Nieuwe toppers voor in je keuken

Met de familie gezellig aan de kerstdis en met vrienden op oudjaar heerlijk smullen en klinken op 2022: wat hebben we ernaar uitgekeken. Maar tegelijk willen we meer dan ooit in de keuken ons beste beentje voorzetten. Geen stress, met de juiste apparatuur komt het helemaal goed!

Door Vanden Borre Magazine

door | 9 december | In de keuken

De Philips 5400 Series volautomatische espressomachine EP5444/90 is goed voor 12 heerlijke en eenvoudig te zetten koffiedranken van verse bonen en een melksysteem (LatteGo) dat in een wip schoon is. De Philips Airfryer XXL HD9651/90 bereidt voor jou uiterst krokante gefrituurde gerechten, en dat met een minimum aan olie. Zijn geheim: de nieuwe Twin TurboStar-technologie die de hete lucht als een wervelwind door de hele mand stuurt. De Philips SpeedPro Max steelstofzuiger XC7042/01 wordt weldra je allerbeste vriend in de keuken. Het 360°-mondstuk mét ledlampen voelt zich op alle oppervlakken even thuis.

 

Met de DO1031KR keukenrobot van Domo is het altijd feest! In de mengkom (6 liter) uit geborsteld roestvrij staal bereid je tot 2 kg deeg. Met de bijgeleverde klopper, deeghaak en roestvrijstalen ballongarde kan je tal van richtingen uit. De Cook Expert XL Platinum 18909B van Magimix bereidt even vlot een delicieuze maaltijd voor la grande famiglia als een romantisch etentje voor twee.

 

Met de Riviera & Bar keukensnijmachine PT194A tover je zowel flinterdunne plakjes carpaccio (vanaf 0,1 mm) op je bord als super dikke sneden brood (tot 24 mm). De bruisend nieuwe SodaStream ART BLACKverheft het maken van bruiswater definitief tot kunst. Bij dit toestel met luxe afwerking klik je de Quick Connect koolzuurcilinder makkelijker dan ooit vast.

 

Het ARTISAN gamma van KitchenAid past bij ieders persoonlijkheid en in elke keuken. Bij de blender K400 5KSB4026 werken het asymmetrische roestvrijstalen mes en de 1,4 liter geribbelde mengbeker harmonieus samen om harde ingrediënten te verwerken. De dubbelwandige waterkoker 5KEK1522 van 1,5 liter houdt het water langer warm, dempt het geluid en voelt koeler aan. Je kan een temperatuur van 50 tot 100 °C instellen. De keukenrobot 5KSM175PS met kantelbare kop is geknipt voor een snelle bereiding van diverse hoeveelheden vers voedsel. Bij de broodrooster 5KMT2204 laat een sensor het brood automatisch zakken en omhoog komen.

De Italiaanse koffiespecialisten van De’Longhi zijn zowel in handmatige als volautomatische espressomachines absolute top. Met La Specialista Maestro EC9665.M heb je als een ware barista de volledige controle. Met de 6 vooraf ingestelde recepten bereid je in enkele minuten een overheerlijk kopje naar keuze. Bij de PrimaDonna Soul ECAM610.55.SB zijn aan elk van de 18 beschikbare koffiedranken een andere maalgraad, dosering en extractietemperatuur gekoppeld. Het LatteCrema-systeem met geïntegreerde melkkan garandeert je het allersmakelijkste melkschuim.

Vijf jaar na de start kan Vanden Borre Kitchen prat gaan op 19 winkels, 50 gepassioneerde medewerkers en ruim 4000 tevreden klanten. Al die tijd zijn dit de 3 pijlers van het succes: de laagste all-inprijs garantie, premium services en 100% gepersonaliseerde keukens.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

PHILIPS 5400 serie LatteGo EP5444/90

PHILIPS HD9651/90 AIRFRYER XXL Premium

PHILIPS XC7042/01 SPEED PRO MAX

DOMO DO1031KR

MAGIMIX COOK EXPERT XL PREMIUM 18909B

RIVIERA&BAR PT194A

SODASTREAM ART BLACK

KITCHENAID 5KSB4026EER

KITCHENAID ARTISAN 5KEK1522EIB

KITCHENAID ARTISAN 5KMT2204EER

KITCHENAID 5KSM175PSEFL

DELONGHI EC9665M LA SPECIALISTA

DELONGHI PRIMADONNA SOUL ECAM610.55.S

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches...

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

De LG OLED GALLERY TV is aan de beurt om getest te worden! Meer bepaald de LG OLED 55 inch G36. De LG OLED GALLERY TV is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes: 65, 77 & 83 inch. In 2023 is dit model toe aan zijn 3e generatie. Wat hem onderscheidt van de G2 is...