Coole koelkasten en diepvriezers bij Vanden Borre

Ook koelkasten, diepvriezers en koel-vriescombinaties worden almaar intelligenter en gesofisticeerder. Zowel Siemens als Liebherr presenteren nieuwe keukentoestellen die een groot gebruiksgemak koppelen aan een lange bewaartijd en een hoge energie-efficiëntie.

Door Vanden Borre Magazine

Elegant blackSteel design van Siemens

Deze opvallende vrijstaande koel-vriescombinatie van Siemens pakt uit met een intelligente koeling en flexibele opslag in een elegant blackSteel design. Groenten en fruit bewaar je in een hyperFresh-vershoudlade met instelbare luchtvochtigheid. Voor vlees en vis is er een apart compartiment, met een luchttoevoer van 0°C. Bij de diepvries voorkomt de noFrost-technologie ijsvorming op de binnenwanden en je producten door vocht aan de lucht te onttrekken. Zo blijft het toestel optimaal functioneren, verbruikt het minder energie en moet je het nooit handmatig ontdooien.

Tot slot heb je door de extra grote capaciteit (311 liter in de koelkast, 129 liter in de vriezer) altijd voldoende plaats voor je wekelijkse boodschappen. Oh ja: via Home Connect kan je dit extra brede (70 cm) en hoge (203 cm) keukentoestel met energieklasse C (gemiddeld 178 kWh/jaar) ook op afstand bedienen.

 

Liebherr, open u!

Bij deze innovatieve inbouwdiepvriezer van Liebherr met Touch & Swipe-kleurendisplay vriest een gekoelde luchtstroom de producten razendsnel in, terwijl warmte en luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. De heldere ledverlichting geeft je een perfect zicht op de inhoud van je vrieslades op telescopische rails. In de IceTower wordt de ijsblokjesvoorraad (maximaal 5,7 kilo) via de vaste wateraansluiting continu aangevuld.

Een andere heel praktische feature is AutoDoor, dat Liebherr als allereerste merk lanceert: via Amazon Alexa of Google Assistant kan je de keukentoestellen die daarmee zijn uitgerust gewoon met je stem openen en sluiten. Heel handig als je je handen vol hebt! Zo blijven de handgreep en de voorkant van je diepvriezer bovendien altijd schoon. Je kan ook tweemaal zachtjes kloppen of de SmartDevice-app op je smartphone gebruiken. Dankzij de warme wand plaats je deze vriezer met groot volume (213 liter) trouwens zonder condensproblemen naast een inbouwkoelkast of -wijnkast. Met energieklasse E mag je uitgaan van een gemiddeld verbruik van 237 kWh/jaar.

 

Wens je meer informatie over de koelkasten, diepvriezers en koel-vriescombinaties in ons assortiment? Verneem er alles over in het Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

SIEMENS KOEL-VRIESCOMBINATIE

LIEBHERR INBOUWDIEPVRIEZER

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches...

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

De LG OLED GALLERY TV is aan de beurt om getest te worden! Meer bepaald de LG OLED 55 inch G36. De LG OLED GALLERY TV is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes: 65, 77 & 83 inch. In 2023 is dit model toe aan zijn 3e generatie. Wat hem onderscheidt van de G2 is...