Home    In de keuken    De beste koelkasttips van onze experts

De beste koelkasttips van onze experts

door | jul 3, 2019 | In de keuken

In de zomer is het extra belangrijk dat je een koelkast hebt waar je op kan rekenen. Maar waar moet je op letten bij de keuze voor een koelkast? En welke technische snufjes hebben nu écht een meerwaarde? Onze experts zochten het voor je uit.

Opslagcapaciteit en omvang

“Groot gezin of veel vrienden? Zorg dan dat je koelkast groot genoeg is. Soms biedt een koelkast die er aan de buitenkant groter uitziet net mínder opbergruimte. Kijk daarom altijd het productlabel na en vergelijk verschillende toestellen voor je tot een aankoop overgaat.”

Samsung, SpaceMax technology, extra volume, koelkast, twin cooling plus, vriesgedeelte apart

Amerikaanse koelkast met body Dankzij de SpaceMax TechnologyTM biedt de Samsung RS67N8211S9/EF extra volume zonder dat de omvang van de koelkast toeneemt. De Twin Cooling PlusTM koelt de koelkast en het vriesgedeelte apart, waardoor voedsel langer vers blijft en geuren niet vermengen.

Gebruikscomfort en functionaliteit

“Ook de manier waarop de ruimte ingedeeld is, kan het verschil maken. Veel dranken in huis? Kies dan voor een koelkast met extra legplanken of flessenhouders. Altijd verse groenten op voorraad? Ga dan voor een fruit- en groentenzone. Er is voor elk gezin een koelkast op maat!”

Haier, Easy Access-lades, vriesvak, Moist Zone, My Zone, 0°-zone, touch display, Holiday Functie

Extra handig in gebruik De Easy Access-lades van de Haier A3FE737CGJ openen per vriesvak, zodat de inhoud meteen binnen handbereik ligt. Bovendien is de A3FE737CGJ met Moist Zone en My Zone 0°-zone eenvoudig te bedienen met een extern touch display, en dankzij de Holiday Functie wordt de koelkast automatisch ingesteld op 17°C als je op reis gaat.

Design en look

“Ook het design van je koelkast is belangrijk. Zeker als die deel uitmaakt van je keuken en niet ingebouwd zit in het meubel. Strakke koelkasten in inox, indrukwekkende Amerikaanse koelkasten of designtoestellen in felle kleuren: er is altijd een koelkast die perfect bij je past!”

Haier, multideurkoelkast, inox, cube-design, tower lesverlichting, koelkast, vriezer, switch zone, diepvries

Een eyecatcher in elke keuken De Haier HTF-610DM7 multideurkoelkast in inox met Cube-design is een echte meerwaarde voor je keuken. De Tower ledverlichting licht de volledige achterwand op om alle etenswaren te belichten. Bovendien is de HTF-610DM7 superflexibel. Een koelkast, een vriezer én een switchzone die kan dienen als diepvries of als koelkast: de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de nieuwe editie van Vanden Borre Magazine!