Home    Schoonheid & Welzijn    3 geschenkideeën voor de gezondheidsgoeroe

3 geschenkideeën voor de gezondheidsgoeroe

door | mei 3, 2019 | Schoonheid & Welzijn

Je gewicht opvolgen, bewust eten en in beweging blijven zijn dé geheimen voor een gezonde levensstijl. Hoe je dat allemaal volhoudt? Met de juiste hulpmiddelen, natuurlijk! Wij zorgden alvast voor een overzichtje van de meest innovatieve gezondheidstoestellen van het moment.

1. Eigentijdse lichaamsanalyse op maat

De Window Coach van Terraillon vertelt je niet alleen hoeveel je weegt, hij analyseert ook je samenstelling en berekent het percentage vet, spiermassa, water en zelfs beendermassa in je lichaam. Met de acht gebruikersprofielen switch je snel en eenvoudig tussen verschillende gebruikers. Het lcd-scherm geeft data duidelijk en overzichtelijk weer, zodat je moeiteloos je vooruitgang opvolgt.

2. Slim, ecologisch en voordelig wegen

De Little Balance Green Power 8154-personenweegschaal werkt niet op batterijen, maar met de Magic Start-technologie. Een druk op de knop volstaat om ze tegelijkertijd op te laden en te gebruiken. Het design van de weegschaal past in elke badkamer. Bovendien is de Little Balance Green Power extra licht en praktisch in gebruik, en dus extra voordelig in prijs – ideaal voor dagelijks gebruik!

3. Voor extra energie in de benen

Een zwaar, futloos gevoel in je benen? Dat is vaak het gevolg van een verminderde doorbloeding. De Medic Plus van Revitive® stimuleert de circulatie in je benen, verlicht krampen, vermindert de zwelling én verstevigt de spieren. Het bewegingstoestel met Isorocker®-systeem helpt de benen te trainen en fysieke ongemakken te verlichten bij een slechte doorbloeding, artrose, diabetes of een beperkte mobiliteit.

 

Op zoek naar meer informatie over onze producten of extra cadeau-inspiratie voor Moederdag? Je vindt het allemaal in de nieuwe editie van het Vanden Borre Magazine!

Of bekijk mama’s favorieten: de leukste cadeaus gekozen door mama’s, voor mama’s.