Home    In de keuken    Haal de toekomst in huis: 5 hightechhelden uitgelicht

Haal de toekomst in huis: 5 hightechhelden uitgelicht

door | feb 20, 2018 | In de keuken

Bij nieuwe technische snufjes denken heel wat mensen aan drones, virtual reality en andere technologische hoogstandjes. Maar wat als we je vertelden dat je voor de grootste innovaties niet verder hoeft te gaan dan je eigen keuken of woonkamer? Met deze 5 favorieten haal je voor elke ruimte de grootste hightechhelden in huis.

Turbocleaner met een klein hartje

De was- en droogtechnologieën Zeolith® en Shine&Dry en het glasspaarsysteem van de Siemens SN658X03TE brilliantShine® zorgen voor schitterend glanzende glazen na elk programma. Bovendien garandeert varioSpeed Plus een tot 66% kortere wascyclus. Weten net hoelang je nog moet wachten? timeLight projecteert afwisselend de resterende tijd en het programmaverloop duidelijk leesbaar op elk vloertype. En als kers op de taart voorkomt het ingebouwde aquaStop®-veiligheidssysteem waterschade, zowel in de toevoerslang als door een lek in de machine zelf. Met levenslange garantie.

siemens, vaatwasser

Zelfreinigende alleskunner

De Beko BIE 21302 is een held in elke keuken. Met deze multifunctionele oven beschik je niet enkel over een uitzonderlijk volume van 66 liter, hij biedt je ook 8 slimme bakfuncties aangepast aan elk gerecht. Zo garandeert hij keer op keer een perfect bakresultaat. Klaar met koken? Dankzij de slimme pyrolysereiniging verwijdert de Beko BIE 21302 zelf alle etensresten en spatten. Nadat hij ze heeft verpulverd aan 500°C, hoef jij enkel nog de assporen te verwijderen met een sponsje. Handig!

beko, oven, pyrolysereiniging, pyrolyse

Bakken en braden op maat

Een inductie kookplaat is een musthave voor elke eigentijdse keuken. De bereidingstijden zijn maar half zo lang als bij een elektrische of gaskookplaat, je kan constant overschakelen van een hoog naar een laag vuur, én gemorste etensresten branden niet aan. Bovendien kan je in de meeste gevallen kiezen welk deel van je vuur je gebruikt. De Flex Zone Plus van de Samsung NZ 64K 5747 BK/EF biedt je een open oppervlak met vier zones, en ook de FlexInduction van de Siemens EX 801 LX 34 E zorgt voor extra flexibiliteit tijdens het koken.

samsung, kookplaat, flex zone plus

siemens, kookplaat, flexinduction

Verliezen is geen optie

Met basiscomponenten als een Intel Core-processor en NVIDIA GTX of AMD RX grafische kaart levert de HP OMEN 880-039NB gamingcomputer je meer power dan ooit. De kristalheldere graphics nemen je helemaal mee in elk verhaal. Even de tijd uit het oog verloren? Geen probleem. De HP OMEN 880-039NB staat garant voor urenlang gameplezier, zonder te oververhitten.

 

Ook zin in iets nieuws? Ontdek al onze hightechhelden in de digitale versie van het Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be (binnenkort beschikbaar).