Batibouw 2021: de meest trendy inbouwtoestellen

De keuken is het hart van je huis en niet alleen, omdat er daar veel gepraat en gelachen wordt. Het is ook de plek waar je lekker kan koken voor het hele gezin! Daarom is het belangrijk dat deze ruimte uitgerust is met de beste inbouwtoestellen. Wij zetten voor jou de meest trendy toestellen van Batibouw 2021 op een rij om je keuken een nieuwe frisse look te geven.

Door Shana

door | 23 februari | In de keuken

Miele-inbouwoven: multifunctioneel en flexibel

inbouwoven

Stel de duur van het bereidingsproces in op de energiezuinige Miele H2765BP OBSW-inbouwoven en hij stopt automatisch zodra de bereidingstijd afgelopen is. Het dempmechanisme laat je deur elegant sluiten en openen. En de reiniging? Dankzij het pyrolysesysteem vallen alle etensresten als as uit elkaar en maken zich los van het oppervlak. Handig! Deze oven is ook veilig: de deur bestaat uit meerdere lagen en wordt daardoor niet heet aan de buitenkant. Bovendien kan je met een druk op de knop het toestel vergrendelen.

Amica-inbouwoven: voor een onvergetelijk menu

inbouwoven

Perfect gebakken taartjes? Laat dat maar over aan de Amica ED57521OPX-inbouwoven en zijn BakingPro System™ waardoor al je schotels gelijkmatig gegaard worden. Van knapperige kip tot fijne meringues. Dit toestel is ook snel opgewarmd: 150°C in slechts 3 min. Leuk pluspunt: heb je een plaat in de handen en wil je je oven openen? Een simpele aanraking met het handvat en de deur opent automatisch. Zalig! En qua reiniging zorgt het pyrolysesysteem ervoor dat aangekoekte vetten worden omzet in fijne as. Je hoeft alleen de bodem met een vochtige doek schoon te vegen.

AEG-inductiekookplaat: koken in alle gemak

kookplaat

Loopt het kokend water soms ook uit je kookpot? Dankzij de SenseBoil-overkooksensor is dit verleden tijd! Deze kookzones van de AEG IAE84411FB-kookplaat worden aangepast aan je kookpotten zodat alles perfect homogeen wordt bereid! Deze AEG-kookplaat is een voelplaat, je kan het niveau gewoon instellen met je vingers. Heel snel extra warmte nodig? Gebruik de Booster-functie. Good to know: dankzij de Hob2Hood kan je je afzuigkap verbinden met je kookplaat. De ventilator en de verlichting schakelen dan automatisch aan zodra je begint te koken.

BEKO-inbouwvaatwasser: laat je vaat stralen

vaatwasser

Vul de stille Beko DIN48430 AD-inbouwvaatwasser met vloeibaar afwasmiddel en de autodosering voegt een maand lang automatisch het middel toe. Zo moet je niet elke keer zoeken naar de fles wasmiddel. Wil je je vuilste potten en pannen schoonmaken? AquaIntense® creëert een krachtige reinigingszone met intense waterdruk. Resultaat: je afwas komt vlekkeloos uit de vaatwasser. Dankzij de handige ledverlichting die op de vloer schijnt, zie je de status van het programma. En voor wie zich niet graag bukt: het bovenste rek is in de hoogte verstelbaar. Toppie!

Siemens-inbouwkoelkast: ingrediënten tot 2 X langer vers

inbouwkoelkast

Pas makkelijk de vochtigheidsgraad van de Siemens KI87SADE0-inbouwkoelkast met diepvriezer aan. Zo gaan smaak, vitamines en voedingsstoffen niet verloren. Dankzij de glazen leggers op profielgeleiders kan je snel etenswaren toevoegen of uitnemen. De innovatieve LowFrost-technologie zorgt voor minder ijsvorming en deze koelkast zal ook sneller ontdooien. Ook handig om te weten dat het SoftPull-systeem ervoor zorgt dat de deur goed sluit. Zelfs zwaarbeladen deuren gaan gedurende gehele levensduur van het apparaat gemakkelijk en goed dicht.

Le Chai-wijnklimaatkast: de beste zorg voor je wijn

wijnkast

Creëer de ideale omstandigheden om je wijn te laten rijpen met de Le Chai-inbouwwijnklimaatkast. Dankzij de 2 instelbare temperatuurzones is deze wijnkast geschikt voor verschillende soorten wijnen. Hij is goed voor 34 wijnflessen in totaal: 22 flessen van 5°C à 10°C en 12 flessen van 15°C à 22°C. Het geventileerde koelsysteem zorgt voor een goede verdeling van de koude lucht en voorkomt uitdroging van de kurk. De drievoudige glazen deur biedt een prima bescherming van de wijn dankzij de UV-filter. En de bediening gebeurt elektronisch op het heldere ledscherm.

Technologie voor een veiliger huis

nest 

Maak van je huis een veilige thuishaven dankzij de slimme rook- en koolmonoxidemelder Protect 2e Gen van Nest. Hij stuurt je meldingen op je smartphone als het alarm afgaat of als de batterij bijna leeg is. Bedtijd? Vergeet de nachtwachtfunctie niet te activeren. Een korte groene gloed laat je weten dat alles normaal werkt. Daarna kan je op je beide oren slapen.

Dankzij de Ring Alarm heb je een betaalbaar en zelf te installeren totaalpakket voor thuisbeveiliging. Alles wat je nodig hebt, zit in de doos, en het systeem is ook geschikt voor elke woning. Ontvang ook meldingen wanneer iemand een kamer binnenkomt, een raam opent of de sirene activeert. Ben je al onderweg zonder je alarm te hebben ingesteld? Geen zorgen! Je kan vanaf elke locatie in- of uitschakelen via de app.

Bespaar met een slimme thermostaat

thermostaat 

Een slimme thermostaat zorgt voor een aangename temperatuur bij jou thuis en helpt je energie te besparen. Kom je bijvoorbeeld ‘s avonds pas laat thuis? Een slimme thermostaat houdt met alles rekening zodat je je huis energie-efficiënt verwarmt. De meeste gebruikers kunnen zo’n thermostaat helemaal zelf installeren. Een andere troef van een slimme thermostaat is zijn praktische kant. Met de bijhorende app op je smartphone of tablet kan je je verwarming beheren vanop afstand en zo thuiskomen in een warm huisje.

 

 

miele

Miele H2765BP OBSW-inbouwoven

amica

Amica ED57521OPX-inbouwoven

aeg

AEG IAE84411FB-kookplaat

Beko

Beko DIN48430 AD-inbouwvaatwasser

siemens

Siemens KI87SADE0-inbouwkoelkast

Le Chai

Le Chai-inbouwwijnkast

In hetzelfde thema

Ontdek de nieuwe Kenwood Autograph Collection

Ontdek de nieuwe Kenwood Autograph Collection

Je keuken is even uniek als je handtekening, toch? En dus komt de premium zwarte en gesofisticeerde Autograph Collection van Kenwood als geroepen om naast heel veel praktisch en innovatief gebruiksgemak ook bakken extra stijl en glamour aan je leven toe te...