Batibouw 2021: connected cooking met smart kitchen tools

Slim bouwen, verbouwen en wonen laat ook zijn sporen na in je keuken, waar intelligente toestellen voor nog meer gebruiksgemak zorgen. Op zoek naar een nieuwe oven, kookplaat of vaatwasser? Maak kennis met de smart kitchen tools, zoals die van AEG.  

Door Vanden Borre Magazine

Wat zijn smart kitchen tools?

Wel, met behulp van bluetooth of wifi kan jij de instellingen van je slimme keukentoestellen vanaf je smartphone regelen. Denk bijvoorbeeld aan het instellen en aanpassen van de duur of de temperatuur van je favoriete bakprogramma. Via de gratis app van deze tools ontvang je vaak ook nog extra culinaire inspiratie en bereidingstips, 100% afgestemd op jouw toestel. Welke toestellen? We stellen graag 3 slimme keukentoestellen aan je voor!

Kook intuïtief met de SteamCrisp-oven

Deze oven met TFT-aanraakscherm biedt heel wat specifieke functies voor vele gerechten. Snelle krokante cookies of traag gegaarde zachte zalm? Maakt niet uit: je kunt de  temperatuur en de tijd eenvoudig aanpassen. Meer nog: deze oven tilt je gerechten naar een hoger niveau door stoom toe te voegen aan de gebruikelijke ovenwarmte. Op die manier blijven groenten sappig, wordt je vlees nog malser én komen al je favoriete gerechten knapperig uit de oven.

Kook precies met de SensePro-kookplaat

Deze kookplaat van 80 cm met 4 afzonderlijke zones zorgt ervoor dat elk recept een succes wordt. Hoezo? De  draadloze sensor meet de kerntemperatuur van je ingrediënten en gerechten. Als je een kookzone gebruikt, kom je automatisch terecht bij de bijbehorende timer via het aanraakscherm. Je hoeft niet te zoeken via andere kookzones of andere menu’s.

Reinig intensief met de SprayZone AirDry inbouwvaatwasser

Je kunt een buitengewoon schone vaat verwachten met de hulp van de unieke SprayZone-functie en de nieuwe AirDry-technologie die de droogprestaties maximaliseert met natuurlijke luchtstroom. Beide opties garanderen tot wel 3 x betere wasprestaties in vergelijking met standaardprogramma’s. Dankzij een intensieve reiniging binnen de afgebakende zone worden zelfs de hardnekkigste etensresten verwijderd. Zonder vooraf te weken of voor te spoelen.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

AEG BSE778280M STEAMCRISP

AEG SteamCrisp

Taque de cuisson Sense pro

AEG SensePro

lave-vaisselle AEG

AEG Vaatwasser

In hetzelfde thema

Leef slim, draag een smartwatch

Leef slim, draag een smartwatch

Kijk niet te veel naar het aantal jaren op je teller. Kijk liever hoe je zo lang mogelijk fit en gezond kan blijven. En geniet intussen voluit van een actief leven waarin je af en toe een sportieve grens verlegt. Daar kunnen deze voortreffelijke smartwatches je alvast...

Multimedia: laptops, thuisnetwerken en externe SSD’s

Multimedia: laptops, thuisnetwerken en externe SSD’s

Valt de werkdag thuis of op verplaatsing je soms behoorlijk zwaar? Wedden dat het met de juiste multimedia en een aangepaste technologische omkadering al een pak beter lukt? Investeer in een slim en snel thuisnetwerk Dit draadloze en energiezuinige Smart Mesh Wifi...

Test: Microsoft Surface Pro 9 tablet pc

Test: Microsoft Surface Pro 9 tablet pc

Ik mocht 3 weken lang de blauwe ‘Sapphire’ Surface Pro 9 van Microsoft testen. Hieronder vertel ik je alles over de test van deze tablet pc, die je met een magnetisch toetsenbord in een handomdraai omtovert tot een laptop!Unboxing Wanneer ik de stijlvolle, sobere en...