Home    In de keuken    Elke kok z’n oven: 5 modellen voor jou getest

Elke kok z’n oven: 5 modellen voor jou getest

door | feb 27, 2020 | In de keuken

Of je nu een praktisch ingestelde kok bent, die op de technologie vertrouwt voor de afwerking of je eerder een gepassioneerde hobbykok bent, die ervan droomt om z’n gerechten naar een hoger niveau te tillen … Voor elke kok vind je bij Vanden Borre de perfecte oven. Wij deden de test!

Dagelijkse kost

Jij bent een praktisch ingestelde kok die geen tijd steekt in culinaire hoogstandjes, maar wel altijd een bordje over hebt voor een eenzame ziel?

De SurroundCook EOF6P40VX van Electrolux is een handige heteluchtoven met een grote inhoud van 72 l en een grote bakplaat. Grote groepen welkom!

Zoals de chefs

Een kookwonder? Jawel, dat ben je! Maar als het wat makkelijker kan, dan zeg je daar natuurlijk geen ‘nee’ tegen.

De Steam Pro BSE892230M van AEG is een combi-stoomoven waarmee je kan grillen, bakken, braden, stomen en zelfs sous-vide koken, zoals de echte chef-koks. De sensoren vertellen je wanneer je gerecht de perfecte garing heeft bereikt.

Comfort & design

Jij houdt wel van een mooi stukje design, maar je wil vooral ook graag goed en veilig koken met een gebruiksvriendelijke oven?

Deze Black line H2765 BP OBSW is een elegante oven van puur glas en zwarte fronten, met o.a. SoftOpen en SoftClose-technologie en FlexiClips om je gerechten veilig mee in en uit de oven te nemen.

Energiebewust hobbykok

Jij houdt van koken en verwacht heel wat van je oven, maar wel altijd met een blik op je energieverbruik!

De IQ700 HS658GXS7 van Siemens is een stoom- en heteluchtoven die dankzij de hotAir Eco-functie 30% minder energie gebruikt dan andere ovens met dezelfde functies.

Multifunctioneel

Geen uitdaging of ingewikkeld feestmaal te groot voor jou! Maar je oven moet wel z’n steentje bijdragen, natuurlijk.

Met de Dual Cook Flex Oven NV75N564IRS van Samsung beschik je over twee ovens in één. Dankzij de Dual Cook-functie is het mogelijk om twee verschillende gerechten tegelijk klaar te maken zonder smaakvermenging en op verschillende temperaturen en baktijden.

 

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je leest er alles over in de nieuwe editie van Vanden Borre Magazine!