Slimme keukentoestellen van absolute topmerken

De ideale keuken van vandaag is een plek waar je met plezier veel tijd doorbrengt, maar waar je tegelijk zo weinig mogelijk energie moet steken in repetitieve handelingen. Met deze innovatieve en fraai gestileerde keukentoestellen van absolute topmerken schep je moeiteloos extra ademruimte voor wat je écht leuk vindt.
Door Vanden Borre Magazine

Coole creaties van Smeg

Smeg koelkast

Deze vrijstaande koel-vriescombinatie van Smeg in bolle 50’s Style is in een twaalftal lentefrisse kleuren beschikbaar. Deze bijzonder attractieve koelkast (222 liter) met vriezer (72 liter) is voorzien van praktische hedendaagse snufjes, zoals een fruit- en groentelade en elektronische temperatuurcontrole. Deze stijlvolle zwarte Smeg-koelkast is met een volume van 234 (koelkast) en 97 liter (vriezer) zelfs nog een pak ruimer. En bovendien uitgerust met het No Frost-systeem, zodat je niet langer manueel moet ontdooien.

Mega schatkamer vol lekkers

samsung koelkast

Als je de deuren van deze mat-zwarte French Door-koelkast (539L) van Samsung openklapt, lijkt het wel de grot van Ali Baba: zo rijkelijk groot is deze zalig koele schatkamer vol lekkers. Met Twin Cooling Plus blijven je etenswaren bovendien tot twee keer langer vers. Ook de water- en ijsdispenser van dit keukentoestel ga je al snel niet meer kunnen missen. Om te bewijzen dat het Samsung menens is met zijn claim op duurzaamheid, krijg je liefst twintig jaar garantie op de Digital Inverter-compressor. Die past trouwens zijn snelheid aan in functie van de koelvraag. Daardoor is hij naast fluisterstil ook heel milieuvriendelijk.

Je professionele wijnkelder

inbouwwijnkast van Caviss

In deze fraaie inbouwwijnkast van Caviss, met een binnentemperatuur van 5 tot 22 °C, kan je heel diverse types wijn in ideale omstandigheden bewaren en optimaal laten rijpen. In de bovenste zone van dit keukentoestel houd je je gekoeld gedronken wijnen (wit, rosé en bubbels) lekker fris. Onderaan leg je je betere wijnen die iets meer tijd nodig hebben om volledig op smaak te komen en je grand cru’s die je op temperatuur wil brengen. Er is plaats voor maximaal 46 flessen.

Altijd paraat voor je vuile vaat

Scholtès-inbouwvaatwasser

Bij deze volledig integreerbare Scholtès-inbouwvaatwasser staat alles in het teken van een maximaal gebruiksgemak. Zo kan je er liefst zestien couverts in kwijt. Het automatische programma stelt de temperatuur en cyclusduur in op de vuilgraad. De drie sproeiarmen kunnen zowel samen als apart opereren en bereiken zelfs de kleinste hoekjes. Na beëindiging van de cyclus gaat de deur van de vaatwasser vanzelf open. Dankzij de schuifscharnieren met geleiders schuift dit keukentoestel gemakkelijk tussen de plint (tot 797 mm hoog).

De vaatwasser met extra turbokracht

atag vaatwasser

Dit ATAG-toestel is een volledig geïntegreerde XXL-vaatwasser voor veertien couverts. Met de gelagerde telescoopgeleiders schuif je de korven en besteklade gemakkelijk in en uit. De subtiele en heldere ledverlichting zorgt daarbij voor extra comfort. Door de toevoeging van vaste powerzones aan de verschillende programma’s raken zelfs de vuilste borden en pannen helemaal schoon. Dankzij de specifiek ontwikkelde TurboDrying-droogtechniek kan je vaat daarna zo de kast in.

Eilanddampkap met woweffect

Novy dampkap

De Novy Phantom-dampkap is de perfecte blikvanger boven je kookeiland. De slimme en dimbare verlichting creëert een indrukwekkend designeffect. Voor de ophanging kan je kiezen tussen een subtiele industriële touch (Phantom Frame) of verstelbare stalen kabels (Phantom Cable) . Novy Phantom is standaard uitgerust met recirculatie: na de interne filtering van geuren en vetdeeltjes wordt schone lucht

de keuken ingestuurd. Het systeem verbruikt nauwelijks energie en produceert vrijwel geen geluid. Je geeft je instructies via de bijgeleverde afstandsbediening, de Novy Connect-app op je smartphone of de InTouch-connectie in de Novy-kookplaat.

Bye bye kookgeurtjes

Elica

De NikolaTesla Unplugged kookplaat van Elica tilt de esthetiek en gebruiksvriendelijkheid van kookplaten naar een ongekend hoog niveau. De elektronische draaiknoppen met analoge touch & feel staan garant voor een intuïtieve bediening. Met Melting, Warming en Simmering beschik je over drie zeer praktische automatische kookfuncties. De krachtige en volledig geïntegreerde dampkap vangt dampen en geuren op voor ze kunnen opstijgen en is zo goed als geruisloos. De slimme Autocapture-feature stemt daarbij voortdurend het vereiste luchtafzuigvermogen af op de actieve kookzones. Met energieklasse A+ is NikolaTesla Unplugged tot slot ook een uitzonderlijk zuinig keukentoestel.

 

Meer informatie over onze keukentoestellen? Lees er alles over in het Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be

Smeg koelkast

Smeg-koelkast

samsung koelkast

French Door-koelkast van Samsung

inbouwwijnkast van Caviss

Inbouwwijnkast van Caviss

Scholtès-inbouwvaatwasser

Scholtès-inbouwvaatwasser

atag vaatwasser

Atag inbouwvaatwasser

Novy dampkap

Novy Phantom-dampkap

Elica

NikolaTesla Unplugged kookplaat

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches...

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

De LG OLED GALLERY TV is aan de beurt om getest te worden! Meer bepaald de LG OLED 55 inch G36. De LG OLED GALLERY TV is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes: 65, 77 & 83 inch. In 2023 is dit model toe aan zijn 3e generatie. Wat hem onderscheidt van de G2 is...