Onze top drie van absolute must-haves voor jouw keuken

Een keuken is maar zo goed als de toestellen waarover je beschikt. Zie je in het gigantische aanbod van merken en aanbiedingen het bos door de bomen niet meer? Weet je gewoon niet waarmee je moet beginnen? Deze drie kwaliteitstoestellen van absolute topmerken in hun segment kan je alvast met de ogen dicht aanschaffen.

Par Vanden Borre Magazine

door | 17 februari | In de keuken

Vier toestellen in één

Verwarmen, ontdooien, stomen en grillen: met de combimagnetron NN‑DS596BUPG van Panasonic (27 liter) doe je het in een handomdraai. Kies je voor 1 van de 23 voorgeprogrammeerde functies, dan moet je alleen nog het gewicht instellen. Het toestel bepaalt zelf het energieniveau en de bereidingstijd. De invertertechnologie houdt het vochtgehalte van je maaltijd op peil en Panacrunch zorgt voor een krokant laagje. De eenvoudige platte bodem is dan weer goed voor 29% meer kookruimte.

 

Hightech klimaatregeling voor je wijnvoorraad

Gun de LBN 270 inbouwwijnkast van Le Chai gerust een prominente plek in je keuken. Dankzij de driedubbele anti-UV beglazing blijven je wijnen in de allerbeste conditie. Terwijl je in de onderste zone maximaal 15 flessen op drinktemperatuur (12-22°C) houdt, laat je bovenaan tot 12 bewaarwijnen in ideale kelderomstandigheden (5-12°C) verder rijpen. Met de sfeervolle Multi LED-binnenverlichting (wit, blauw of amberkleurig) stem je de uitstraling van je wijnkast bovendien optimaal af op de rest van je keuken.

 

Schonere vaat voor een beter klimaat

Dé grote troef van de Beko inbouwvaatwasser DIN48430AD AutoDose is dat je de wasmiddeltank maar om de maand moet bijvullen. De AutoDose-sensoren staan vervolgens garant voor een sprankelend schone vaat, ongeacht het programma dat je kiest. Zo bespaar je niet alleen tijd, geld en energie maar verklein je ook je ecologische voetafdruk. Je gebruikt namelijk tot 28% minder reinigingsmiddel. Alles samen kan je kiezen tussen 8 programma’s en 6 verschillende temperaturen.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

PANASONIC NN-DS596BUPG

LE CHAI LBN270

BEKO DIN48430 AD – AUTODOSE

Publications apparentées

Zo gaan je Galaxy Buds langer mee

Zo gaan je Galaxy Buds langer mee

Tijdens het sporten, het werken of studeren, onderweg of gewoon lekker thuis: je gebruikt je Galaxy Buds de hele dag door. Maar hoe meer je iets gebruikt, hoe belangrijker het is om het goed te onderhouden. Zo gaan je Buds niet alleen langer mee, maar blijft ook de...

Test: Bose Smart Soundbar 600

Test: Bose Smart Soundbar 600

Vakantie en elke dag regen, da’s voor mij de ideale gelegenheid om naar films te kijken, series te bingewatchen en naar muziek te luisteren. Net daarom is het superfijn dat ik de Bose Smart Soundbar 600 gedurende 2 weken mag testen. Benieuwd naar het verdict?Compact...