Home    In de keuken    Hot & steamy: de populairste ovens van het moment

Hot & steamy: de populairste ovens van het moment

door | feb 28, 2019 | In de keuken

Wie graag bakt, braadt of stoomt, weet hoe belangrijk het is om een goede oven in huis te hebben. Hoe preciezer de oven, hoe groter de kans op een heerlijk huisgemaakt gerecht. En hoe slimmer het toestel, hoe eenvoudiger het wordt voor jou!

SLIM STOMEN

De Candy Smart Steam-stoomoven combineert traditionele ovenfuncties met slimme stoomfuncties voor groenten, vis, vlees, patisserie en brood. Zo zorgt de functie voor brood, pizza en patisserie voor een heerlijk luchtig, knapperig resultaat.

In het bijgevoegde simply-Fi receptenboekje vind je heel wat kookinspiratie. En wat je ook klaarmaakt, de Smart Steam is in geen tijd weer schoongemaakt dankzij het dubbele schoonmaaksysteem.

Het Aquactiva-stoomsysteem is perfect voor dagelijks gebruik. Iets hardnekkiger vuil? Het pyrolysesysteem verhit de oven tot wel 500°C om etensresten te verbranden.

TRENDY TURBOKOKEN

De AKZ9 6270 IX inbouwoven beschikt over een slimme 6th SENSE Absolute programmeerknop, een krasbestendig anti-vingerafdruk iXelium-oppervlak en een uitgekiend design.

Dankzij de 6th SENSE-technologie kies je één van de 16 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s, afgestemd op de zes meest voorkomende voedselcategorieën. In de ovenruimte van 73 liter bereid je verschillende gerechten tegelijkertijd.

Elk deel werd ontworpen voor verschillende gerechten, en dankzij het Cook3-systeem hoef je je geen zorgen te maken dat de geur of de smaak van gerechten wordt overgedragen. Zin in iets lekkers? De AKZ9 6270 IX Ready2Cook is meteen klaar om te koken, zonder voorverwarmen.Whirlpool, inbouwoven, 6th sense absolute programmeerknop, krasbestendig, antivingerafdruk, zestien voorgeprogrammeerde kookprogramma's, 73 liter, cook3-systeem, ready2cook

RELAXED ROOSTEREN

De SIEMENS HS636GDS1-inbouwoven is voorzien van een intelligente fullSteam-functie en slimme sensoren voor een optimaal bakresultaat. De pulseSteam-instelling garandeert krokante korstjes en sappig gebraad.

Extra controle? Stop de roastingSensor Plus in je gebraad of vleesstuk en de temperatuur wordt tijdens het bakken automatisch naar de oven doorgestuurd zodat je het gaarproces continu kan opvolgen.

Siemens, HS636GDS1, inbouwoven, fullsteafunctie, roastingsensor, pulsesteam-instelling, touchdisplay, verwarmingsstanden

Via het intuïtieve touchdisplay stel je de oven makkelijk in op één van de 13 traditionele verwarmingsstanden of één van de vier bijkomende functies met stoom.

Perfect match

De Whirlpool WIC3C24PE-vaatwasser is voorzien van heel wat handige programma’s.

Het korte programma is perfect wanneer je kookt voor groepen en tussendoor een lading kookgerei wil afwassen. De PowerClean Pro-technologie verwijdert de meest hardnekkige vlekken.

Bovendien kan je hem met het stille programma en de startuitstelfunctie ‘s nachts zonder problemen laten draaien.

Whirlpool, vaatwasser, extra korte programma, powerclean pro-technologie, startuitstelfunctie

Je oven schoonmaken na gebruik?
Ontdek alles over de drie reinigingsfuncties die het een stuk eenvoudiger maken 
in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!