Trend: homemade brood(kruimels)

Tijdens de eerste lockdown zijn we massaal beginnen bakken, en die trend blijft zegevieren. Bak je brood zo … of met behulp van een broodmachine. Ook niet onbelangrijk: een kruimeldief of stofzuiger om al die kruimels straks uit te schakelen!

Door Vanden Borre Magazine

Altijd ovenvers krokant brood

Homemade brood bakken is een makkie. Zeker met een broodmachine, broodbakmachine of broodoven, waarmee je niet alleen wit, bruin en zoet brood kunt bakken maar ook pistolets, cake, enzovoort. Geen idee welke broodoven je best koopt? Volg onze broodovengids en ontdek welk toestel jouw bakkersdromen waarmaakt.

> Vanden Borre raadt deze broodoven aan:

De broodmachine Croustina van Panasonic is om meerdere redenen een toppertje. Hoezo? Bak thuis makkelijk alle soorten brood in een ambachtelijke, ovale vorm. De machine is uitgerust met 18 programma’s, waaronder een glutenvrij programma. Verder zorgen 2 temperatuursensoren voor een ideale temperatuur tijdens elk bakproces. Brood voor het ontbijt, de lunch of het avondeten? Jij beslist wanneer je brood klaar is, dankzij de programmeerbare timer die je tot 13 uur op voorhand kunt inschakelen.

 Wie bakt, maakt kruimels …

De populariteit van homemade brood is niet alleen goed voor onze broodmachines, maar ook voor onze kruimeldieven en stofzuigers waarmee je in één druk op de knop komaf maakt met die vervelende kruimels die overal onder, op en tussen kruipen.

> Vanden Borre raadt deze kruimeldief aan:

De draadloze kruimeldief WV251EU van Shark heeft zijn naam niet gestolen. Hij verwijdert kruimels en andere vuiligheid als een haai. Doeltreffend en snel. Ideaal als er tijdens een hectische ochtend ongelukjes gebeuren … Beschikt over 2 batterijen, zodat je altijd draadloos 16 minuten power in je hand hebt. Inclusief extra tool om de sporen van je huisdier uit te wissen. De grootste troef? Deze Shark is niet alleen snel. Hij is ook licht en stijlvol, dus je mag ‘m gerust op je aanrecht zetten.

> Vanden Borre raadt deze stofzuiger aan:

De stofzuiger One Pet Care van Nilfisk is een must have voor iedereen die het graag écht proper heeft in huis. De stofzuiger laat geen kruimel noch dierenharen liggen door de grote zuigkracht en de HEPA 14 filter die 99,97% van alle stofdeeltjes groter dan 0,3 micrometer tegenhoudt. De stofzuiger heeft een kabel van 8 meter lang, zodat je makkelijk in alle kleine en grote hoeken kunt kuisen. Wordt geleverd met 4 verschillende opzetstukken voor 4 verschillende ondergronden.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

PANASONIC CROUSTINA SD-ZF2010KXF

SHARK WV251EU

NILFISK ONE PET CARE

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches...

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

De LG OLED GALLERY TV is aan de beurt om getest te worden! Meer bepaald de LG OLED 55 inch G36. De LG OLED GALLERY TV is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes: 65, 77 & 83 inch. In 2023 is dit model toe aan zijn 3e generatie. Wat hem onderscheidt van de G2 is...