Home    In de keuken    Dossier droomkeuken: je perfecte keuken in 3 stappen

Dossier droomkeuken: je perfecte keuken in 3 stappen

door | feb 18, 2019 | In de keuken

Stap 1: droom

De perfecte keuken samenstellen begint bij het bepalen van de stijl. Bepaal wat je mooi vindt en verzamel zo veel mogelijk inspiratie. Foto’s, knipsels of zelfs stoffen en verfstalen: breng alles samen op een moodboard en gebruik het als referentie bij elk onderdeel dat je kiest.

LG, door-in-door, instaview, ledverlichting, freshbalancer, moist balance crisper, linear cooling-technologie, door cooling-functie

STRAK SCANDINAVISCH

De LG GMX844MCKV Door-in-Door koelkast kreeg een design in matzwart staal mee, inclusief vier strak vormgegeven deuren en ledverlichting.

De Door-in-Door-functie verbergt een kleinere deur voor snelle toegang tot je producten. Dankzij de Instaview-technologie zie je met één tik op het glas wat er in de koelkast staat, zonder verlies van koude lucht.

De FRESHBalancer en Moist Balance Crisper houden een perfecte vochtbalans in stand en de Linear Cooling-technologie zorgt voor een constante temperatuur om etenswaren nog langer vers te houden.


Philips, latte go, espressomachine, volautomatisch, thermoblock, lattego-opschuimer, intuïtieve display, aromasterktes

STIJLVOL ITALIAANS

De Philips Series 5000 volautomatische espressomachine maakt zes koffiedranken met één druk op de knop, van espresso en lungo tot cappuccino en latte macchiato.

Dankzij Thermoblock wordt je koffie altijd geserveerd op de perfecte temperatuur en de LatteGo-opschuimer geeft je koffie een zijdezacht melkschuimlaagje.

Pas het volume aan, kies uit vijf aromasterktes en maak gebruik van vijf aangepaste maalstanden voor een koffie-ervaring op maat.

Stap 2: denk

Sta stil bij hoe je je ideale keuken op een gemiddelde dag gebruikt. Komen er vrienden over de vloer? Welke gerechten maak je klaar? Lijst alle informatie op en hou rekening met de ruimte en de aansluitingen voor water en elektriciteit. In deze fase krijgt je échte keuken vorm.

Haier, koelkast, slimme switch zone, vriezer, cube-design, multideurkoelkast, dry zone, humidity zone, no frost-technologies, diepvriesgedeelte

HAIER HTF-610DM7

Koelkast, vriezer én een slimme switch zone? Het kan allemaal.

Met haar Cube-design beschikt de Haier HTF-610DM7 over een totale capaciteit van 610 liter, onder meer verdeeld in een Humidity Zone voor fruit en groenten en een Dry Zone voor zuivel, vlees of vis.

Dankzij de No Frost-technologie hoef je het diepvriesgedeelte bovendien nooit meer te ontdooien om ijs te verwijderen.

Liebherr, zuinige koelkasten, softsystem-sluitingssysteem, ruime koelkast, leszuilen, legplank, biofresh-systeem, luchtvochtigheidsregeling

DE LIEBHERR IKBP 3560

De Liebherr IKBP 3560 verbruikt amper 89 kWh/jaar en is één van de zuinigste koelkasten op de markt.

Achter het SoftSystem-sluitingssysteem zit een ruime koelkast verborgen die wordt verlicht met twee strakke ledzuilen.

De IKBP 3560 is voorzien van een slim BioFresh-systeem met 0°C-zones en luchtvochtigheidregeling om je groenten en fruit nog langer vers te houden.

Stap 3: doe

Laat je bij de samenstelling en de indeling van je ruimte ondersteunen door professionals met ervaring. De experts in onze winkels vertellen je alles over onze producten én geven praktisch advies zodat je in alle vertrouwen de toestellen kies die helemaal bij je passen.

LIEBHERR UWTGB 1682 VINIDOR

De Liebherr UWTgb 1682-wijnkoeler met TipOpen-deurtechniek is handig in gebruik en qua design perfect geschikt voor greeploze keukens.

Het toestel heeft een capaciteit van 34 flessen en houdt zowel rode als witte wijn op de ideale drinktemperatuur.

Liebherr, wijnkoeler, tippen-deurtechniek, design, greeploze keuken, 34 flessen, rode wijn, witte wijn, ideale drinktemperatuur

LIEBHERR WKR 4211 VINOTHEK

De Liebherr WKr 4211-wijnkoeler houdt één vaste temperatuur aan.

Het Vinothek-model beschikt over precieze temperatuursensoren, vibratiebescherming en een FreshAir-filter voor een optimale luchtkwaliteit. En dat voor 200 flessen van Bordeauxformaat.

Liebherr, wijnkoeler, wijnbewaarkast, vaste temperatuur, vinothek, vibratiebescherming, freshair-filter, optimale luchtkwaliteit, 200 flessen, bordeauxformaat

Op zoek naar meer informatie over onze keukens of een offerte op maat? Surf snel naar www.vandenborrekitchen.be