Home    In de keuken    De 5 keukentrends van 2020

De 5 keukentrends van 2020

door | feb 24, 2020 | In de keuken

We noemen de keuken niet voor niets het hart van het huis. Hier kruis je snel je partner tijdens de drukke ochtendrush, bak je pannenkoeken met je kleinkinderen of schuif je in het weekend met de hele familie aan tafel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we het steeds belangrijker vinden dat een keuken 100% bij ons past. Wij zetten alvast 5 keukentrends op een rij waarmee je nog meer je eigen touch kan geven aan je keuken.

Zinderend zwart

Vergeet smetteloos wit. Vandaag doet zwart het heel goed in de keuken. Het zorgt voor een stevige dosis karakter, zeker in combinatie met luxueuze materialen, zoals hout, marmer, goud, zilver of brons.

Geen opvallende witte koelkast in je zwarte designkeuken? Dan kies je toch gewoon voor een inbouwmodel zoals de ICBN 3386 van Liebherr.

Smart kitchen

Niet alleen onze telefoons en televisies worden slimmer, maar ook onze keukentoestellen. Wat dacht je van een koelkast die je ook kan vertellen wat voor weer het wordt, welke afspraken je hebt of waar je radio op kan luisteren?

Met de RS68N8941B1/EF Family Hub van Samsung kan je veel. Heel veel! Je kan zelfs vanop afstand een kijkje nemen in je koelkast zodat je weet of je vanavond nog snel langs de winkel moet passeren.

Subtiliteit

Een dampkap moet echt geen log of luid ding meer zijn. Integendeel!

De Pure’line dampkappen van Novy zijn uitermate subtiel en zitten mooi weggewerkt in je plafond en zijn zo fluisterstil dat ze je gezellige tafelmomenten niet zullen verstoren. Bovendien kan je ze gewoon bedienen vanaf je kookplaat.

Ingebouwd staat netjes

Je verstoort het mooie effect van je keuken toch niet met weinig flaterende toestellen? No way! Een inbouwtoestel biedt de oplossing.

De Proline BPI 47 is een inbouwvaatwasser die uitblinkt in gebruiksgemak en energiezuinigheid.

Multifunctioneel

Ook inductiekookplaten worden steeds slimmer, dankzij variabele inductiezones waar potten en pannen in alle maten op passen.

De WB B8360 NE inductiekookplaat van Whirlpool maakt deel uit van een nieuwe generatie zwarte glazen kookplaten die perfect passen in je moderne keuken. Dankzij de ingebouwde 6TH SENSE-technologie bepaalt de kookplaat zelf de juiste temperaturen om te koken, sudderen of op te warmen op basis van jouw keuzes.

Nog meer producten ontdekken? Lees dan snel verder in het Vanden Borre Magazine.