Home    In de keuken    5 zomerse must haves

5 zomerse must haves

Geniet tijdens het EK van de zon en een goed boek met je nieuwe e-reader of ga sporten met je nieuwe sporthorloge. Sluit jezelf vervolgens af van al dat gejuich en getier met je nieuwe earbuds. Aaah, profiteer eindelijk van die welverdiende rust in je hoofd en hart, dankzij onze zomerse must haves!

 

Door Vanden Borre Magazine

De eerste e-BBQ

Geen zin om met zakken houtskool of flessen gas te sleuren? Haal een e-BBQ in huis zoals de veilige SeverinSEVO. De elektrische barbecue werkt sneller dan een houtskoolbarbecue en wordt heter dan een gasbarbecue. Kortom, deze SEVO verandert de toekomst van grillen met één druk op de knop.

Vamos a la plancha

De Lagrange Plancha Pro is een publiekslieveling. Gebruik deze mobiele plancha om je favoriete vlees, vis en groenten te grillen. Waar en wanneer je maar wil! De robuuste doch ergonomische plancha van 33 op 45 centimeter is geschikt voor 4 à 6 personen en kan temperaturen van 50 tot 300°C aan voor een heel precieze cuisson. Inclusief handig vetopvangbakje, spatel en receptenboekje.

Stijlvolle smartwatch

Ontdek Fitbit Luxe:  de stijlvolle tracker die je helpt om de juiste balans te vinden tussen werk en ontspanning. Hou je lichamelijke én geestelijke gezondheid (nl. je hartritme, je menstruatiecyclus, …) in de gaten, zodat je elke dag weer optimaal functioneert. Registreer slaap, stress en activiteiten en creëer momenten van rust voor een betere jij.

Draadloze earbuds

De draadloze earbuds Twins 2 van Fresh ‘N Rebel schenken je uren kristalhelder luisterplezier. Gebruik bluetooth om je earbuds draadloos te verbinden met je favoriete device (bv. je smartwatch, je smartphone, je smart tv, …) en luister in alle vrijheid naar je favoriete muziek, podcast, serie, film, … of vriend(in). Tip: het bewaardoosje dient om je Twins te bewaren én op te laden. Top, toch?

Hoesje voor je e-reader

Koop een hoesje voor je e-reader of tablet. Zo’n hoesje is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Gecko Covers hoesjes beschermen je favoriete toestel tegen weer en wind, zoals het geval is bij deze Gecko Luxe cover voor je Kobo Clara HD. Verkrijgbaar in 2 kleuren. Ook verkrijgbaar voor andere e-readers en tablets.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

SEVERIN SEVO PG8105

LAGRANGE PLANCHA PRO BLACK 219002

FITBIT LUXE

FRESH ‘N REBEL TWINS 2

GECKO CLARA HD LUXE COVER

In hetzelfde thema

Drie supercadeaus voor een SuperMama

Drie supercadeaus voor een SuperMama

Liet mama het voorbije jaar wel eens verstaan dat haar laptop stilaan aan vervanging toe is? Sakkert ze geregeld dat de waterkoker veel te traag is of eigenlijk niet de gewenste temperatuur haalt? Of heeft ze dringend nood aan een betrouwbaar extern geheugen? Jij weet...

Action cam GoPro Hero 10: de test

Action cam GoPro Hero 10: de test

Ooit al filmpjes gezien van skiërs of fietsers die tegen waanzinnige snelheden een berg afvliegen? Die beelden maken ze in veel gevallen dankzij een GoPro-camera. En guess what, de afgelopen dagen kreeg ik de kans om de GoPro Hero 10 te testen. Trek jij met mij op...

Test: Samsung Galaxy Tab S8 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S8 Series

Ik mocht de gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S8 Series drie weken testen. Wat zijn hun sterke punten en zijn ze alle lof waard? Lees mijn indrukken over de Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ en Galaxy Tab S8 Ultra!Knap design in 3 formaten Heel benieuwd, haal ik de drie...

Voor jou getest: de Canon EOS R6-hybride camera

Voor jou getest: de Canon EOS R6-hybride camera

Product- en reisfotografie, maar ook video's voor cinema en sociale media zijn mijn passie. Ik was dus in de wolken toen ik de Canon EOS R6-kit en de RF 24-105mm F4-7.1-lens mocht uittesten. Zelf werk ik vooral met fototoestellen van Sony, dus het was een uitdaging om...