Nieuwe toppers voor in je keuken

Met de familie gezellig aan de kerstdis en met vrienden op oudjaar heerlijk smullen en klinken op 2022: wat hebben we ernaar uitgekeken. Maar tegelijk willen we meer dan ooit in de keuken ons beste beentje voorzetten. Geen stress, met de juiste apparatuur komt het helemaal goed!

Door Vanden Borre Magazine

door | 9 december | In de keuken

De Philips 5400 Series volautomatische espressomachine EP5444/90 is goed voor 12 heerlijke en eenvoudig te zetten koffiedranken van verse bonen en een melksysteem (LatteGo) dat in een wip schoon is. De Philips Airfryer XXL HD9651/90 bereidt voor jou uiterst krokante gefrituurde gerechten, en dat met een minimum aan olie. Zijn geheim: de nieuwe Twin TurboStar-technologie die de hete lucht als een wervelwind door de hele mand stuurt. De Philips SpeedPro Max steelstofzuiger XC7042/01 wordt weldra je allerbeste vriend in de keuken. Het 360°-mondstuk mét ledlampen voelt zich op alle oppervlakken even thuis.

 

Met de DO1031KR keukenrobot van Domo is het altijd feest! In de mengkom (6 liter) uit geborsteld roestvrij staal bereid je tot 2 kg deeg. Met de bijgeleverde klopper, deeghaak en roestvrijstalen ballongarde kan je tal van richtingen uit. De Cook Expert XL Platinum 18909B van Magimix bereidt even vlot een delicieuze maaltijd voor la grande famiglia als een romantisch etentje voor twee.

 

Met de Riviera & Bar keukensnijmachine PT194A tover je zowel flinterdunne plakjes carpaccio (vanaf 0,1 mm) op je bord als super dikke sneden brood (tot 24 mm). De bruisend nieuwe SodaStream ART BLACKverheft het maken van bruiswater definitief tot kunst. Bij dit toestel met luxe afwerking klik je de Quick Connect koolzuurcilinder makkelijker dan ooit vast.

 

Het ARTISAN gamma van KitchenAid past bij ieders persoonlijkheid en in elke keuken. Bij de blender K400 5KSB4026 werken het asymmetrische roestvrijstalen mes en de 1,4 liter geribbelde mengbeker harmonieus samen om harde ingrediënten te verwerken. De dubbelwandige waterkoker 5KEK1522 van 1,5 liter houdt het water langer warm, dempt het geluid en voelt koeler aan. Je kan een temperatuur van 50 tot 100 °C instellen. De keukenrobot 5KSM175PS met kantelbare kop is geknipt voor een snelle bereiding van diverse hoeveelheden vers voedsel. Bij de broodrooster 5KMT2204 laat een sensor het brood automatisch zakken en omhoog komen.

De Italiaanse koffiespecialisten van De’Longhi zijn zowel in handmatige als volautomatische espressomachines absolute top. Met La Specialista Maestro EC9665.M heb je als een ware barista de volledige controle. Met de 6 vooraf ingestelde recepten bereid je in enkele minuten een overheerlijk kopje naar keuze. Bij de PrimaDonna Soul ECAM610.55.SB zijn aan elk van de 18 beschikbare koffiedranken een andere maalgraad, dosering en extractietemperatuur gekoppeld. Het LatteCrema-systeem met geïntegreerde melkkan garandeert je het allersmakelijkste melkschuim.

Vijf jaar na de start kan Vanden Borre Kitchen prat gaan op 19 winkels, 50 gepassioneerde medewerkers en ruim 4000 tevreden klanten. Al die tijd zijn dit de 3 pijlers van het succes: de laagste all-inprijs garantie, premium services en 100% gepersonaliseerde keukens.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

PHILIPS 5400 serie LatteGo EP5444/90

PHILIPS HD9651/90 AIRFRYER XXL Premium

PHILIPS XC7042/01 SPEED PRO MAX

DOMO DO1031KR

MAGIMIX COOK EXPERT XL PREMIUM 18909B

RIVIERA&BAR PT194A

SODASTREAM ART BLACK

KITCHENAID 5KSB4026EER

KITCHENAID ARTISAN 5KEK1522EIB

KITCHENAID ARTISAN 5KMT2204EER

KITCHENAID 5KSM175PSEFL

DELONGHI EC9665M LA SPECIALISTA

DELONGHI PRIMADONNA SOUL ECAM610.55.S

In hetzelfde thema

Drone DJI Mini 3 Fly More Combo: de test

Drone DJI Mini 3 Fly More Combo: de test

De slogan “So Fly” van de DJI Mini 3 spreekt tot de verbeelding. Lukt het ook voor mij, een beginnende piloot, om vlot met de drone te vliegen en prachtige beelden vast te leggen? Je ontdekt het hier.Unboxing Wat er allemaal in je doos zit, hangt af van het pack dat...

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Ga jij tegenwoordig ook als kantoornomade door het leven? Je werkt gewoon overal waar je je laptop in goede omstandigheden kan neerplanten en waar het lekker warm is, de koffie oké is en de wifi het nooit laat afweten. En met deze topproducten erbij wordt het...

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?De Motorola Edge 30 Ultra belooft haarscherpe foto's (zelfs 's nachts!), een supersnelle processor, video's met indrukwekkende geluidskwaliteit en een uitstekende connectiviteit. Ik heb hem de hele week grondig...

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

De Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes beloven gebruikscomfort, een helder geluid en premium actieve ruisonderdrukking. Maar lossen ze die verwachtingen ook in? Dat heb ik voor jou getest. Hieronder ontdek je mijn bevindingen!Eerste blik op de oortjes De verpakking is...