Home    In de keuken    Helemaal klaar voor de zomer met deze 5 verfrissende tips

Helemaal klaar voor de zomer met deze 5 verfrissende tips

door | jul 3, 2018 | In de keuken, Schoonheid & Welzijn

Van alle seizoenen is de zomer de grote publieksfavoriet. En terecht. Wil je voorbereiden op al het goede dat de zomer te bieden heeft? Met deze tips ben je in geen tijd 100% summerproof!

1. Investeer in cool basics

Keep it cool! Met de nieuwe BOSCH Vario Style Bottom Freezer blijven niet alleen je snacks langer vers, je frist er ook makkelijk de look van je keuken mee op.

De VitaFresh-compartimenten garanderen de beste bewaaromstandigheden in twee temperatuurzones.

Bovendien vervang je met het paneelsysteem snel en eenvoudig het deurpaneel van je koelkast. Zonder gereedschap! Zo switch je wanneer je maar wil van accentkleur.

2. Haal de zomer in huis

Een nieuwe muziekplaylist, elke twee weken een vers boeket en af en toe eens je ramen volledig opengooien: haal de heerlijke summer vibes letterlijk in huis! Je wordt er gegarandeerd meteen goedgezind van!

Bosch, vario style, frigo, vriezer, combikoelkast

3. Maak het jezelf gemakkelijk

In de zomer spenderen we onze tijd liever aan relaxen dan aan klusjes. Gelukkig zijn er heel wat producten die je het leven makkelijk maken.

Met de Philips PerfectCare Elite strijk je alles van jeans tot zijde, zonder temperatuurinstelling. De krachtige stoom zorgt voor een ultrasnel resultaat.

stoomgenerator, philips, perfect care elite, OptimalTemp, T-ionicGlide-zoolplaat, Easy De-Calc Plus

Tijd voor een stofzuigbeurt? Met zijn flexibele bediening en krachtige motor verwijdert de draadloze Bissel MultiReachTM steelstofzuiger stof en vuil efficiënter dan ooit.

Bovendien gaat hij tot wel 95 minuten lang mee en hoef je hem dankzij zijn 50% grotere capaciteit minder vaak leeg te maken. Zo maak jij weer tijd vrij voor andere, leukere dingen.

steelstofzuiger, draadloos, alle vloertypes, bissel, multireach, kruimeldief

4. Ga voor een frisse, verzorgde look

Tijd om je winterbaard in te ruilen voor zomerstoppels!

De revolutionaire Philips OneBlade Pro hybride styler met unieke OneBlade-technologie en dubbelzijdig mesje volgt de contouren van je gezicht en scheert zonder moeite haar van iedere lengte af.

philips, oneblade pro, stylen, scheren, trimmen, contourvolgend

Fan van de zachte aanpak? De Philips Shaver Series 7000 is speciaal ontworpen voor gebruik op de gevoelige huid.

De comfortringen met microparelcoating zorgen ervoor dat het scheerapparaat moeiteloos over je gezicht glijdt.

philips, 7000 series, scheerapparaat, opzetbare trimmer

Liever iets multifunctioneels? De Wahl Aqua Groom combineert comfort, precisie en technologie in een krachtige trimmer voor het hele lichaam.

scheerapparaat, multigroom, herlaadbare batterij

5. Boek je droomvakantie

Gedaan met dromen, tijd voor actie! Boek deze zomer eindelijk eens die vakantie die al zo lang op je verlanglijstje staat. Ontdek hier de grootste vakantietrends van 2018!

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!