Home    In de keuken    Batibouw 2021: connected cooking met smart kitchen tools

Batibouw 2021: connected cooking met smart kitchen tools

Slim bouwen, verbouwen en wonen laat ook zijn sporen na in je keuken, waar intelligente toestellen voor nog meer gebruiksgemak zorgen. Op zoek naar een nieuwe oven, kookplaat of vaatwasser? Maak kennis met de smart kitchen tools, zoals die van AEG.  

Door Vanden Borre Magazine

Wat zijn smart kitchen tools?

Wel, met behulp van bluetooth of wifi kan jij de instellingen van je slimme keukentoestellen vanaf je smartphone regelen. Denk bijvoorbeeld aan het instellen en aanpassen van de duur of de temperatuur van je favoriete bakprogramma. Via de gratis app van deze tools ontvang je vaak ook nog extra culinaire inspiratie en bereidingstips, 100% afgestemd op jouw toestel. Welke toestellen? We stellen graag 3 slimme keukentoestellen aan je voor!

Kook intuïtief met de SteamCrisp-oven

Deze oven met TFT-aanraakscherm biedt heel wat specifieke functies voor vele gerechten. Snelle krokante cookies of traag gegaarde zachte zalm? Maakt niet uit: je kunt de  temperatuur en de tijd eenvoudig aanpassen. Meer nog: deze oven tilt je gerechten naar een hoger niveau door stoom toe te voegen aan de gebruikelijke ovenwarmte. Op die manier blijven groenten sappig, wordt je vlees nog malser én komen al je favoriete gerechten knapperig uit de oven.

Kook precies met de SensePro-kookplaat

Deze kookplaat van 80 cm met 4 afzonderlijke zones zorgt ervoor dat elk recept een succes wordt. Hoezo? De  draadloze sensor meet de kerntemperatuur van je ingrediënten en gerechten. Als je een kookzone gebruikt, kom je automatisch terecht bij de bijbehorende timer via het aanraakscherm. Je hoeft niet te zoeken via andere kookzones of andere menu’s.

Reinig intensief met de SprayZone AirDry inbouwvaatwasser

Je kunt een buitengewoon schone vaat verwachten met de hulp van de unieke SprayZone-functie en de nieuwe AirDry-technologie die de droogprestaties maximaliseert met natuurlijke luchtstroom. Beide opties garanderen tot wel 3 x betere wasprestaties in vergelijking met standaardprogramma’s. Dankzij een intensieve reiniging binnen de afgebakende zone worden zelfs de hardnekkigste etensresten verwijderd. Zonder vooraf te weken of voor te spoelen.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

AEG BSE778280M STEAMCRISP

AEG SteamCrisp

Taque de cuisson Sense pro

AEG SensePro

lave-vaisselle AEG

AEG Vaatwasser

In hetzelfde thema

6 dingen die je moet weten over OPPO Find X3

6 dingen die je moet weten over OPPO Find X3

Na de lancering van de smartphone serie Find X en Find X2 gooit OPPO opnieuw hoge ogen met Find X3. Ontdek de 6 voornaamste troeven van de Find X3 Pro, die het op vele vlakken beter doet dan zijn voorgangers ... Een groot scherm Het toestel heeft een 6,7 inch...

Voetbal kijken op groot scherm?

Voetbal kijken op groot scherm?

Het EK is het ideale moment om een nieuwe tv in huis te halen die groot en goed genoeg is om samen van de mooiste voetbalwedstrijden te genieten. Neo QLED of OLED-schermtechnologie? Aan jou de keuze! Laat je inspireren door de tv’s die onze experts voor jou...

Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Je televisie is niet langer een eenvoudig scherm maar een deel van je interieur, een bron van entertainment, een manier om met vrienden en familie te communiceren of met collega’s samen te werken. Neo QLED, de nieuwste schermtechnologie van Samsung, is ontwikkeld als...