Must-haves voor de veeleisende chef

Wat is nu het beste: koken op gas of inductie? Wel, met de Smeg PM3953D kookplaat hoef je die keuze helemaal niet te maken. Verder stellen we nog een aantal innovatieve inbouwkeukentoestellen aan je voor.

Door Vanden Borre Magazine

De keuze voor koken op gas of inductie is vooral een persoonlijke kwestie. Maar inductie heeft alvast drie grote troeven: het gaat snel, is veilig en erg onderhoudsvriendelijk. Ook de mogelijkheid om met kleinere kookzones één grote zone te vormen, valt bij veel chefs in de smaak. Designfans zijn dan weer dol op de strakke afwerking en het vlakke oppervlak. Voor de gaskookplaat pleit dan weer dat hij goedkoper in aankoop is. Anderzijds is aardgas als fossiele brandstof niet erg duurzaam. En kan je bij inductie rekenen op allerlei technologische snufjes, waardoor je minder op gevoel moet koken.

 

Maar bij de Smeg PM3953D inbouwkookplaat stelt dat probleem zich dus niet.

Deze multifunctionele alleskunner in zwart ceramic Eclipse glas garandeert je een maximale flexibiliteit. Naast de 4 inductiezones (combineerbaar tot 2 multizones) beschik je ook over een kookzone op gas. Een extra veiligheidstroef is dat bij oververhitting en overkoken de plaat zichzelf automatisch uitschakelt.

Smeg inbouwvaatwassers

Ook in andere productcategorieën scheert Smeg hoge toppen. Zo is de Smeg  STL232CL een zeer degelijke inbouwvaatwasser met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Je hebt de keuze tussen 11 programma’s op 7 temperaturen. Met het eco-programma verbruikt dit toestel amper 73 kWh in 100 cycli. Het bedieningspaneel is identiek aan dat van je keukenkasten.


De Smeg STFABBL3 is dan weer een inbouwvaatwasser 50’s Style. Hij wordt met zijn deur in zwart en in inox vast en zeker een fraaie eyecatcher in je keuken. Met zijn 11 programma’s en 7 wastemperaturen krijgt hij zelfs de vuilste vaat moeiteloos schoon. Een extra plus t.o.v. het basismodel is de aparte besteklade. Daarnaast is dit toestel ook uitgerust met een automatische reinigingsfunctie.

Koffie of wijn?

Nog een plaatsje over in je keuken? De Smeg CVI321X3 design wijnklimaatkast zal je niet teleurstellen. Hij houdt maximaal 21 flessen perfect op de gewenste temperatuur, van 5 tot 20°C. De deur in vingervlekvrij inox en zwart eclipse glas opent met een handig push pull systeem. Binnenin zorgt een koolstoffilter voor een aangename luchtcirculatie.

Of heb je meer zin in een koffietje? Met de Krups Nespresso Vertuo Plus Titaan ontdek je naar hartelust het volledige gamma aan Nespresso koffiestijlen. Je kan kiezen tussen drie capsulegroottes voor vijf formaten, van de elegante Espresso (40 ml) en de Gran Lungo (150 ml) tot de avontuurlijke Alto (414 ml). De nieuwe centrifusietechnologie haalt uit elke melange zelfs de subtielste aroma’s naar boven. En de onweerstaanbaar lekkere crema, die groeit mee!

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

SMEG PM3953D

SMEG STL232CL

SMEG STFABBL3

SMEG CVI321X3

NESPRESSO VERTUO PLUS

In hetzelfde thema

Drone DJI Mini 3 Fly More Combo: de test

Drone DJI Mini 3 Fly More Combo: de test

De slogan “So Fly” van de DJI Mini 3 spreekt tot de verbeelding. Lukt het ook voor mij, een beginnende piloot, om vlot met de drone te vliegen en prachtige beelden vast te leggen? Je ontdekt het hier.Unboxing Wat er allemaal in je doos zit, hangt af van het pack dat...

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Ga jij tegenwoordig ook als kantoornomade door het leven? Je werkt gewoon overal waar je je laptop in goede omstandigheden kan neerplanten en waar het lekker warm is, de koffie oké is en de wifi het nooit laat afweten. En met deze topproducten erbij wordt het...

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?De Motorola Edge 30 Ultra belooft haarscherpe foto's (zelfs 's nachts!), een supersnelle processor, video's met indrukwekkende geluidskwaliteit en een uitstekende connectiviteit. Ik heb hem de hele week grondig...

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

De Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes beloven gebruikscomfort, een helder geluid en premium actieve ruisonderdrukking. Maar lossen ze die verwachtingen ook in? Dat heb ik voor jou getest. Hieronder ontdek je mijn bevindingen!Eerste blik op de oortjes De verpakking is...