Dromen van een nóg slimmere keuken

Onze keukentoestellen kunnen vandaag al heel veel. Maar het is nog maar het begin. Nieuwe ontwikkelingen in Artificiële Intelligentie en het Internet of Things zullen er op termijn voor zorgen dat onze apparaten ook écht met elkaar gaan praten. En dan is het hek echt wel van de dam!

Door Vanden Borre Magazine

Want dan zullen je koelkast en je combimagnetron samen beslissen wat je gaat eten. Je kookplaat schakelt vanzelf lager als je pot signaleert dat de groenten dreigen aan te bakken. De vaatwasser kiest gewoon het geschikte programma in functie van de maaltijd die je hebt bereid. En je koffieapparaat brouwt spontaan je geliefde espresso of lungo, exact wanneer je daar aan toe bent. Toekomstmuziek? Nu nog wel, maar wees gerust: het komt eraan! Onderstaande toestellen gaan nog niet zo ver. Maar ze zijn stuk voor stuk wel sterke staaltjes van hoogtechnologisch vernuft.

 

Koken met Novy? Easy Peasy!

Hét geheime wapen in jouw keuken? Dat zou wel eens de bijzonder stijlvolle Novy Easy kookplaat met geïntegreerde dampkap kunnen zijn. Want Novy Easy maakt koken meer dan ooit makkelijk: maximale kookruimte, verdeeld over vier zones, wordt gekoppeld aan een krachtige afzuiging. Die laatste werd efficiënt weggewerkt, waardoor het elegante lijnenspel van het rooster mooi zichtbaar is. En de kookdampen? Die worden dankzij de geoptimaliseerde airflow en automatische afzuigfunctie vliegensvlug weggevoerd.

Toveren met hete lucht

Hoover presenteert met Collection 3 een nieuwe lijn van straffe heteluchtovens. Paradepaardje is model HOC3T3378B WIFI: met een inhoud van 70 l zet je in een wip een volledig menu op tafel. Dankzij de uiterst stabiele telescopische rails doe je dat voortaan ook zonder kantelen. Via de Wi‑Fi + Bluetooth-connectie en hOn app bedien je de oven dan weer met stemcommando’s of van op afstand. Je kan bovendien terugvallen op meer dan 300 voorgeprogrammeerde recepten met automatische instellingen.

Altijd heerlijk op dronk

De Climadiff wijnklimaatkast CD110B1 kan liefst 110 flessen bevatten, verspreid over twee apart regelbare temperatuurzones. Rood, wit of rosé: voortaan houd je elke wijn permanent op de optimale degustatietemperatuur, met het volle behoud van alle aanwezige aroma’s. Ook visueel is de CD110B1 een absoluut pareltje, met zijn volledig glazen deur met UV-bescherming, zijn touch bedieningspaneel aan de buitenkant, zijn legplanken met houten fronten en zijn witte ledverlichting.

Intuïtief kokkerellen

De 2-in-1 kookplaat PVQ731F15E met ingebouwde dampkap van Bosch is zonder meer fantastisch gezelschap. Het begint al bij het bijzonder intuïtieve bedieningspaneel. Je kan je creativiteit volledig kwijt in 4 kookzones of 2 combi-inductiezones voor grotere kookpotten. En de dampkap verwijdert alle damp en geurtjes meteen al aan de bron. Dankzij de AutoOn-functie beginnen de ventilatieopeningen zowaar al te werken zodra je de kookplaat inschakelt.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

BOSCH PVQ731F15E

HOOVER HOC3T3378B WIFI

CLIMADIFF CD110B1

NOVY EASY PRO RECIRCUL. 1861

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches...

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

De LG OLED GALLERY TV is aan de beurt om getest te worden! Meer bepaald de LG OLED 55 inch G36. De LG OLED GALLERY TV is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes: 65, 77 & 83 inch. In 2023 is dit model toe aan zijn 3e generatie. Wat hem onderscheidt van de G2 is...