Home    Schoonheid & Welzijn    3 geschenkideeën voor de fashionista

3 geschenkideeën voor de fashionista

door | mei 2, 2019 | Schoonheid & Welzijn

Ziet jouw mama er ook graag piekfijn uit of ben je zelf een echte modeliefhebber? Wij verzamelden alvast onze drie meest efficiënte strijkijzers voor échte fashionista’s. Verras haar – of jezelf! – deze Moederdag en maak strijken makkelijker dan ooit!

strijktafel, strijkijzer, stoomcentrale, 3-in-1, kleding stomen, professioneel resultaat

1. Een professioneel strak resultaat

De Laurastar S Plus is een strijktafel, strijkijzer en stoomcentrale in één. Het toestel garandeert een professioneel strijkresultaat in de helft van de tijd. De zool verspreidt ultrafijne stoom die zich aan elke stof aanpast. Leuk extraatje: de stoom verwijdert tot 99,99% van de bacteriën uit je kleding, zodat mijten, schimmels of andere hardnekkige bacteriën geen kans maken.

2. Stomen in een handomdraai

Je kleding stomen is handiger dan ooit met de S-Nomad. Het extra flexibele toestel is op 45 seconden klaar om te stomen en past op elk type flesje. Bovendien neemt het compacte design amper plaats in. Neem hem mee op vakantie of berg hem subtiel op in je dressing – altijd binnen handbereik voor die laatste finishing touch.

kleding stomen, compact design, s-nomad,

3. Intelligent automatisch strijken

De PerfectCare Elite Plus is niet alleen de krachtigste en snelste stoomgenerator ter wereld, hij is met zijn ultralichte design en intelligente stoomsysteem ook één van de slimste toestellen op de markt. De OptimalTEMP-technologie stelt zelf de temperatuur in. In combinatie met de T-ionicGlide-zoolplaat en de stoomgenerator zorgt dat voor een extra efficiënte strijkervaring.
stoomgenerator, Philips, krachtigste stoomgenerator, snelste stoomgenerator, ultralicht design, intelligent stoomsysteem, T-ionicGlide-zoolplaat

Op zoek naar meer informatie over onze producten of extra cadeau-inspiratie voor Moederdag? Je vindt het allemaal in de nieuwe editie van het Vanden Borre Magazine!
Of bekijk mama’s favorieten: de leukste cadeaus gekozen door mama’s, voor mama’s.