Home    In de keuken    In 3 stappen naar je droomkeuken met Vanden Borre Kitchen

In 3 stappen naar je droomkeuken met Vanden Borre Kitchen

door | feb 26, 2020 | In de keuken

Fantaseer jij vaak over dé perfecte keuken? Eentje die alle toeters en bellen heeft die jij nodig hebt en zowel qua indeling als design mooi aansluit bij je woning? Dan kan je rekenen op de deskundige experts van Vanden Borre Kitchen.

Stap 1: Inspiratie en informatie

De eerste stap begint bij jezelf. Laat je inspireren door de vele voorbeelden die je vindt op onze website en in onze catalogus. Zet je favoriete ideeën zelf op papier en meet de volledige ruimte goed op. Zo heb je alvast een helder beeld én de nodige gegevens op zak voor je langskomt bij Vanden Borre.

Stap 2: Overleg met je Kitchen Expert

Maak een afspraak in de winkel en ontmoet je hoogstpersoonlijke Kitchen Expert. Hij of zij is vanaf het begin je enige aanspreekpunt en volgt het proces op de voet van begin tot plaatsing.

Stap 3: naar een afgelijnd project

Onze experts verwerken jouw wensen, ideeën, levensstijl en gewoonten tot een oplossing die bij jou en je woning past. Aan het eind van de afspraak wordt een voorontwerp samengesteld dat rekening houdt met je behoeften en mogelijkheden. En dan kan jouw droomkeuken gerealiseerd worden!

Nog wat inspiratie nodig? Lees alles over Vanden Borre Kitchen in het nieuwe Vanden Borre Magazine of op www.vandenborrekitchen.be.