Koken wordt leuk met keukentoestellen van AEG

Is je keuken aan vernieuwing toe? Kwalitatief, duurzaam, energie-efficiënt en gebruiksvriendelijk: deze innovatieve keukentoestellen van AEG zijn het allemaal. Met hun gesofisticeerde en gestileerde design passen ze bovendien perfect samen. Zo wordt uitgebreid kokkerellen pas echt een plezier!

Door Vanden Borre Magazine

De ruimste vaatwasser

AEG vaatwasser

Deze AEG-inbouwvaatwasser uit de 7000 serie GlassCare (energieklasse A) is bijzonder krachtig. SoftGrips en SoftSpikes houden je glazen stevig vast en waken erover dat ze geen krassen oplopen en niet breken. De Maxi-Flex-lade is ontworpen voor bestek van elk formaat. De SatelliteClean-sproeiarm heeft een driemaal beter bereik dan de standaardnorm.

De complete oven

AEG oven

Deze AEG-combi hetelucht- en stoomoven uit de 9000-serie SteamPro scoort met energieklasse A++ uitzonderlijk goed. De Steamify-functie stelt het stoomniveau automatisch in op de gewenste temperatuur. Via het digitale kleurendisplay met Command Wheel behoud je op elk moment de volledige en intuïtieve controle.

De flexibele kookplaat met slimme dampkap

AEG inductie kookplaat

Deze flexibele AEG-inductiekookplaat met krachtige geïntegreerde dampkap (energieklasse A+) is de perfecte keuze voor een keuken met weinig plaats. De Hob2Hood-technologie voorziet een automatische afzuiging tijdens het koken. Met ComboFlex Bridge voeg je bij groot kookgerei twee kookzones samen voor een uniforme warmteverdeling. De Breeze-functie reinigt de lucht zacht en discreet.

De stabiele koel-vriescombinatie

AEG koelkast

Deze AEG-koel-vriescombinatie uit de 5000-serie ColdSense heeft energieklasse D en is dus betaalbaar met ecocheques. Elektronische sensoren zorgen voor een snelle en gelijkmatige koeling. Geavanceerde Low Frost-technologie beperkt de vorming van rijp en ijs tot een minimum.

 

Meer informatie over onze AEG-keukentoestellen? Lees er alles over in het Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

AEG vaatwasser

AEG-inbouwvaatwasser

AEG oven

AEG-combi hetelucht- en stoomoven

AEG inductie kookplaat

AEG-inductiekookplaat

AEG koelkast

AEG-koel-vriescombinatie

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches...