbakje, spatel en receptenboekje.

Stijlvolle smartwatch

Ontdek Fitbit Luxe:  de stijlvolle tracker die je helpt om de juiste balans te vinden tussen werk en ontspanning. Hou je lichamelijke én geestelijke gezondheid (nl. je hartritme, je menstruatiecyclus, …) in de gaten, zodat je elke dag weer optimaal functioneert. Registreer slaap, stress en activiteiten en creëer momenten van rust voor een betere jij.

Draadloze earbuds

De draadloze earbuds Twins 2 van Fresh ‘N Rebel schenken je uren kristalhelder luisterplezier. Gebruik bluetooth om je earbuds draadloos te verbinden met je favoriete device (bv. je smartwatch, je smartphone, je smart tv, …) en luister in alle vrijheid naar je favoriete muziek, podcast, serie, film, … of vriend(in). Tip: het bewaardoosje dient om je Twins te bewaren én op te laden. Top, toch?

Hoesje voor je e-reader

Koop een hoesje voor je e-reader of tablet. Zo’n hoesje is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Gecko Covers hoesjes beschermen je favoriete toestel tegen weer en wind, zoals het geval is bij deze Gecko Luxe cover voor je Kobo Clara HD. Verkrijgbaar in 2 kleuren. Ook verkrijgbaar voor andere e-readers en tablets.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

SEVERIN SEVO PG8105

LAGRANGE PLANCHA PRO BLACK 219002

FITBIT LUXE

FRESH ‘N REBEL TWINS 2

GECKO CLARA HD LUXE COVER

In hetzelfde thema

Stabilisator DJI OM 5: onze test

Stabilisator DJI OM 5: onze test

In de vakantie, 's avonds of tijdens een weekendje met het hele gezin is de gimbal DJI OM 5 de ideale reisgezel, zo kondigt DJI aan.  Het merk produceert drones die fantastische beelden schieten en belooft dat ik met deze gimbal alle opnames zal beheersen. Ik kan...

Toppers voor de hedendaagse kantoornomade

Toppers voor de hedendaagse kantoornomade

Heb je niet langer een vaste werkplek? Plant je je laptop gewoon neer waar dat jou het best uitkomt? Dankzij deze superstille muis en compacte draagbare schijf ben je voortaan overal even productief. In je home office is een vaste huistelefoon dan weer geen overbodige...

Op stap met de Samsung Galaxy Buds2 – de test

Op stap met de Samsung Galaxy Buds2 – de test

Als echte muziekliefhebber heb ik de gelegenheid gehad om prachtige hightech oortjes uit te testen: de Samsung Galxy Buds2. Dankzij deze zeer comfortabele oordopjes zou ik helemaal opgaan in mijn work-out en muziek. Aan mij dus om dit te bewijzen! Ontdek snel het...

Een week met de draadloze Bluetooth-oortjes Jabra Elite 3

Een week met de draadloze Bluetooth-oortjes Jabra Elite 3

Met Jabra ben je altijd zeker van een superieure geluidskwaliteit, om naar muziek te luisteren maar vooral om telefoontjes te plegen. Onlangs werd een nieuw gamma gelanceerd, de Jabra Elite 3 oortjes, en ik kreeg de kans om ze te testen. En dat doe ik met plezier,...