Ontdek de nieuwe Kenwood Autograph Collection

Je keuken is even uniek als je handtekening, toch? En dus komt de premium zwarte en gesofisticeerde Autograph Collection van Kenwood als geroepen om naast heel veel praktisch en innovatief gebruiksgemak ook bakken extra stijl en glamour aan je leven toe te voegen. 

Door Vanden Borre Magazine

door | 6 december | In de keuken

Titanium Chef Baker XL: precisiebakken start hier

Titanium Chef Baker XL ziet er niet alleen voortreffelijk uit. Met zijn ingebouwde EasyWeigh-weegschaal, twee indrukwekkende mengkommen (5 en 3,5 liter) en roestvrijstalen accessoires doet deze zalige keukenrobot de ingedommelde warme bakker in jou helemaal ontwaken. En dankzij de krachtige 1200 W-motor is zelfs het mixen van zware beslagen een eitje.

 

MultiPro XL Weigh+: creëer meer

Kenwood MultiPro XL Weigh+

MultiPro XL Weigh+ is de 3L-foodprocessor waar je altijd al van droomde. Pluk je vruchten van de geïntegreerde weegschaal, ThermoResist-blender voor hete en ijskoude ingrediënten (1,5L), citruspers, 6-in-1 aanpasbare snijschijf en XL-invoerbuis. Het gekartelde EverSharp-lemmet hakt zelfs door het hardste materiaal én gaat bovendien tot tienmaal langer mee.

 

QuickMix+: de stille kracht

Kenwood QuickMix+

Met 650 W bijna het dubbele vermogen van je voorganger halen en toch beduidend stiller zijn, je moet het maar doen! En QuickMix+, Kenwoods nieuwste handmixer, heeft nog wel meer slimme features. SlowStart houdt je ingrediënten netjes in de kom en de SureEject-kloppers laten je toe om veilig en trefzeker te werken. Kortom: absoluut onmisbaar in je keuken voor snelle mixen en lichtere deegsoorten, beslagen en vullingen!

 

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

Kenwood

Kenwood Titanium Chef Baker XL keukenrobot

Kenwood MultiPro XL Weigh+

Kenwood MultiPro XL Weigh+ foodprocessor

Kenwood QuickMix+

Kenwood
QuickMix+
Mixer

In hetzelfde thema

Koffietest: Nespresso Vertuo Pop

Koffietest: Nespresso Vertuo Pop

De Nespresso Vertuo Pop-machine maakt van elk kopje koffie een echte beleving en is geschikt voor elke kopgrootte. Ze is gemaakt van 35% gerecycleerde kunststof. Als echte koffieliefhebster mocht ik deze machine bij mij thuis uittesten. Benieuwd of de Vertuo Pop in de...