Home    In de keuken    Dromen van een nóg slimmere keuken

Dromen van een nóg slimmere keuken

Onze keukentoestellen kunnen vandaag al heel veel. Maar het is nog maar het begin. Nieuwe ontwikkelingen in Artificiële Intelligentie en het Internet of Things zullen er op termijn voor zorgen dat onze apparaten ook écht met elkaar gaan praten. En dan is het hek echt wel van de dam!

Door Vanden Borre Magazine

Want dan zullen je koelkast en je combimagnetron samen beslissen wat je gaat eten. Je kookplaat schakelt vanzelf lager als je pot signaleert dat de groenten dreigen aan te bakken. De vaatwasser kiest gewoon het geschikte programma in functie van de maaltijd die je hebt bereid. En je koffieapparaat brouwt spontaan je geliefde espresso of lungo, exact wanneer je daar aan toe bent. Toekomstmuziek? Nu nog wel, maar wees gerust: het komt eraan! Onderstaande toestellen gaan nog niet zo ver. Maar ze zijn stuk voor stuk wel sterke staaltjes van hoogtechnologisch vernuft.

 

Koken met Novy? Easy Peasy!

Hét geheime wapen in jouw keuken? Dat zou wel eens de bijzonder stijlvolle Novy Easy kookplaat met geïntegreerde dampkap kunnen zijn. Want Novy Easy maakt koken meer dan ooit makkelijk: maximale kookruimte, verdeeld over vier zones, wordt gekoppeld aan een krachtige afzuiging. Die laatste werd efficiënt weggewerkt, waardoor het elegante lijnenspel van het rooster mooi zichtbaar is. En de kookdampen? Die worden dankzij de geoptimaliseerde airflow en automatische afzuigfunctie vliegensvlug weggevoerd.

Toveren met hete lucht

Hoover presenteert met Collection 3 een nieuwe lijn van straffe heteluchtovens. Paradepaardje is model HOC3T3378B WIFI: met een inhoud van 70 l zet je in een wip een volledig menu op tafel. Dankzij de uiterst stabiele telescopische rails doe je dat voortaan ook zonder kantelen. Via de Wi‑Fi + Bluetooth-connectie en hOn app bedien je de oven dan weer met stemcommando’s of van op afstand. Je kan bovendien terugvallen op meer dan 300 voorgeprogrammeerde recepten met automatische instellingen.

Altijd heerlijk op dronk

De Climadiff wijnklimaatkast CD110B1 kan liefst 110 flessen bevatten, verspreid over twee apart regelbare temperatuurzones. Rood, wit of rosé: voortaan houd je elke wijn permanent op de optimale degustatietemperatuur, met het volle behoud van alle aanwezige aroma’s. Ook visueel is de CD110B1 een absoluut pareltje, met zijn volledig glazen deur met UV-bescherming, zijn touch bedieningspaneel aan de buitenkant, zijn legplanken met houten fronten en zijn witte ledverlichting.

Intuïtief kokkerellen

De 2-in-1 kookplaat PVQ731F15E met ingebouwde dampkap van Bosch is zonder meer fantastisch gezelschap. Het begint al bij het bijzonder intuïtieve bedieningspaneel. Je kan je creativiteit volledig kwijt in 4 kookzones of 2 combi-inductiezones voor grotere kookpotten. En de dampkap verwijdert alle damp en geurtjes meteen al aan de bron. Dankzij de AutoOn-functie beginnen de ventilatieopeningen zowaar al te werken zodra je de kookplaat inschakelt.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

BOSCH PVQ731F15E

HOOVER HOC3T3378B WIFI

CLIMADIFF CD110B1

NOVY EASY PRO RECIRCUL. 1861

In hetzelfde thema

Drie supercadeaus voor een SuperMama

Drie supercadeaus voor een SuperMama

Liet mama het voorbije jaar wel eens verstaan dat haar laptop stilaan aan vervanging toe is? Sakkert ze geregeld dat de waterkoker veel te traag is of eigenlijk niet de gewenste temperatuur haalt? Of heeft ze dringend nood aan een betrouwbaar extern geheugen? Jij weet...

Action cam GoPro Hero 10: de test

Action cam GoPro Hero 10: de test

Ooit al filmpjes gezien van skiërs of fietsers die tegen waanzinnige snelheden een berg afvliegen? Die beelden maken ze in veel gevallen dankzij een GoPro-camera. En guess what, de afgelopen dagen kreeg ik de kans om de GoPro Hero 10 te testen. Trek jij met mij op...

Test: Samsung Galaxy Tab S8 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S8 Series

Ik mocht de gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S8 Series drie weken testen. Wat zijn hun sterke punten en zijn ze alle lof waard? Lees mijn indrukken over de Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ en Galaxy Tab S8 Ultra!Knap design in 3 formaten Heel benieuwd, haal ik de drie...

Voor jou getest: de Canon EOS R6-hybride camera

Voor jou getest: de Canon EOS R6-hybride camera

Product- en reisfotografie, maar ook video's voor cinema en sociale media zijn mijn passie. Ik was dus in de wolken toen ik de Canon EOS R6-kit en de RF 24-105mm F4-7.1-lens mocht uittesten. Zelf werk ik vooral met fototoestellen van Sony, dus het was een uitdaging om...