Home    Schoonheid & Welzijn    100% summerproof met Vanden Borre

100% summerproof met Vanden Borre

door | jun 26, 2019 | Schoonheid & Welzijn

Tuinfeestjes, huwelijken, vakanties … De zomer heeft heel wat leuks in petto. Bovendien geniet je nog meer van al die gezellige get-togethers als je je goed in je vel voelt. Met deze slimme producten en zomerse tips kan je vol zelfvertrouwen de zomer in!

GROOMING VOOR HEM

Scrub je gezicht één keer per week met een milde gezichtsscrub. Zo verklein je de kans dat haartjes ingroeien en verwijder je meteen de dode huid. Volle baard of stoppelbaard? Werk hem regelmatig bij met een trimmer, tondeuse of bodygroomer voor een verzorgde look.

Elke dag perfect gestileerd De Rowenta Stylis baardtrimmer is uitgerust met roestvrijstalen messen met zelfslijpende technologie, een titanium coating en verschillende precisie-instellingen voor een styling op maat. Het scheerapparaat is eenvoudig in gebruik en gaat tot 90 minuten mee zonder opladen.
Rowenta, baardtrimmer, styles, titanium coating, precisie-instellingen, styling, scheerapparaat, zelfslijpend
Rowenta, haartrimmer, baardtrimmer, baardmes, precisie, scheerapparaat, oortrimmer, neustrimmer, afwasbaar
De allrounder voor je haar, baard en gezicht Geef je look een persoonlijke toets met de Multistyle haar- en baardtrimmer van Rowenta. Het toestel beschikt over een 44-millimetermes voor je haar, een 32-millimeter baardmes, een precisie-scheerappraat en een handige oor- en neustrimmer. Stuk voor stuk 100% afwasbaar.
Het gladste scheerresultaat op de markt Het Philips S9000 Prestige elektrische scheerapparaat voor nat en droog gebruik glijdt met gemak over je huid en scheert elk haartje uitzonderlijk kort af, zelfs bij een baard van zeven dagen. Het resultaat is een extra gladde huid en een soepel, comfortabel gevoel.
Philips, elektrisch scheerapparaat, nat gebruik, droog gebruik, extra gladde huid, soepel, comfortabel

SELDERSAP VOOR EEN STRALENDE HUID

Dé trend bij de Hollywoodsterren: seldersap. Het groene wondermiddel helpt bij de vertering, zorgt voor een gezonde huid en zou zelfs ontstekingen kalmeren. Onder meer bij sapjesbar Jus Jus vind je vers, cold-pressed seldersap in handige meeneemflesjes. Eenvoudig, clean en groen!

HET NIEUWE WEGEN

Je goed in je vel voelen is zoveel meer dan het perfecte gewicht. Daarom meten hedendaagse weegschalen niet enkel je lichaamsgewicht, maar ook het percentage lichaamsvet, spiermassa en water. Zo krijg je een beter beeld van de samenstelling van je lichaam en je algemene gezondheid.

Meer dan alleen een weegschaal De Pop Colour Coach van Terraillon analyseert je volledige samenstelling. Ze beschikt over acht gebruikersaccounts met automatische herkenning en een Athlete Mode voor sportievelingen. De Tetrapolar-technologie werkt met vier elektroden, voor een extra juist resultaat.
Terraillon, Pop Color Coach, analyse volledig lichaam, Athlete Mode, automatische herkenning, sporters, Tetrapolar-technologie, juist resultaat

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de nieuwe editie van Vanden Borre Magazine!