Home    In de keuken    Trend: homemade brood(kruimels)

Trend: homemade brood(kruimels)

Tijdens de eerste lockdown zijn we massaal beginnen bakken, en die trend blijft zegevieren. Bak je brood zo … of met behulp van een broodmachine. Ook niet onbelangrijk: een kruimeldief of stofzuiger om al die kruimels straks uit te schakelen!

Door Vanden Borre Magazine

Altijd ovenvers krokant brood

Homemade brood bakken is een makkie. Zeker met een broodmachine, broodbakmachine of broodoven, waarmee je niet alleen wit, bruin en zoet brood kunt bakken maar ook pistolets, cake, enzovoort. Geen idee welke broodoven je best koopt? Volg onze broodovengids en ontdek welk toestel jouw bakkersdromen waarmaakt.

> Vanden Borre raadt deze broodoven aan:

De broodmachine Croustina van Panasonic is om meerdere redenen een toppertje. Hoezo? Bak thuis makkelijk alle soorten brood in een ambachtelijke, ovale vorm. De machine is uitgerust met 18 programma’s, waaronder een glutenvrij programma. Verder zorgen 2 temperatuursensoren voor een ideale temperatuur tijdens elk bakproces. Brood voor het ontbijt, de lunch of het avondeten? Jij beslist wanneer je brood klaar is, dankzij de programmeerbare timer die je tot 13 uur op voorhand kunt inschakelen.

 Wie bakt, maakt kruimels …

De populariteit van homemade brood is niet alleen goed voor onze broodmachines, maar ook voor onze kruimeldieven en stofzuigers waarmee je in één druk op de knop komaf maakt met die vervelende kruimels die overal onder, op en tussen kruipen.

> Vanden Borre raadt deze kruimeldief aan:

De draadloze kruimeldief WV251EU van Shark heeft zijn naam niet gestolen. Hij verwijdert kruimels en andere vuiligheid als een haai. Doeltreffend en snel. Ideaal als er tijdens een hectische ochtend ongelukjes gebeuren … Beschikt over 2 batterijen, zodat je altijd draadloos 16 minuten power in je hand hebt. Inclusief extra tool om de sporen van je huisdier uit te wissen. De grootste troef? Deze Shark is niet alleen snel. Hij is ook licht en stijlvol, dus je mag ‘m gerust op je aanrecht zetten.

> Vanden Borre raadt deze stofzuiger aan:

De stofzuiger One Pet Care van Nilfisk is een must have voor iedereen die het graag écht proper heeft in huis. De stofzuiger laat geen kruimel noch dierenharen liggen door de grote zuigkracht en de HEPA 14 filter die 99,97% van alle stofdeeltjes groter dan 0,3 micrometer tegenhoudt. De stofzuiger heeft een kabel van 8 meter lang, zodat je makkelijk in alle kleine en grote hoeken kunt kuisen. Wordt geleverd met 4 verschillende opzetstukken voor 4 verschillende ondergronden.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

PANASONIC CROUSTINA SD-ZF2010KXF

SHARK WV251EU

NILFISK ONE PET CARE

In hetzelfde thema

Drie supercadeaus voor een SuperMama

Drie supercadeaus voor een SuperMama

Liet mama het voorbije jaar wel eens verstaan dat haar laptop stilaan aan vervanging toe is? Sakkert ze geregeld dat de waterkoker veel te traag is of eigenlijk niet de gewenste temperatuur haalt? Of heeft ze dringend nood aan een betrouwbaar extern geheugen? Jij weet...

Action cam GoPro Hero 10: de test

Action cam GoPro Hero 10: de test

Ooit al filmpjes gezien van skiërs of fietsers die tegen waanzinnige snelheden een berg afvliegen? Die beelden maken ze in veel gevallen dankzij een GoPro-camera. En guess what, de afgelopen dagen kreeg ik de kans om de GoPro Hero 10 te testen. Trek jij met mij op...

Test: Samsung Galaxy Tab S8 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S8 Series

Ik mocht de gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S8 Series drie weken testen. Wat zijn hun sterke punten en zijn ze alle lof waard? Lees mijn indrukken over de Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ en Galaxy Tab S8 Ultra!Knap design in 3 formaten Heel benieuwd, haal ik de drie...

Voor jou getest: de Canon EOS R6-hybride camera

Voor jou getest: de Canon EOS R6-hybride camera

Product- en reisfotografie, maar ook video's voor cinema en sociale media zijn mijn passie. Ik was dus in de wolken toen ik de Canon EOS R6-kit en de RF 24-105mm F4-7.1-lens mocht uittesten. Zelf werk ik vooral met fototoestellen van Sony, dus het was een uitdaging om...