Inbouwtoestellen: een grote toegevoegde waarde voor jouw keuken

Inbouwtoestellen voor je keuken hebben talloze troeven waar vrijstaande apparaten niet tegenop kunnen. Zo zorgen ze voor een heel aangename visuele rust. Een uniforme stijl in je keuken oogt zonder meer mooi en elegant.

Door Vanden Borre Magazine

door | 17 februari | In de keuken

Aangezien er in de meeste keukens niet bepaald plaats te veel is, is het bovendien leuk meegenomen als je je apparaten in een kast kan inwerken. Zo blijft je werkblad maximaal vrij. Als alles mooi in lijn is, zijn er geen vervelende kieren waarin stof zich kan ophopen. En tot slot is ook ergonomie erg belangrijk: een ingebouwde koelkast die op de ideale hoogte staat, maakt echt een groot verschil.

 

Liebherr inbouwkoelkasten en -diepvriezers

In 2021 lanceerde Liebherr een volledig nieuwe generatie inbouwkoelkasten

en koel-vriescombinaties. Daar voegt het Duitse topmerk weldra een compleet gamma complementaire inbouwdiepvriezers aan toe. Heel handig daarbij is de AutoDoor functie: een kort tikje volstaat om de deur te openen. De innovatieve IceTower laat dan weer toe om flessen en pizzadozen in je koelkast rechtop bewaren. En met de sfeervol verlichte IceMaker met vaste waterverbinding produceer je tot 1,2 kg ijsblokjes per dag. Gloednieuw ook is de Liebherr OpenStage IRBPdi 5170, een inbouwkoelkast met uittrekbare glazen lades. In de 3 BioFresh lades blijven groenten en fruit tot driemaal langer vers.

Whirlpool stoomovens

De stoomovens van de W7 Collection Whirlpool zijn technisch vernuftig én toch heel eenvoudig in gebruik. Je vult gewoon het naadloos in de oven geïntegreerde waterreservoir en kiest je stoomniveau: Hoog (75% stoom), Midden (50%) of Laag (25%). De exclusieve 6TH SENSE-technologie van Whirlpool loodst je feilloos door de wondere wereld van het stoomkoken. Zo past 6TH SENSE automatisch de kooktijd, temperatuur en vochtigheid aan. Geen zin om er de hele tijd je hoofd bij te houden? Selecteer een recept uit de dertig keuzemogelijkheden en je oven neemt het volledig van je over.

Inbouwovens van Miele en Samsung

De BLACKLINE H2755B OBSW inbouwoven van Miele is buitengewoon ruim en flexibel. De doordachte indeling van de ruimte – 76 l inhoud over 5 niveaus – laat een effectief gebruik toe. Door de gepatenteerde PerfectClean-coating met unieke antiaanbaklaag kunnen etensresten zich niet hechten. Dankzij EasyControl selecteer je instellingen met behulp van verzonken knoppen. De statusinfo verschijnt op een display met 7 segmenten. De koele voorkant beschermt tegen verbranden.

Met de DUAL COOK FLEX NV75A6679RS/EF van Samsung koop je eigenlijk twee ovens in één. Dankzij het Dual Cook-systeem kan je temperatuur en tijd voor boven- en onderkant apart instellen. De oven onthoudt ook welke instellingen je het meest gebruikt. De Samsung SmartThingsapp toont je gepersonaliseerde recepten en een weekmenu. En met de Wi-Fi Connection-app kan je je oven altijd en overal in de gaten houden en bedienen.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

LIEBHERR IRBPdi 5170

MIELE H2755B OBSW

SAMSUNG NV75A6679RS/EF

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches...

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

De LG OLED GALLERY TV is aan de beurt om getest te worden! Meer bepaald de LG OLED 55 inch G36. De LG OLED GALLERY TV is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes: 65, 77 & 83 inch. In 2023 is dit model toe aan zijn 3e generatie. Wat hem onderscheidt van de G2 is...