Inbouwtoestellen: een grote toegevoegde waarde voor jouw keuken

Inbouwtoestellen voor je keuken hebben talloze troeven waar vrijstaande apparaten niet tegenop kunnen. Zo zorgen ze voor een heel aangename visuele rust. Een uniforme stijl in je keuken oogt zonder meer mooi en elegant.

Door Vanden Borre Magazine

door | 17 februari | In de keuken

Aangezien er in de meeste keukens niet bepaald plaats te veel is, is het bovendien leuk meegenomen als je je apparaten in een kast kan inwerken. Zo blijft je werkblad maximaal vrij. Als alles mooi in lijn is, zijn er geen vervelende kieren waarin stof zich kan ophopen. En tot slot is ook ergonomie erg belangrijk: een ingebouwde koelkast die op de ideale hoogte staat, maakt echt een groot verschil.

 

Liebherr inbouwkoelkasten en -diepvriezers

In 2021 lanceerde Liebherr een volledig nieuwe generatie inbouwkoelkasten

en koel-vriescombinaties. Daar voegt het Duitse topmerk weldra een compleet gamma complementaire inbouwdiepvriezers aan toe. Heel handig daarbij is de AutoDoor functie: een kort tikje volstaat om de deur te openen. De innovatieve IceTower laat dan weer toe om flessen en pizzadozen in je koelkast rechtop bewaren. En met de sfeervol verlichte IceMaker met vaste waterverbinding produceer je tot 1,2 kg ijsblokjes per dag. Gloednieuw ook is de Liebherr OpenStage IRBPdi 5170, een inbouwkoelkast met uittrekbare glazen lades. In de 3 BioFresh lades blijven groenten en fruit tot driemaal langer vers.

Whirlpool stoomovens

De stoomovens van de W7 Collection Whirlpool zijn technisch vernuftig én toch heel eenvoudig in gebruik. Je vult gewoon het naadloos in de oven geïntegreerde waterreservoir en kiest je stoomniveau: Hoog (75% stoom), Midden (50%) of Laag (25%). De exclusieve 6TH SENSE-technologie van Whirlpool loodst je feilloos door de wondere wereld van het stoomkoken. Zo past 6TH SENSE automatisch de kooktijd, temperatuur en vochtigheid aan. Geen zin om er de hele tijd je hoofd bij te houden? Selecteer een recept uit de dertig keuzemogelijkheden en je oven neemt het volledig van je over.

Inbouwovens van Miele en Samsung

De BLACKLINE H2755B OBSW inbouwoven van Miele is buitengewoon ruim en flexibel. De doordachte indeling van de ruimte – 76 l inhoud over 5 niveaus – laat een effectief gebruik toe. Door de gepatenteerde PerfectClean-coating met unieke antiaanbaklaag kunnen etensresten zich niet hechten. Dankzij EasyControl selecteer je instellingen met behulp van verzonken knoppen. De statusinfo verschijnt op een display met 7 segmenten. De koele voorkant beschermt tegen verbranden.

Met de DUAL COOK FLEX NV75A6679RS/EF van Samsung koop je eigenlijk twee ovens in één. Dankzij het Dual Cook-systeem kan je temperatuur en tijd voor boven- en onderkant apart instellen. De oven onthoudt ook welke instellingen je het meest gebruikt. De Samsung SmartThingsapp toont je gepersonaliseerde recepten en een weekmenu. En met de Wi-Fi Connection-app kan je je oven altijd en overal in de gaten houden en bedienen.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

LIEBHERR IRBPdi 5170

MIELE H2755B OBSW

SAMSUNG NV75A6679RS/EF

In hetzelfde thema

Drone DJI Mini 3 Fly More Combo: de test

Drone DJI Mini 3 Fly More Combo: de test

De slogan “So Fly” van de DJI Mini 3 spreekt tot de verbeelding. Lukt het ook voor mij, een beginnende piloot, om vlot met de drone te vliegen en prachtige beelden vast te leggen? Je ontdekt het hier.Unboxing Wat er allemaal in je doos zit, hangt af van het pack dat...

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Ga jij tegenwoordig ook als kantoornomade door het leven? Je werkt gewoon overal waar je je laptop in goede omstandigheden kan neerplanten en waar het lekker warm is, de koffie oké is en de wifi het nooit laat afweten. En met deze topproducten erbij wordt het...

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?De Motorola Edge 30 Ultra belooft haarscherpe foto's (zelfs 's nachts!), een supersnelle processor, video's met indrukwekkende geluidskwaliteit en een uitstekende connectiviteit. Ik heb hem de hele week grondig...

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

De Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes beloven gebruikscomfort, een helder geluid en premium actieve ruisonderdrukking. Maar lossen ze die verwachtingen ook in? Dat heb ik voor jou getest. Hieronder ontdek je mijn bevindingen!Eerste blik op de oortjes De verpakking is...