Rarara: welk type thuiskok ben jij?

Je bent een slimme foodie, een propere chef, een gezellige bakker, een wijnliefhebber … of een combinatie van voorgaande? Beantwoord de volgende vragen, achterhaal welk type thuiskok jij bent én ontdek de keukentoestellen die 100% bij jou en jouw keuken passen. Let’s find out!

Door Vanden Borre Magazine

Er komen gasten eten. Jij zorgt voor …

A) het eten

B) de wijn

C) het dessert

Als je gekookt hebt, dan is de keuken …

A) meteen opgeruimd

B) gebruikt

C) lekker messy

Je droomt ‘s nachts van …

A) een vijfgangendiner in een ***-restaurant

B) een zomers terrasje met een goed glas wijn

C) cookies & cupcakes

Je antwoordde vaak …

A) Jij bent een slimme foodie

Je houdt van koken, eten en tafelen. Je kookt met plezier voor anderen en schept er plezier in om nieuwe recepten uit te proberen. Je doet daarbij graag een beroep op de nieuwste technologische tools, zoals een geavanceerde koelkast  met een waterdispenser en een ijsmaker of een oven met wifi .

B) Jij bent een wijnliefhebber

Je zegt zelden “nee” tegen een goed glas wijn. Meer nog: je hebt altijd wel een fles wit of rood klaarliggen in je eigen wijnkelder of wijnkast om te kraken met je liefste(n). Je kijkt er al naar uit om weer in volledige vrijheid van ‘t goede leven te genieten op een zonovergoten terras in binnen- of buitenland.

C) Jij bent een gezellige bakker

Toen iedereen tijdens de eerste lockdown als ‘n gek bananenbrood begon te bakken, was jij al een ancien. Jij schudt in geen tijd een brood, een cake of een taart uit jouw koksmouwen. Meer nog: je bent niet vies van een bakexperiment. Macarons, profiteroles, pavolva … Jij bakt, klopt, spuit het allemaal in de oven van jouw dromen.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in het Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

In hetzelfde thema

Koffietest: Nespresso Vertuo Pop

Koffietest: Nespresso Vertuo Pop

De Nespresso Vertuo Pop-machine maakt van elk kopje koffie een echte beleving en is geschikt voor elke kopgrootte. Ze is gemaakt van 35% gerecycleerde kunststof. Als echte koffieliefhebster mocht ik deze machine bij mij thuis uittesten. Benieuwd of de Vertuo Pop in de...

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

De Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes beloven gebruikscomfort, een helder geluid en premium actieve ruisonderdrukking. Maar lossen ze die verwachtingen ook in? Dat heb ik voor jou getest. Hieronder ontdek je mijn bevindingen!Eerste blik op de oortjes De verpakking is...