Home    In de keuken    Inbouwtoestellen: een grote toegevoegde waarde voor jouw keuken

Inbouwtoestellen: een grote toegevoegde waarde voor jouw keuken

Inbouwtoestellen voor je keuken hebben talloze troeven waar vrijstaande apparaten niet tegenop kunnen. Zo zorgen ze voor een heel aangename visuele rust. Een uniforme stijl in je keuken oogt zonder meer mooi en elegant.

Door Vanden Borre Magazine

door | 17 februari | In de keuken

Aangezien er in de meeste keukens niet bepaald plaats te veel is, is het bovendien leuk meegenomen als je je apparaten in een kast kan inwerken. Zo blijft je werkblad maximaal vrij. Als alles mooi in lijn is, zijn er geen vervelende kieren waarin stof zich kan ophopen. En tot slot is ook ergonomie erg belangrijk: een ingebouwde koelkast die op de ideale hoogte staat, maakt echt een groot verschil.

 

Liebherr inbouwkoelkasten en -diepvriezers

In 2021 lanceerde Liebherr een volledig nieuwe generatie inbouwkoelkasten

en koel-vriescombinaties. Daar voegt het Duitse topmerk weldra een compleet gamma complementaire inbouwdiepvriezers aan toe. Heel handig daarbij is de AutoDoor functie: een kort tikje volstaat om de deur te openen. De innovatieve IceTower laat dan weer toe om flessen en pizzadozen in je koelkast rechtop bewaren. En met de sfeervol verlichte IceMaker met vaste waterverbinding produceer je tot 1,2 kg ijsblokjes per dag. Gloednieuw ook is de Liebherr OpenStage IRBPdi 5170, een inbouwkoelkast met uittrekbare glazen lades. In de 3 BioFresh lades blijven groenten en fruit tot driemaal langer vers.

Whirlpool stoomovens

De stoomovens van de W7 Collection Whirlpool zijn technisch vernuftig én toch heel eenvoudig in gebruik. Je vult gewoon het naadloos in de oven geïntegreerde waterreservoir en kiest je stoomniveau: Hoog (75% stoom), Midden (50%) of Laag (25%). De exclusieve 6TH SENSE-technologie van Whirlpool loodst je feilloos door de wondere wereld van het stoomkoken. Zo past 6TH SENSE automatisch de kooktijd, temperatuur en vochtigheid aan. Geen zin om er de hele tijd je hoofd bij te houden? Selecteer een recept uit de dertig keuzemogelijkheden en je oven neemt het volledig van je over.

Inbouwovens van Miele en Samsung

De BLACKLINE H2755B OBSW inbouwoven van Miele is buitengewoon ruim en flexibel. De doordachte indeling van de ruimte – 76 l inhoud over 5 niveaus – laat een effectief gebruik toe. Door de gepatenteerde PerfectClean-coating met unieke antiaanbaklaag kunnen etensresten zich niet hechten. Dankzij EasyControl selecteer je instellingen met behulp van verzonken knoppen. De statusinfo verschijnt op een display met 7 segmenten. De koele voorkant beschermt tegen verbranden.

Met de DUAL COOK FLEX NV75A6679RS/EF van Samsung koop je eigenlijk twee ovens in één. Dankzij het Dual Cook-systeem kan je temperatuur en tijd voor boven- en onderkant apart instellen. De oven onthoudt ook welke instellingen je het meest gebruikt. De Samsung SmartThingsapp toont je gepersonaliseerde recepten en een weekmenu. En met de Wi-Fi Connection-app kan je je oven altijd en overal in de gaten houden en bedienen.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

LIEBHERR IRBPdi 5170

MIELE H2755B OBSW

SAMSUNG NV75A6679RS/EF

In hetzelfde thema

Drie supercadeaus voor een SuperMama

Drie supercadeaus voor een SuperMama

Liet mama het voorbije jaar wel eens verstaan dat haar laptop stilaan aan vervanging toe is? Sakkert ze geregeld dat de waterkoker veel te traag is of eigenlijk niet de gewenste temperatuur haalt? Of heeft ze dringend nood aan een betrouwbaar extern geheugen? Jij weet...

Action cam GoPro Hero 10: de test

Action cam GoPro Hero 10: de test

Ooit al filmpjes gezien van skiërs of fietsers die tegen waanzinnige snelheden een berg afvliegen? Die beelden maken ze in veel gevallen dankzij een GoPro-camera. En guess what, de afgelopen dagen kreeg ik de kans om de GoPro Hero 10 te testen. Trek jij met mij op...

Test: Samsung Galaxy Tab S8 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S8 Series

Ik mocht de gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S8 Series drie weken testen. Wat zijn hun sterke punten en zijn ze alle lof waard? Lees mijn indrukken over de Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ en Galaxy Tab S8 Ultra!Knap design in 3 formaten Heel benieuwd, haal ik de drie...

Voor jou getest: de Canon EOS R6-hybride camera

Voor jou getest: de Canon EOS R6-hybride camera

Product- en reisfotografie, maar ook video's voor cinema en sociale media zijn mijn passie. Ik was dus in de wolken toen ik de Canon EOS R6-kit en de RF 24-105mm F4-7.1-lens mocht uittesten. Zelf werk ik vooral met fototoestellen van Sony, dus het was een uitdaging om...