Home    In de keuken    Twee sterren die schitteren in elke keuken!

Twee sterren die schitteren in elke keuken!

door | dec 19, 2017 | In de keuken

Tijdens de feestdagen wil je jouw gasten verwennen met lekker eten en drinken. Til je feestdiner naar een hoger niveau met deze onmisbare keukentoppers. Zo worden Kerstmis en Nieuwjaar pas echt zalig.

Wijn volgens de regels van de kunst

Geen feestmaal zonder lekker wijntje. Maar wat doe je als je geen kelder hebt om je beste flessen optimaal te bewaren? Dan biedt Thomson een praktische en compacte oplossing, zodat jij je godendrank op de juiste temperatuur kunt bewaren én serveren.

wijn, wijnkoeler

De Millesime-wijnkoelers passen perfect in elke keuken en ze zijn beschikbaar voor 18, 48 of 130 flessen. Die liggen smaak te vergaren op houten rekjes op een temperatuur die je eenvoudig en uiterst precies instelt met de elektronisch regelbare thermostaat.

Dankzij de handige binnenverlichting vind je meteen die uitzonderlijke fles terug voor een speciale gelegenheid, maar je kunt er ook je gasten mee imponeren. De glazen deur met uv-bescherming en roestvrijstalen omkasting geven de Millesime 130 immers een indrukwekkende uitstraling.

wijnkoeler, millesime

Bewaar je voedingsmiddelen zoals het hoort

Uitpakken met een kakelverse kerstkalkoen? Kies dan voor de Miele K28202 EDT/CS! Deze koelkast heeft niet alleen een uitmuntende bewaarcapaciteit voor vlees, drank, zuivel, groenten … ze blinkt ook uit door haar gebruiksgemak.

koelkast, vleeswaren, kalkoen, kerst

We zetten de troeven op een rijtje:

  • Deze ruime topkoelkast (381 liter) maakt niet meer dan 34 dB geluid.
  • Het DynaCool-systeem zorgt voor een optimale verdeling van de koude lucht.
  • De koelkast instellen is een fluitje van een cent met TouchControl.
  • En het onderhoud? Het rvs-oppervlak is makkelijk schoon te houden en de opbergvakken in de binnendeur mogen gewoon in de vaatwasser (ComfortClean-systeem).

Koelkast, Miele, DynaCool, TouchControl

Ontdek nog meer keukensterren en de specificaties van deze toestellen in het Vanden Borre-wintermagazine.