5 zomerse must haves

Geniet tijdens het EK van de zon en een goed boek met je nieuwe e-reader of ga sporten met je nieuwe sporthorloge. Sluit jezelf vervolgens af van al dat gejuich en getier met je nieuwe earbuds. Aaah, profiteer eindelijk van die welverdiende rust in je hoofd en hart, dankzij onze zomerse must haves!

 

Door Vanden Borre Magazine

De eerste e-BBQ

Geen zin om met zakken houtskool of flessen gas te sleuren? Haal een e-BBQ in huis zoals de veilige SeverinSEVO. De elektrische barbecue werkt sneller dan een houtskoolbarbecue en wordt heter dan een gasbarbecue. Kortom, deze SEVO verandert de toekomst van grillen met één druk op de knop.

Vamos a la plancha

De Lagrange Plancha Pro is een publiekslieveling. Gebruik deze mobiele plancha om je favoriete vlees, vis en groenten te grillen. Waar en wanneer je maar wil! De robuuste doch ergonomische plancha van 33 op 45 centimeter is geschikt voor 4 à 6 personen en kan temperaturen van 50 tot 300°C aan voor een heel precieze cuisson. Inclusief handig vetopvangbakje, spatel en receptenboekje.

Stijlvolle smartwatch

Ontdek Fitbit Luxe:  de stijlvolle tracker die je helpt om de juiste balans te vinden tussen werk en ontspanning. Hou je lichamelijke én geestelijke gezondheid (nl. je hartritme, je menstruatiecyclus, …) in de gaten, zodat je elke dag weer optimaal functioneert. Registreer slaap, stress en activiteiten en creëer momenten van rust voor een betere jij.

Draadloze earbuds

De draadloze earbuds Twins 2 van Fresh ‘N Rebel schenken je uren kristalhelder luisterplezier. Gebruik bluetooth om je earbuds draadloos te verbinden met je favoriete device (bv. je smartwatch, je smartphone, je smart tv, …) en luister in alle vrijheid naar je favoriete muziek, podcast, serie, film, … of vriend(in). Tip: het bewaardoosje dient om je Twins te bewaren én op te laden. Top, toch?

Hoesje voor je e-reader

Koop een hoesje voor je e-reader of tablet. Zo’n hoesje is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Gecko Covers hoesjes beschermen je favoriete toestel tegen weer en wind, zoals het geval is bij deze Gecko Luxe cover voor je Kobo Clara HD. Verkrijgbaar in 2 kleuren. Ook verkrijgbaar voor andere e-readers en tablets.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

SEVERIN SEVO PG8105

LAGRANGE PLANCHA PRO BLACK 219002

FITBIT LUXE

FRESH ‘N REBEL TWINS 2

GECKO CLARA HD LUXE COVER

In hetzelfde thema

Drone DJI Mini 3 Fly More Combo: de test

Drone DJI Mini 3 Fly More Combo: de test

De slogan “So Fly” van de DJI Mini 3 spreekt tot de verbeelding. Lukt het ook voor mij, een beginnende piloot, om vlot met de drone te vliegen en prachtige beelden vast te leggen? Je ontdekt het hier.Unboxing Wat er allemaal in je doos zit, hangt af van het pack dat...

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Ga jij tegenwoordig ook als kantoornomade door het leven? Je werkt gewoon overal waar je je laptop in goede omstandigheden kan neerplanten en waar het lekker warm is, de koffie oké is en de wifi het nooit laat afweten. En met deze topproducten erbij wordt het...

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?De Motorola Edge 30 Ultra belooft haarscherpe foto's (zelfs 's nachts!), een supersnelle processor, video's met indrukwekkende geluidskwaliteit en een uitstekende connectiviteit. Ik heb hem de hele week grondig...

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

De Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes beloven gebruikscomfort, een helder geluid en premium actieve ruisonderdrukking. Maar lossen ze die verwachtingen ook in? Dat heb ik voor jou getest. Hieronder ontdek je mijn bevindingen!Eerste blik op de oortjes De verpakking is...