Home    In de keuken    De leukste cadeautjes voor keukenprins(ess)en!

De leukste cadeautjes voor keukenprins(ess)en!

door | dec 7, 2017 | In de keuken

Wat doe je een keukenprins(es) cadeau (of wat zet je op je eigen verlanglijstje)? Met deze geschenken kook je als een pro, zet je koffie als een barista, schenk je thee zoals het hoort en laat je de vaatwasser het werk doen als de gasten vertrokken zijn!

Win tijd met een 2-in-1-oven

Staan er veel ovengerechten op het menu dit jaar? Met een eenvoudig tussenschot tover je de Samsung Dual Cook NV75K5541RS/EF om in twee kleinere ovens boven elkaar. Zo kunnen je ovenhapjes en quiche er samen in! Je spaart er ook energie en geld mee uit door maar één van de bakzones te gebruiken. En voor de kerstkalkoen haal je gewoon de scheidingsplaat weg!microgolfoven, tussenschot, samsung

Een keukenrobot die alles kan

Koken, bakken, stoven, stomen, pureren, kneden: de KitchenAid Cookprocessor kan het allemaal! Ideaal als je niet de helft van de tijd in de keuken wilt doorbrengen. De StirAssist-menger roert de ingrediënten en het programma doet de rest, tot wel 140°C. En als je iets vergeten bent, dan voeg je het tijdens het koken nog toe via het handige scharnierdeksel.

kitchenaid, keukenrobot, mengen, bakken, kneden, StirAssist

Het geheim van een heerlijke ovenschotel

Je ovenschotel is verzot op de Siemens HB 373 ABRO. Die zorgt voor een optimale verdeling van de hete lucht, zelfs als je twee bakplaten tegelijk gebruikt. En je ovenhapjes zijn supersnel klaar, want de oven is na vijf minuten al voorverwarmd tot 175°C, zonder hoger verbruik. Nu enkel nog je oven schoonmaken … Of toch niet? Met één druk op de knop worden bak-, grill- en braadresten verpulverd tot as. Even met de spons erover en klaar!

Voor zaaalige kopjes koffie

Geen kerststronk zonder kopje koffie! Stop een koffiepad in je Philips Senseo Switch HD7862/60 en in minder dan een minuut geniet je van een perfecte koffie met een heerlijk roomlaagje. Veel volk? Met je Senseo zet je in een wip een kan filterkoffie voor zeven koppen. En vergeet je in het feestgedruis om je koffiezet uit te schakelen? Geen probleem! Senseo schakelt automatisch uit.

koffiezet, koffiepads, filterkoffie, senseo

TeH, thee zoals het hoort

Eindelijk iemand die aan de theedrinkers denkt! Luc Van Bellegem heeft de perfecte verhouding tussen infusietijd, temperatuur en hoeveelheid water uitgedokterd. De Belgische TeH-capsulemachine zet harmonieuze theecreaties met exclusieve smaken. ‘Teh’ is dan ook Chinees voor innerlijke kracht, karakter en evenwicht.

TeH, capsulemachine, infusie, thee

Kom tot rust na een gezellige avond

Iedereen is naar huis, behalve de vaat! Profiteer van de rust na een bewogen avond en stop je vaat in de Bosch SMV46CX04E SilencePlus-vaatwasser. Hij is niet alleen zacht voor je oren, maar ook voor je kostbare servies en je kristallen glazen. En met de functie ‘Extra Droog’ worden zelfs plastic voorwerpen optimaal droog. Gemakkelijk in te bouwen onder je werkblad of in een kast.

Ontdek nog meer cadeautips voor keukenprins(ess)en in het Vanden Borre wintermagazine.