Trend: homemade brood(kruimels)

Tijdens de eerste lockdown zijn we massaal beginnen bakken, en die trend blijft zegevieren. Bak je brood zo … of met behulp van een broodmachine. Ook niet onbelangrijk: een kruimeldief of stofzuiger om al die kruimels straks uit te schakelen!

Door Vanden Borre Magazine

Altijd ovenvers krokant brood

Homemade brood bakken is een makkie. Zeker met een broodmachine, broodbakmachine of broodoven, waarmee je niet alleen wit, bruin en zoet brood kunt bakken maar ook pistolets, cake, enzovoort. Geen idee welke broodoven je best koopt? Volg onze broodovengids en ontdek welk toestel jouw bakkersdromen waarmaakt.

> Vanden Borre raadt deze broodoven aan:

De broodmachine Croustina van Panasonic is om meerdere redenen een toppertje. Hoezo? Bak thuis makkelijk alle soorten brood in een ambachtelijke, ovale vorm. De machine is uitgerust met 18 programma’s, waaronder een glutenvrij programma. Verder zorgen 2 temperatuursensoren voor een ideale temperatuur tijdens elk bakproces. Brood voor het ontbijt, de lunch of het avondeten? Jij beslist wanneer je brood klaar is, dankzij de programmeerbare timer die je tot 13 uur op voorhand kunt inschakelen.

 Wie bakt, maakt kruimels …

De populariteit van homemade brood is niet alleen goed voor onze broodmachines, maar ook voor onze kruimeldieven en stofzuigers waarmee je in één druk op de knop komaf maakt met die vervelende kruimels die overal onder, op en tussen kruipen.

> Vanden Borre raadt deze kruimeldief aan:

De draadloze kruimeldief WV251EU van Shark heeft zijn naam niet gestolen. Hij verwijdert kruimels en andere vuiligheid als een haai. Doeltreffend en snel. Ideaal als er tijdens een hectische ochtend ongelukjes gebeuren … Beschikt over 2 batterijen, zodat je altijd draadloos 16 minuten power in je hand hebt. Inclusief extra tool om de sporen van je huisdier uit te wissen. De grootste troef? Deze Shark is niet alleen snel. Hij is ook licht en stijlvol, dus je mag ‘m gerust op je aanrecht zetten.

> Vanden Borre raadt deze stofzuiger aan:

De stofzuiger One Pet Care van Nilfisk is een must have voor iedereen die het graag écht proper heeft in huis. De stofzuiger laat geen kruimel noch dierenharen liggen door de grote zuigkracht en de HEPA 14 filter die 99,97% van alle stofdeeltjes groter dan 0,3 micrometer tegenhoudt. De stofzuiger heeft een kabel van 8 meter lang, zodat je makkelijk in alle kleine en grote hoeken kunt kuisen. Wordt geleverd met 4 verschillende opzetstukken voor 4 verschillende ondergronden.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

PANASONIC CROUSTINA SD-ZF2010KXF

SHARK WV251EU

NILFISK ONE PET CARE

In hetzelfde thema

Drone DJI Mini 3 Fly More Combo: de test

Drone DJI Mini 3 Fly More Combo: de test

De slogan “So Fly” van de DJI Mini 3 spreekt tot de verbeelding. Lukt het ook voor mij, een beginnende piloot, om vlot met de drone te vliegen en prachtige beelden vast te leggen? Je ontdekt het hier.Unboxing Wat er allemaal in je doos zit, hangt af van het pack dat...

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Ga jij tegenwoordig ook als kantoornomade door het leven? Je werkt gewoon overal waar je je laptop in goede omstandigheden kan neerplanten en waar het lekker warm is, de koffie oké is en de wifi het nooit laat afweten. En met deze topproducten erbij wordt het...

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?De Motorola Edge 30 Ultra belooft haarscherpe foto's (zelfs 's nachts!), een supersnelle processor, video's met indrukwekkende geluidskwaliteit en een uitstekende connectiviteit. Ik heb hem de hele week grondig...

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

De Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes beloven gebruikscomfort, een helder geluid en premium actieve ruisonderdrukking. Maar lossen ze die verwachtingen ook in? Dat heb ik voor jou getest. Hieronder ontdek je mijn bevindingen!Eerste blik op de oortjes De verpakking is...