Home    In de keuken    Voor jou getest: SodaStream Spirit One Touch

Voor jou getest: SodaStream Spirit One Touch

door | jun 20, 2018 | Thuis, In de keuken

Voor jou getest: SodaStream Spirit One Touch

Thuis drink ik heel veel spuitwater en daarom is een SodaStream-drankapparaat ideaal voor mij. Of het voor jou ook een musthave is? Dat ontdek je snel want ik mocht de gloednieuwe SodaStream Spirit One Touch voor jou testen. Hieronder vind je een bruisend verslag!
Door Mélissa

door | 20 juni | Thuis, In de keuken

What’s in the box?

In de doos van de Spirit One Touch vind je een SodaStream-toestel, een herbruikbare fles van 1 liter, een gascilinder, 4 verschillende adapters (handig voor op reis) en natuurlijk een handleiding. Deze is vrij beknopt, maar dat heeft een reden. Een paar tekeningen volstaan om de werking van dit nieuwste SodaStream-drankapparaat te begrijpen. Ook ik ben er meteen mee weg!

Aan de slag

Draai de gascilinder vast aan de achterzijde van het apparaat. Vul de herbruikbare fles met kraantjeswater en draai het vast aan de voorzijde van je SodaStream-toestel. Kies de gepaste adapter en stop het in het stopcontact.Duw 2 keer op de gewenste bruisniveau (3 mogelijkheden) en klaar is kees. In enkele seconden tijd heb je een liter bruiswater. Top!

Enkel bruiswater, no thanks!

Af en toe mag het eens wat anders zijn dan bruiswater en daarom rijd ik naar de Vanden Borre-winkel in Ninove, waar ik 3 siroopflessen koop. Ik kies voor Classic Lemon, Grenadine en Classic Orange, maar er zijn nog veel andere siropen beschikbaar: Ice Tea, Zero lime, Diet Orange, Agrum…
Ontdek hier alle siropen.

Zal dit nieuwste SodaStream-toestel aan mijn verwachtingen voldoen? Let’s try: ik vul mijn bpa-vrije kunststof fles met kraantjeswater, druk 2 keer op de middelmatige bruisknop en nadien voeg ik nog een dopje siroop toe. Het resultaat? Lekker! Ik verkies de Classic Orange en Grenadine boven de Classic Lemon-smaak, maar dat is een kwestie van voorkeur.

Wat als…

… je gascilinder leeg is? Proficiat! Dan heb je al veel frisdrank of spuitwater gedronken 🙂 Neem je cilinder gewoon mee naar de balie van je Vanden Borre-winkel en ruil hem daar om. Je betaalt enkel voor het gas.

Je kan ook een reservecilinder in huis halen om nooit zonder gas te vallen.

Het verdict

Supermakkelijk, snel geïnstalleerd en milieuvriendelijk… het zijn slechts enkele van de voordelen van deze SodaStream Spirit One Touch. Ik hoef niet meer met flessen te sleuren wanneer ik van de winkel kom.

Een echt nadeel heb ik niet ondervonden. Dit toestel is voor mij persoonlijk een aanwinst voor wie houdt van spuitwater of frisdrank en die zelf in een handomdraai wil maken.

Goed nieuws! Je kan de jongste telg van de SodaStream-familie betalen met ecocheques in je favoriete Vanden Borre-winkel. Super!

Join the Soda Club

SodaStream SPirit One TouchHeb je een gloednieuwe Spirit One Touch gekocht? Tip: registreer je op de website van SodaStream en blijf op de hoogte van advies en tricks. Je vindt ook inspiratie voor bruisende creaties en ontdekt er kortingen, acties en veel meer.

SODASTREAM SPIRIT ONE TOUCH WHITE

SODASTREAM SPIRIT ONE TOUCH BLACK

In hetzelfde thema

Stoomoven: 2 lekkere en eenvoudige recepten om te proberen

Stoomoven: 2 lekkere en eenvoudige recepten om te proberen

Stoomovens worden steeds populairder. Maar weet je ook waarom? Heel simpel: stomen is niet alleen gezonder, het is ook lekkerder. Ontdek hieronder de voordelen van een stoomoven en probeer eens de 2 heerlijke recepten!De voordelen van een stoomoven Stomen is heel...

Koken op kot: zo word je een echte pro!

Koken op kot: zo word je een echte pro!

Ga je voor het eerst op kot? Maak dan voor jezelf een lijstje met de elektrotoestellen die in je nieuwe thuis zeker niet mogen ontbreken. Zweer je elke ochtend bij een krokante toast met choco? Of word je pas echt wakker van de geur van vers pruttelende koffie?Drie...

Diepvriesadvies: juist of fout?

Diepvriesadvies: juist of fout?

Asperges moet je blancheren voor je ze in de diepvriezer plaatst. Gerechten ontdooien in de microgolf is een prima idee. En chocolade mag je niet invriezen. Zijn deze beweringen juist of fout? Check it out!1. Alle voedingswaren in je diepvriezer blijven onbeperkt goed...